Bitdefender GravityZone Enterprise Security

A Bitdefender GravityZone Enterprise Security következő generációs, rétegelt védelmi megoldása rendre az első helyen szokott végezni a felméréseken és a teszteken.

ÁTTEKINTÉS

A Bitdefender GravityZone Enterprise Security következő generációs, rétegelt védelmi megoldása rendre az első helyen szokott végezni a felméréseken és a teszteken. Az általa biztosított felületen költséghatékonyan valósítható meg a végpontok megbízható védelme.

A Gravityzone Enterprise Security rugalmas licencelési rendszere rugalmasan igazodik a szervezet méretéhez és IT infrastruktúrájához, beleértve az irodai rendszereket, az adatcentereket és a felhőt is. Csupán egyetlen virtuális alkalmazás telepítésére van szükség a helyszínen, amivel megvalósítható az összes veszélyeztetett végpont védelme.

Új utakon

A tradicionális megoldásoktól eltérően a Bitdefender GravityZone olyan platform, ami az összes szükséges biztonságtechnikai eszközt tartalmazza, amire csak szükség lehet az IT infrastruktúra védelméhez. Költséghatékony, mégis megbízható és az összes végpontot lefedő megoldás.

Fő előnyök

Hatékony és költséghatékony biztonsági megoldás a kevert architektúrájú környezetek védelmére, amikben egyaránt megtalálható fizikai, virtuális és felhő alapú rendszerek.

A Bitdefender megoldásai rendre az első helyen végeznek az olyan független szervezetek felmérésein, mint az AV Test vagy az AC Comparatives, ráadásul a kompromisszumok nélküli védelem nem megy a teljesítmény rovására.

A GravityZone intuitív webes felhasználói felülete megkönnyíti a feladatok és a jelentések áttekintését, maga a rendszer pedig egyszerűen konfigurálható és stabil, korszerű technológiákra épül.

enterprise_security_archi.png


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Az alkalmazás egyetlen platformon keresztül garantálja fizikai végpontok, a mobileszközök, az Exchange levelező szerverek és a virtuális gépek védelmét a magán és a nyilvános felhőben.

A rendelkezésre álló konzol egyszerű és központosított menedzsmentet biztosít a biztonsági házirendek meghatározásához és az alkalmazáshoz legyen szó bármilyen típusú és számú végpontról.

A Bitdefender által biztosított architektúra teljes átláthatóságot és kontrollt biztosít az adatcenterben, és vállalati szintű integrációt biztosít az Active Directory, a VMware és a Citrix integráción keresztül.

Egyetlen agent segítségével felügyelhetjük a virtuális platformok, a felhő szolgáltatások, az operációs rendszerek és a fizikai eszközök bármilyen kombinációjának a védelmét.

Több rétegű biztonság a végpontok védelmére: antivírus és antimalware viselkedés alapú monitorozással, mindig aktuális vírus adatbázis, alkalmazások engedélyezése, sandbox futtatás, tűzfal, tartalom kontroll és spam, illetve adathalászat védelem az Exchange szerveren.

A házirendek alkalmazása történhet helyszín vagy felhasználó szerint. A jogosultságok több különböző szint kerülhetnek kiosztásra, és szabadon módosíthatok, másolhatók.

VMware NSX  A GravityZone támogatja a VMware NSX platformot, így megoldható a virtuális adatcenterek védelme is a dedikált Security Serveren keresztül.

Jelentések, értesítések A hálózatunk működéséről részletes és szabadon konfigurálható jelentéseket kaphatunk a GravityZone adatbázisa alapján, így teljes képünk lehet a rendszerünk biztonságos működéséről. A Report Builder grafikus felhasználói felületén mindenféle SQL ismeret nélkül konfigurálhatjuk  a lekéréseket.

Anti-Ransomware vakcina A rendszer végpontjait immunissá tehetjük a zsarolóvírusokkal szemben ennek az új funkciónak a bekapcsolásával.

Anti-Exploit A Bitdefender GravityZone a meglévő technológiák továbbfejlesztésével veszi fel a harcot a támadásokkal szemben. Az új technológia felkészült a hálózatunkat fenyegető fejlett és rejtőzködő exploitok kivédésére.

A Bitdefender által biztosított új telepítőkészleteket és frissítéseket az alkalmazásuk előtt megvizsgálhatjuk a saját tesztkörnyezetünkben, így biztosak lehetünk abban, hogy zavartalan a rendszer stabil működése.

  • Bármilyen formátum: fizikai, virtuális és felhő
  • Bármilyen végpont: munkaállomás, szerver, beágyazott, mobil
  • Bármilyen operációs rendszer: Windows, Linux, Mac
  • Bármilyen virtualizációs platform: VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V, KVM, Oracle
  • Bármekkora méret: 10 munkaállomástól egészen a többi millió végpontot magába foglaló rendszerekig
  • Bármilyen környezet: adatcenterek, helyi hálózatok, magán vagy publikus felhő, stb.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram