Magyar siker! Döntős lett a Shaker a Flashforward 2003 rendezvényen

A független Flash designer-ekből és programozókból álló zsűri szavazatai alapján a Shaker a Technical Merit (kiváló technológiai teljesítmény) kategóriában jutott a döntőbe. A FlashforwardTM-ot negyedik éve rendezik meg azzal a céllal, hogy bemutassák és elismerésben részesítsék a világhálón elérhető legjobb Flash-fejlesztéseket.

A Shaker (http://www.shaker.hu) Flash-alapú prezentációkészítő-szoftver az idei párizsi Comdex kiállításon mutatkozott be. A Flash alapú termék fejlesztésekor a Mimóza szakemberei abból a felismerésből indultak ki, hogy piaci igény van olyan egyszerűen használható prezentációkészítő alkalmazásra, amellyel látványos, egyedi, a céges arculatot egységesen hordozó prezentációk készíthetők. A látványos megjelenítés érdekében az internetes tartalomszolgáltatást forradalmasító Flash-technológiára esett a választás. A Shaker lehetőséget ad arra, hogy egy átlagos felhasználó is professzionális és kreatív animációkkal színesített prezentációkat készíthessen, emellett a termék szerkesztői sablonokra alapuló működésével biztosítja a céges arculat mindenkori konzisztens megjelenését. Online elérhetőségének köszönhetően a Shaker-rel készített prezentációk bármikor, bárhonnan elérhetők, a termék használatához csak egy böngészőre és internetkapcsolatra van szükség.

A Shaker fejlesztése nem állt meg a prezentációszerkesztő funkció elkészítésénél, a szoftver online keretrendszere a munka, különösen a csapatmunka minden fázisát támogatja. Fájl-megosztás, fórum, üzenőfal, online és offline előadási lehetőség segíti a prezentáció készítőit, előadóit és a döntéshozókat az együttműködésben. Alapkoncepció volt a szoftver fejlesztésekor az egyszerűség: a Shaker-ben minden szerkesztőfunkció egyetlen kattintással elérhető, használatát - a felhasználói tesztek alapján - bárki 90 perc alatt könnyedén elsajátítja.

A FlashforwardTM Festival célja négy éve változatlan, bemutatni a leginnovatívabb technikai megoldásokat, mind a programozás, mind a design, mind a fejlesztés terén. A nevezés egyetlen feltétele: ezen technikai fejlesztésekhez részben vagy egészben a MacromediaTM SWF fájlformátumot kell használni. A FlashforwardTM Festival minden évben olyan újdonságok bemutatására vállalkozik, amelyek technológiai és fejlesztési szempontból a jövőbe mutatnak. A versenyen a közönség is leadhatja szavazatait ezen/ a címen.

Kérünk minden oldalunkra látogatót, hogy szavazatával járuljon hozzá a Shaker sikeréhez! A linkre kattintva keressék a Technical Merit kategóriát és a http://www.shaker.hu bejegyzésnél "tegyenek egy pöttyöt", majd az oldal alján klikkeljenek a Vote gombra.

Sok sikert Shaker, sok sikert Mimóza!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram