Kibővült az Adobe Document Generation PDF API


Az Adobe PDF API-k kibővítik a fejlesztők funkcionalitását és rugalmasságát.


Amint egyre több vállalkozás digitalizálja papíralapú folyamatait, a fejlesztők és a product lead-ek továbbra is kihívásokkal küzdenek abban a tekintetben, hogy gyorsan és rugalmasan legyenek képesek vonzó és használható dokumentum-kezelési felhasználói élményt nyújtani. Amikor az  Adobe bejelentette az Adobe Document Services szolgáltatást, az volt a céljuk, hogy alkalmazás-programozási interfészeket (API-kat) kínáljanak a különféle dokumentumkezelési módszerek kialakításához, a több, mint két évtizedes PDF-technológiai tapasztalataik felhasználásával, a fejlesztők számára meghagyva a megvalósítás módját.

Most újabb fejlesztések váltak elérhetővé, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy felgyorsítsák a digitális dokumentumkezelés folyamatát és egyben több lehetőséggel bővítsék a fejlesztési modellt, ami így zökkenőmentes utat kínál a kipróbálástól a beszerzésen keresztül a gyártásig az ügyfél számára.

Fejlesztőktől és product ownerektől sokszor megkapták, hogy szívesen alakítanák és szabnák személyre a digitális dokumentumélményt az ügyfeleik és partnereik számára. Az értékesítési megállapodások, a SOW-k, a jogi szerződések és más dinamikus dokumentumok az üzleti kapcsolatok központi elemei, melyeknek következetes és megbízható módon, problémamentesen kell digitalizálódniuk. 

Mostantól az Adobe Document Generation API-n keresztül erre már lehetőség nyílik, ami a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a dokumentumok programmatikus előállítására. Használd a Microsoft Word bővítményt, amivel gyorsan olyan sablonokat készítheszt, amelyek dinamikusan injektálják az adatokat a pixelpontos PDF és Word dokumentumok előállításához. A kész integráció az Adobe Sign-al pedig még tovább gyorsítja az üzleti folyamatok digitális automatizálását. 

 

 

Amióta körülbelül egy évvel ezelőtt elindították a platformot, szoftverfejlesztő készleteket (SDK-kat) kínálnak olyan népszerű nyelveken, mint a Java, a Node.JS és .NET, hogy a fejlesztők minél egyszerűbben képesek legyenek bármelyik PDF-funkció megvalósítására, akár néhány percen belül. Tekintettel a közösségük visszajelzéseire ma pedig már egy nyilvánosan elérhető API referenciát is biztosítanak, hogy a fejlesztők közvetlenül hozzáférhessenek ezekhez az API-khoz az általuk választott nyelven. Ezenkívül a fejlesztőknek módjuk van a API-k gyors kipróbálására akár a Postman gyűjtemények segítségével is.

Van még egy izgalmas frissítés ügyfeleik számára - az Adobe PDF Tools API mostantól elérhető a szoftverek és szolgáltatások globális online piacterén, az AWS Marketplace-en, amely lehetővé teszi a súrlódásmentes élményt az értékeléstől a vásárlásig. Az AWS-fiókoddal mostantól néhány kattintással kipróbálhatod az API-kat és megvásárolhatod szolgáltatásaikat a pay-as-you-go fizetési modell alapján.

Ezenfelül rendelkezésre áll weboldaluk Resources oldala, ahol a témában blog cikkeket és tutorialokat találsz, amelyeket az év elején indítottak el. Azóta már egy új use-case galériát is elindítottak, amely inspirációs forrás arra vonatkozóan, hogy mit készíthetünk a use-case-ek segítségével, de megismerhetjük a munkafolyamat vázlatát, a használt API-kat és kódrészleteket.

 

 

Ha szívesen böngésznél az Adobe professzionális termékei között, magyar nyelvű termékleírásainkat itt találod!

 

(Adobe)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram