Új, szabadon letölthető frissítés a Macromedia Flash MX 2004-hez

A Flash MX 2004 and Flash MX Professional 2004 Update, version 7.2 hivatalos névre hallgató frissítés több javítást is tartalmaz. Javítottak a Flash fejlesztői környezetének gyorsaságán, főleg az indítás és a kompilálás idején. Több, mint 100 hibát, köztük 17 komoly, a szoftver leállásával járó hibát is kijavítottak, valamint bővítették a dokumentációt több mint 400 példa kóddal és új fejezetek is kerültek a dokumentációba, főleg a komponensek használatával kapcsolatosan. A bétatesztelők teljes megelégedéssel nyugtázták az új frissítést, főleg a bosszantó programhibák kijavítását. A frissítés letölthető úgy Windows mint Macintosh verzióra a honlapunk letöltés oldaláról (Frissítések oszlop).

FIGYELEM!
A frissítési folyamat előtt, azok a felhasználók, akik Flash Extension-t is telepítettek, minden esetben kapcsolják ki ezt a szolgáltatást, mert a frissítés hozzányúl a Configuration könyvtár-struktúrájához is! Ez a Macromedia Extension Manager elindításával és az extension-ök kikapcsolásával érhető el. Frissítés után minden probléma nélkül vissza kapcsolhatók az extension-ök.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram