think-cell

  think-cell think-cell

  Professzionális Excel diagramok a PowerPointban
  think-cell

  A think-cell egy olyan PowerPoint kiegészítő, melynek segítségével professzionális üzleti diagramokat hozhatunk létre közvetlenül egy Excel adatforrásból. A think-cell gyakorlatilag belesimul a PowerPoint felhasználói felületébe, nem szükséges külön alkalmazásként megnyitni.

  Áttekintés

  A think-cell több tucat hasznos és különleges funkcióval áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy egyedivé tegyük a készülő céges prezentációk megjelenését. Minimális manuális munkával hozhatunk létre pontos, informatív és esztétikus megjelenésű diagramokat. Ráadásul a tapasztalatok szerint a think-cell segítségével akár ötször gyorsabb lehet a munka, mint az eredetileg biztosított eszközökkel.

   

   

  Diagramokat létrehozni a Microsoft PowerPointban gyakran fájdalmas és nehézkes munka. Hiányoznak a leggyakrabban használt diagram típusok és azok a grafikai elemek, amelyek a jobb prezentációhoz kellenek. Gyakran előfordul, hogy manuálisan kell bevinni az adatokat és különböző alakzatokból kell összerakni egy diagramot. A think-cell más. Nagy teljesítményű kiegészítő, amivel gyerekjáték a hatékony munka. Percek alatt hozhatunk hozhatunk létre látványos és professzionális megjelenésű diagramokat.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8.1 vagy 10
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  5
  Tárhely
  180 MB
  Képernyő
  1280x720
  Egyéb
  • Microsoft Office 2010 vagy újabb
  • Excel, PowerPoint
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.10 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  180 MB
  Képernyő
  1280x720
  Egyéb
  • Microsoft Office 2010 vagy újabb
  • Excel, PowerPoint
  Funkciók

  Powerpoint integráció A think-cell beépül a Powerpoint felhasználói felületébe, mint egy kiegészítő, és a használatához csak rá kell kattintatunk az ikonjára.

  Diagram típusok széles választéka Több mint 40 népszerű és gyakran használt diagram típus áll a rendelkezésünkre, így például Oszlop-, vonal, kör-, perec-, sáv-, terület és pontdiagramok.

  Excel adatbevitel A diagramokat felépítő adatokat egy korábban elkészített Excel táblázatból is átvehetjük, de arra is van mód, hogy a prezentáció készítése közben vigyük fel azokat.

  Kiegészítő információk A diagramokat különböző egyéb jelzéssel is elláthatjuk: Címkékkel, szummákkal, nyilakkal, stb.

  Képfelismerés Az Excel mellett kinyerhetjük más forrásból is az adatokat. A think-cell arra is képes, hogy a weben és a PDF-ekben megjelenített diagramokat felismerje, és azokból adatforrást készítsen.

  Megosztás A kész prezentációkat megoszthatjuk olyan felhasználókkal is, akik nem rendelkeznek think-cellel.