Új Adobe Acrobat Pro csomagok - Most kedvezménnyel!

2023-10-11 18:12
Ezzel a lehetőséggel és az Adobe Acrobat Pro segítségével még hatékonyabban dolgozhatsz csapatoddal. Kerülj lépéselőnybe a dokumentumkezelésben!

Adobe Acrobat Pro Teams in use

Az Adobe Acrobat Pro még könnyebben használható és megfizethetőbb mindenki számára, aki hatékony dokumentumkezelést keres. Az Acrobat Pro for Teams legújabb kínálata 25 és 50 felhasználói csomagot tartalmaz.

De mit jelent ez?

Az Adobe Acrobat Pro for Teams lehetővé teszi, hogy dokumentumkezelést professzionális szintre emeld. Most, az új ajánlatnak köszönhetően, még könnyebben és kedvezőbb áron válhatsz Acrobat Pro felhasználóvá.

  • Termék: Adobe Acrobat Pro for Teams
  • Csomag kedvezmények: Adobe Acrobat Pro for Teams 25 és 50 felhasználó csomag

Kedvezmények

  • 25-ös csomag - 17% kedvezmény
  • 50-es csomag - 29% kedvezmény

Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható. Minden vásárlónak csak egy csomag igénylésére van lehetőség.

Kikre érvényes a kedvezmény?

  • Már meglévő Adobe Acrobat előfizetőkre érvényes.
  • 25-ös csomag: a felhasználónak min. 1-17 egységes aktív Acrobat for Teams licenccel - Standard vagy Pro verzióban - kell rendelkeznie.
  • 50-es csomag: a felhasználónak min. 18-30 egységes aktív Acrobat for Teams licenccel - Standard vagy Pro verzióban - kell rendelkeznie.

Kedvezmény érvényessége

  • A kedvezmény 2023. november 30-ig érvényes.
  • A kedvezmény csak az előfizetés első évére szól, vagy az ügyfél megújítási időszakáig. Ezután az előfizető a standard árakon újíthatja meg csomagját.

Bővebben az Adobe Acrobat Pro for Teams programról itt olvashat

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Olvass tovább


Megérkeztek téli Quark kedvezményeink!

Vásárold meg a QuarkXPress-t most 40% kedvezménnyel a Quark Winter kedvezmények keretében, mely 2023. december 15-ig érvényes.

,
Black Friday!

Berobbant a Black Friday hete és mi hihetetlen ajánlatokkal készültünk!

, ,
Adobe - Cyber Monday

Legyen szó akár kreatív szoftverekről vagy 3D alkotásról, az Adobe Cyber Monday kedvezmények között mindenki megtalálja a kedvére valót.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram