Marsala - 2015 trendszíne a lakberendezésben


A Pantone hivatalos közleménye szerint a 2015-ös év színe a borvörös árnyalatú marsala. Az előttünk álló évben várhatóan ebben a bőséges, kifinomult színben fog tündökölni a legtöbb kiegészítő és lakástextil. Ha megtetszett neked is ez a szín, gondolkodj el olyan kis apróságokon, amelyekkel importálni tudod mindennapjaidba a bájos marsalát.


Egy eredeti és jó ötlet önmagában véve rendszerint le tudja dönteni a mindig aktuális kérdést, miszerint minimális befektetéssel nehéz dekorálni. Persze nem tudunk minden új divatszínt azonnal beilleszteni a lakásba, és erre semmi szükség nincs, azonban ha egy-egy szín valóban megtetszik, akkor nagyon jót fog tenni lelki szempontból is, ha valahol ott lesz a közelünkben. Növelni fogja a jó hangulatunkat, kedvetlenebb időszakokban pedig erőt tudunk meríteni pusztán csak egy rápillantással is ebből az általunk megkedvelt színből. Gondoskodjunk olyan kisebb vagy esetleg nagyobb tárgyakról, amelyeket olyan helyre tehetünk a lakásban, ahol jól észrevehetők lesznek és arra is ügyeljünk, hogy funkcióját se veszítse el az adott tárgy.

Marsala - az év színe

Marsala - az év színe

Gyertyatartók, gyertyák

 

A marsala színű gyertyatartóba, amely lehet a legkülönbözőbb formájú, kiválóan illeni fog egy fehér, alabástromfehér vagy bézs színű gyertya. Azonban gyertyatartó helyett dönthetsz csak gyertya mellett, ez esetben a marsala színű gyertyához kell választanod a már otthon meglévő gyertyatartóid közül valamelyiket. Átlátszó üvegből való tartóban nagyon szépet fog mutatni a vöröses-barnás árnyalatú mécses, de ugyanúgy pompás lesz, ha fehér porcelán tartóba teszed, vagy ezüstösbe, esetleg rézből, vasból vagy fából készült darabba.

 

(Noiportal)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram