Swifty - tanulj programozni az iOS eszközödön!


Az Apple új programozási nyelve rohamos ütemben terjed. A nyelvhez azonban még közel sem érhető el annyi oktatóanyag, mint az Objective-C-hez, így ha találunk valami érdekeset, azt megosztjuk.


Korábban beszámoltunk már a We Love Swift alkalmazásról és a stanfordi egyetem Swift kurzusáról is. Habár utóbbi iOS-ről is nézhető, eddig nem volt olyan interaktív alkalmazás, melynek segítségével az úton is, akár iPadedről is tanulhatnád a programozást.

 

IMG_0026

A Swifty ugyanis pont ezt teszi. Az alkalmazás segít megtanulni programozni az alapoktól egészen a vérprofi Swift programozóig. Az alkalmazásban a kezdő leckék ingyenesek, de ha az összes leckét el szeretnéd végezni, akkor egy kicsit a zsebedbe kell nyúlnod. Minden fejezet 99 cent, de az összes fejezet a tiéd lehet 2,99 euróért. Nem rossz ajánlat ennyi tanulnivalóért, ugye?

Egyre nagyobb igény van a programozókra, hiszen egyre inkább a számítógépek felé tolódik el a társadalmunk figyelme. Ha egy kicsit is érdekel a dolog, akkor érdemes lehet megpróbálni, hátha megtetszik a programozás világa.

A Swifty ingyenesen letölthető az App Store-ból. Az alkalmazás univerzális, így iPaden és iPhone-on is működik.

(beszeljukmac.com)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram