Wacom Bamboo Ink Plus

Az ötletek áramlása

ÁTTEKINTÉS

Egy digitális toll számos kifinomult és intuitív funkcióval: A Bambo Ink Plus arra tervezték, hogy a lehető legtermészetesebb körülmények közt bontakoztathassuk ki a kreativitásunkat.

Legyen szó jegyzetelésről, rajzolásról vagy vázlatok készítéséről, a Windows Ink-kel pont olyan könnyedséggel dolgozhatunk, mint ahogy azt egy hagyományos tollal tennénk hagyományos papíron.

 
 

 

Jegyzetelés

A dokumentumokhoz fűzött megjegyzések létrehozása épp olyan élmény, mintha hagyományos papíron történne. Autentikus és kényelmes. A Windows Ink Workspace elindításához csak meg meg kell nyomnunk a toll végén található Bluetooth gombot, és már munkához is láthatunk.

 

wacom_ink_plus_pen.jpg

 

Vázlatok és rajzok

A Wacom Ink Plus finom és érzékeny hegye ideális vázlatok és rajzok készítéséhez. Kifejezetten arra tervezték, hogy a műészi alkotások létrehozása természetes és élményszerű legyen. A képernyőn megjelenő rajzok természetes megjelenését segíti a különösen érzékeny tollhegy is, mely rugalmasan reagál a mozdulatainkra.

Vizuális gondolkodás

Rögzítsük gondolatainkat a Bambo Ink Plus-szal! A Windows Ink Workspace-szel rögzíthetjük az ötleteinket, amiket aztán kidolgozhatunk a Sketchpad és a Screen Sketch alkalmazásokban vagy a többi tollra optimalizált appban.

 

Viszonteladóink

Ügyfélszolgálatunk

 




RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Természetes, precíz, autentikus A nyomás érzékeny hegynek és az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően valódi élményt jelent a rajzolás és a jegyzetelés. A háromszög alakú kialakításnak hála rendkívül kényelmes fogása van a Bamboo Ink Plus-nak.

Személyre szabható A Bamboo Ink intuitív és természetes eszköze az írásnak, a jegyzetelésnek és vázlatok készítésének. Három különböző hegy – puha, közepes és kemény – áll a rendelkezésünkre a személyre szabott és autentikus élmény biztosítására.

wacom_ink_plus_nibs.jpg

Feltölthető Nincs szükség külön elemre, a Bambo Ink Plus feltölthető a mellékelt USB-C kábel használatával.

Egy toll, számos eszköz A Bambo Ink Plus számos különböző érintőkijelzős eszközzel kompatibilis, és egyaránt támogatja a Wacom Active ES és a Microsoft Pen protokolokat.

Címszavakban Jegyzetelés, rajzolás, vázlatok készítése; Azonnali hozzáférés a Windows Ink Workspace-hez; Magas szintű érzékenység; Háromszög formájú kialakítás; Töltés USB-C csatlakozón keresztül

Specifikáció

  • Szín: fekete
  • Hossz: 153 mm
  • Súly: 16,5 gramm
  • Anyag: alumínium
  • Csatlakozás: Bluetooth 4.0
  • Gombok: Két személyre szabható és egy Bluetooth gomb
  • Nyomás érzékenység: 4096
  • Akkumulátor: Li-polymer

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram