Egy felhasználó átalgosan 9 percet fordít fájlkeresésre

Kimutatások igazolják, hogy egy professzionális digitális kiegészítő kezelő alkalmazás használatával átlagosan már csak 3 percet kell kereséssel töltenie, és 95% eséllyel megtalálja a kívánt állományt. Ilyen szoftver a Canto Cumulus 5.5, mely számtalan hasznos funkciójával és kiegészítő lehetőségeivel elnyerte a legkíválóbb digitális kiegészítő menedzser program kitüntető címét.

2003 május 6, Berlin, San Francisco, Tokyo, Paris - A Canto szoftverház, amely a Digitális Kiegészítők Kezelése terén napjaink vezető vállalata, a mai napon közzétette, hogy az idei első negyedév a cég történetének (1990 óta) legjobb első negyedéve volt, az összes negyedév közül pedig a második legtöbb hasznot hozó periódus volt.

A folyamatosan emelkedő bevételek is mutatják, hogy egyre nagyobb az igény a Canto Cumulus 5.5 alkalmazásra, mely gyors, megbízható és testreszabható digitális fájlkezelést valósít meg.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram