A Propellerhead disztribúcióval bővült kínálatunk!


Budapest, 2010. november 30. - A Trans-Europe Kft. örömmel jelenti be, hogy megállapodott a Propellerhead svéd, zenei szoftvereket fejlesztő céggel termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazásáról.


A Propellerhead Software a zeneipari innováció vezetője. Az 1994-ben megjelent "Recycle" nevet viselő hangminta-szerkesztő programjuk első verziója valósággal forradalmasította a zeneipart, és ennek többszörösen frissített verziója azóta is alapvető eszköz a kísérletező kedvű zenészek, remixer-ek és sound designer-ek számára.

A számítógépek sebességének növekedése azonban még több lehetőséget rejtett, melyet a jelfeldolgozó DSP technológiában úttörő szerepet játszó fiatal fejlesztőgárda korán ki is használt: 1996-ban elkészítették a "ReBirth" nevű programjukat, mely a Roland hangszercég mára már klasszikusnak számító TB 303 szintetizátorának és TR 808/909 dobgépeinek "virtuális újjászületése", mely egy mini stúdió formájában ölt testet. Ekkoriban nem volt még csak ehhez hasonló termék sem a piacon.

REasonRecordReCycle

Mindez azonban csak a kezdet volt: a Rebirth tapasztalatait felhasználva monumentális fejlesztésbe kezdtek, melynek a Reason nevű szoftver lett az eredménye 2000-ben. A Reason – amely jelenleg már az 5-ös verziónál tart – az évek alatt egy nagy tudású és stabil komponáló/zeneszerkesztő platformmá nőtte ki magát. A felhasználók visszajelzéseit követve a Propellerhead tovább bővítette a termékpalettát és 2009-ben bejelentette a Record-ot, amellyel már élőzenei felvételeket is könnyen és egyszerűen készíthetünk, s mely nagyszerűen együttműködik a Reason-nel.

A Propellerhead termékeire jellemző az egyszerű kezelhetőség, a letisztult felhasználói felületek használata, magas szintű integráltság (a Recycle, a Reason és a Record zökkenőmentesen működnek együtt), a nagyfokú stabilitás, zeneipari szabványok teremtése alkalmazás a szoftvereikben (ReWire protokoll a különböző zenei alkalmazások szinkronizálására, REX/REX2 fájlformátum) valamint elkötelezettség a jövő platformjai iránt (régi ReBirth zeneprogramjuk megjelent iPhone-re és iPad-ra). Alkalmazásaik kompatibilisek a Mac OS X és a Windows legújabb verzióival, alacsony a rendszerigényük, így lassabb számítógépeken is jól használhatóak, ráadásul kedvező áruknak köszönhetően nagy felhasználói bázist tudhatnak maguk mögött.

A ReCycle, Reason és Record zeneszerkesztő szoftverek, valamint hozzájuk tartozó kiegészítő hangmintatárak a Trans-Europe Kft. viszonteladói hálózatában vásárolhatók meg.

(Szoftver.hu/propellerhead)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram