Claris FileMaker Pro 2023

A Claris FileMaker Pro a világ első számú adatbázis-kezelő szoftvere, amelynek segítségével digitális állományaink, aktuális projektjeink és ügyfeleink menedzselése gyerekjátékká válik. A több milliós felhasználói bázissal büszkélkedő program érdemeit számos szakember és díj dicséri.

ÁTTEKINTÉS

A Claris FileMaker Pro a világ első számú adatbázis-kezelő szoftvere, amelynek segítségével digitális állományaink, aktuális projektjeink és ügyfeleink menedzselése gyerekjátékká válik. A több milliós felhasználói bázissal büszkélkedő program érdemeit számos szakember és díj dicséri.

Az alkalmazás kezelőfelülete rendkívül egyszerű és jól alakítható (megismerése a kezdő felhasználók számára sem nehéz), ugyanakkor a szoftver a lehető legprecízebb munkát végzi.

Mire is képes a program? A digitális állományok létrehozása, kezelése, módosítása és tárolása körül mindig rengeteg a probléma, főleg akkor, ha egyszerre több felhasználó dolgozik egy kicsinek éppen nem mondható adathalmazzal. A Claris FileMaker Pro 19 alkalmazással ennek vége, a szoftvernek köszönhetően ugyanis rendet teremthetünk átláthatatlan adatdzsungelünkben: a fájl- és szövegkeresés gyerekjátékká válik, a dokumentumokhoz egyetlen kattintással hozzáférhetünk, s így könnyen módosíthatjuk őket. A szoftver ezeken túl számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek nagyban megkönnyítik az összehangolt munkát.RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszermacOS 12.0 vagy újabb
ProcesszorIntel/Apple
Memória4 GB

Windows:

RendszerWindows 10 (64 bit), Windows 11
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória2 GB

FUNKCIÓK

Fejlesztés + skálázhatóság

  • Oldjuk meg a legkülönfélébb problémákat egy olyan platform segítségével, amely nyitott és bővíthető, így könnyen integrálható a JavaScript, OData, REST API-kkal és más eszközökkel.
  • Hozzunk létre szoftvermegoldásokat kevesebb erőfeszítéssel és kompromisszumok nélkül egy intuitívabb felhasználói felület segítségével.
  • Fejlesszünk gyorsabban és intuitívabban újrafelhasználható kóddal, például JavaScript-kiegészítőkkel.
  • A nagyobb kapacitással történő nagyobb skálázhatóság érdekében akár 1000 egyidejű Claris FileMaker WebDirect felhasználó és akár 256 fájl hosztolása - mindezt a teljesítmény csökkenése nélkül.

Teljesítmény + megbízhatóság

  • A fejlesztők visszajelzései alapján a FileMaker kiterjedt teljesítmény-, stabilitási és megbízhatósági (PSR) fejlesztéseket tartalmaz, így megbízhatunk az üzleti műveleteket működtető alkalmazásokban.
  • Futtassa hatékonyabban rendszereit a backend infrastruktúra OData 4.01, Java 17, Node.js 18 és egyéb frissítésekkel.
  • Optimalizálhatjuk a Linux telepítését az Ubuntu 22 LTS támogatásával Intel és ARM processzorokon. Ráadásul több testreszabási lehetőséget és nagyobb költséghatékonyságot kapunk.

Biztonság + bizalom

  • Védjük meg az adatokat szigorúbban a frissített biztonsági protokollokkal, beleértve az Open SSL 3.0 támogatását, a Mail küldés OAuth 2.0 hitelesítéssel és az ellenőrzési naplózást egy új szkript trigger segítségével.
  • Aplla vállalatként a Claris szigorú biztonsági szabványokat alkalmaz, beleértve a SOC 2® Type 2 és az ISO megfelelőségi akkreditációt.
Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram