Megjelent a Lumion 10.5, ingyenes upgrade-el a Lumion 11-re!


Kapcsolja össze a belső tereket a külvilággal, leheljen életet az építészeti tervet körülvevő külső környezetbe! Növelje a kültér szépségét a Lumion 10.5-ben elérhető új objektumokkal!


Lumion 10.5 segítségével még könnyebb élettel megtölteni az építészeti designt körülvevő külső tereket, köszönhetően a 67 új, kiváló minőségű modellnek: kertek, hátsó udvarok, díszkertek, és egyéb kültéri helyiségek várják most azonnali felhasználásra az építészeket.

Lumion 10.5 bemutató videó:

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/WshcYpxiVOM.jpg?itok=F_QYDFOZ","video_url":"https://youtu.be/WshcYpxiVOM","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

Az új, süllyesztett ülősarok kialakítása cserepes növényekkel, fonott kosarakkal és fali lámpákkal egy hangulatos társalgó hangulatát idézi a tűz körüli csillagos estéken. Helyezze el képzeletben az ügyfeleit a napsütötte hátsó udvari piknik atmoszférájába, új asztalokkal, székekkel és egyéb bútorokkal. Hozzon létre egy zökkenőmentes kapcsolatot a belső és a külső tér között, hogy így az összes kialakított kültéri helyet hívogatónak, hangulatosnak és fényűzőnek érezzhessük.

 

Ebben a Lumion 10.5 által renderelt képen a content library kiváló minőségű modelljei és egyéb elemei a házi környezetben átélt meleg, hívogató hangulatot fejezik ki.

 

Az új, kiváló minőségű Lumion 10.5 modellek többek között a következőket tartalmazzák:

  • 16 növény kaspót
  • 10 dohányzó- és kerti asztalt
  • 7 széket és nyugágyat
  • 6 kerti padot
  • 4 fonott kosarat
  • 3 kerti lámpát
  • És még sok más hangulatos tárgyat

Ezekkel az új modellekkel a Lumion széles és lenyűgöző tartalom könyvtárának több, mint 5600 vizuálisan gazdag modelljével kombinálva gyorsan és magabiztosan fejezheti ki elképzeléseit, és megörökítheti a tervezés során átélt élményeit és érzelmeit.

A Lumion 10.5 ingyenesen letölthető a Lumion 10 felhasználók számára. 

A 67 új modell a Lumion 10.5 Pro verzióban érhető el, míg a Lumion 10.5 Standard verzió 22 új modellt, valamint a teljes tartalomkönyvtár kb. egyharmadát tartalmazza.

És végül a legjobb hír: aki most vásárol Lumion 10.5-öt, ingyen fogja megkapni a rövidesen érkező 11-es verziót!

Lumion 11 előzetes:

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/f22x-6iFRo0.jpg?itok=mOtYKe1e","video_url":"https://youtu.be/f22x-6iFRo0","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

Ha szívesen böngészne a Lumion kiváló termékei között, akkor azt itt teheti meg.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

(Lumion)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram