A Trans-Europe Kft. a közbeszerzés minősített ajánlattevője

A közbeszerzésekről szóló 1995. évi XL. törvény a Közbeszerzések Tanácsa évente hivatalos lapjában, a Közbeszerzési Értesítőben közzéteszi a 65. § (1) bekezdésének b) pontja szerinti meghívásos eljárásban való részvételre felkérhető gazdálkodószervezetek (minősített) jegyzékét.
A jegyzék összeállításához a Közbeszerzések Tanácsa pályázati lapot dolgozott ki, melyet a Közbeszerzési Értesítő 2002. évi 41. számában jelentetett meg. A megadott határidőn belül 236 pályázat érkezett, ezek közül 204 cég került fel a minősített ajánlattevők listájára, köztük cégünk a Trans-Europe Kft. is! Ez lehetőséget nyújt arra, hogy cégünk részt vegyen a meghívásos közbeszerzési eljárásokban mint meghívott ajánlatadó.
A Közbeszerzések Tanácsa a Közbeszerzési Értesítő következő számában közzéteszi a minősített ajánlattevők fő tevékenységi körök szerinti felsorolását is.
A Trans-Europe Kft. egy évig, tehát 2003-ben szerepel a minősített ajánlattevők jegyzékén.

A Közbeszerzések Tanácsának közleménye a minősített ajánlattevők 2003. évi jegyzékének közzétételéről: www.kozbeszerzes.hu

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram