Photoshop előtt és után


15 kép, ami jól szemlélteti a Photoshop lehetőségeit


Amikor 1990. február 19-én megjelent az első Photoshop, kevesen gondolták volna, hogy egy olyan szoftver született, ami örökre megváltoztatja fotózás iparágát. Amellett, hogy a Photoshop gyakorlatilag a fotómanipuláció szinonimája lett, megdöntötte azt a régóta az emberekbe ivódott hitet is, hogy amit a saját szemünkkel képen látunk, annak hihetünk is.

Az azóta is folyamatosan fejlődő és meghökkentőbbnél meghökkentőbb funkciókkal megújuló Adobe Photoshop a megfelelő kezekben gyakorlatilag bármire képes, és szerencsére egyre többen vannak, akik művészet céljából használják a legismertebb fotómanipulációs szoftvert.

01_6.jpg

A következő tizenöt képet a Brightside oldala gyűjtötte csokorba, olyan, főként Kelet-európai grafikus művészek galériájából, mint Elena Bedakova, Veronika Stepanova vagy Eugene Kuptsov.

A képek mindegyike egy-egy egyszerű fotó felhasználásával készült, és mindegyik alkotó a saját stílusát, hangulatvilágát adta hozzá. Helyenként persze megkérdőjelezhető, hogy a manipulált alkotás valóban szebb lett-e, mint az eredeti, azonban a befektetett munka és a tehetség vitathatatlan.

02_5.jpg

03_4.jpg
 

04_4.jpg

05_3.jpg
 

06_4.jpg

07_2.jpg

08_2.jpg

09_1.jpg

10_1.jpg

11_2.jpg

12_1.jpg

13_0.jpg

14_0.jpg

15_0.jpg

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram