Az Adobe Audition 1.5 továbbfejlesztett audio megoldásokkal

Az Adobe Audition 1.5 az Adobe Video Collection 2.5 központi eleme, amely tartalmazza az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe Encore DVD 1.5, és az After Effects 6.5 új változatait.

Az Adobe Audition 1.5 új Frequency Space szolgáltatása tartalmazza a Spectral View-t, amellyel a felhasználók vizuálisan elkülöníthetik és kiválaszthatják azokat a hangokat, amelyek egy adott ideig egy frekvencia tartományban vannak, illetve ezeket a hangokat effektezhetik vagy szerkeszthetik. Ezzel meg lehet tisztítani egy telefoncsörgéssel tönkretett interjút, vagy emelni lehet a professzionálisan rögzített felvételek hatását.

Az új Pitch Correction eszközzel a felhasználók javíthatnak a hamis énekhangokon és a hangmagasság alapján különleges hatásokat készíthetnek. Az automatikus Click/Pop Eliminatorral egyszerűen megtisztíthatjuk a hangokat, az új Center Channel Extractor pedig az ének és a hangszerek relatív hangerejét keverve korrigálja. Az Adobe Audition 1.5 változathoz több, mint 500 új, nem jogdíjas előállítású végtelenített zenét - ez már összesen több, mint 5.000 - illetve 20 mintafelvételt is kapunk.

Az új ReWire hangátvitel támogatással az Adobe Audition 1.5 kíválóan együttműködik a ReWire-re felkészített alkalmazásokkal, mint például a Propellerhead Reason. A VST bővítmény támogatással több ezer külső effekt áll az Adobe Audition felhasználók rendelkezésére, akik megoszthatják VST effektjeiket az Adobe Premiere Pro felhasználókkal. Továbbfejlesztették az Adobe Audition videó támogatását is - a videó filmcsíkok megjelennek a Multitrack View-ban, az Adobe Premiere Pro 1.5 vágójelei az AVI filmekkel együtt átjönnek, és az Auditiont nagyon sok videó formátum támogatásával egészítették ki.

Az új CD Project View egyszerűvé teszi a lemezek megírását és a projektek ellenőrzését, vagy kész audió CD-k készítését. Az új Clip Time Stretching szolgáltatással a felhasználók bármely audióklipet a szélek vizuális húzogatásával Multitrack View-ban a hangmagasság érintése nélkül egy adott hosszúságra állíthatnak be. A testre szabható preroll és postroll betekintőkkel a felhasználók a szerkesztéseket azok környezetében hallgathatják meg.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram