Ingyenes Deadpool figura Maya-hoz


A veterán animátor Kiel Figgins ingyen tette elérhető weboldalán a népszerű mozihős riggelt karakterét.


A veterán animátor Kiel Figgins, aki olyan filmek elkészítésében vett részt többek között, mint az Avengers: Age of Ultron, a Terminator: Genesys vagy az X-Men: First Class kiadott egy ingyenes Deadpool IK/FK riggelt karaktert az Autodesk Maya-hoz.

Maga a rig, ami egy a TF3DM weboldalon is megtalálható .obj karakter modellen alapul, egyaránt képes a teljesen valósághű mozgásra és néhány extrém rajzfilmszerű deformációra, ezt a videóban 00:25 körül láthatjuk.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/197109758.jpg?itok=ARSQoaEi","video_url":"https://vimeo.com/197109758","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

A letöltésben megtaláljuk a végső renderhez használható teljes rig-et, valamint a proxy munkához használható real-time verziót, valamint tudnivalókat a kettő közötti váltáshoz és egy script-et az FK és az IK beállításához.

Deadpool eszközei a testtől függetlenül külön manipulálhatók és a rig arcanimációs vezérlőket is tartalmaz, szemöldök kontrollerrel együtt, annak ellenére hogy a főhős arcát maszk fedi.

Figginss oldalán több főhős kész karaktereit is megvásárolhatjuk: valódi és rajzfilmhősöket, lényeket, közlekedési eszközöket valamint egyéb tárgyakat.

(CG Channel)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram