Média Hungary 2003

Ez a konferencia a Magyarországi és külföldi média szakembereinek rangos találkozója. Itt mindenről lehet vitázni, itt mindent meg lehet mutatni, amit a mindennemű médiával kapcsolatosan érdemes megmutatni és szóbahozni. A Média Hungary konferencia évente kerül megrendezésre és áttekintést ad a médiaszakma helyzetéről, a Magyar média jövőbeli létezésének alternatíváiról, eszmecseréken és vitafórumokon kerülnek megvitatásra nem csak az új irányzatok, technológiák, de komoly médiapolitikai és médiaetikai kérdések is. Minden média, legyen az elektronikus, vagy nyomtatott, ezen a rendezvényen képviselteti magát. Nagy televíziós, rádiós, újság és internetes szakemberek, nagy nevek, nagy kérdések, nagy viták, és még nagyobb válaszok...ez mind-mind a Média Hungary 2003.

A Trans-Europe Kft. kiállítási standján bemutatja az általa Magyarországon forgalmazot szoftvereit, amelyek a nyomtatott és elektronikus médiahordozók tartalmi és grafikai megformálását, szerkesztését, fejlesztését elősegítik. Találkozunk a Média Hungary 2003 konferencián!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram