A Facebook bomba üzletet csinált: 3 milliárd ember a cél


Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója azt nyilatkozta, hogy hamarosan akár 3 milliárd ember is a nemrég felvásárolt szolgáltatásukkal üzenhet egymásnak.


Néhány napja mi még csak arra hívtuk fel a figyelmet, hogy a Whatsapp akár másfél éven belül beérheti az 1 milliárd felhasználó felett járó Facebookot, amely egyébként februárban 16 milliárd dollárért vásárolta fel az ingyenes üzenetküldő szolgáltatást. Mark Zuckerberg azonban emelte a tétet, olyan nyilatkozatot tett egy mexkói konferencián, amellyel biztossá vált: a Facebook ennél jóval komolyabb terveket sző.

A nyár végén már több mint 600 millió aktív felhasználóval rendelkező Whatsapp a Facebook-vezér szerint egy globális üzenetküldővé válhat, és – idézzük – "úgy tűnik meglesz a lehetőségük arra, hogy 2, vagy akár 3 milliárd ember használja a szolgáltatást". A Bloomberg beszámolója szerint Zuckerberg ezt a kijelentést az "internetet mindenkinek" néven emlegetett projektje várható sikerére is alapozza.

(HVG.hu)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram