CINEMA 4D Visualize

  MAXON CINEMA 4D Visualize Release 16

  Professzionális megoldás az építészeknek, tervezőknek, fotósoknak.
  CINEMA 4D Visualize

  Árakhoz kattintson ide

  A MAXON CINEMA 4D Visualize-zal bármilyen tárgyat, épületet vagy helyszínt lemodellezhetünk, gyakorlatilag bármilyen minőségben. Nem csak fantasztikus képeket készíthetünk, de arra is van lehetőség, hogy animációkat hozzunk létre.

  Áttekintés

  A MAXON CINEMA 4D Visualize-ban minden olyan modellező és textúrázó eszköz megtalálható, ami a 3D-s modellek megalkotásához kellhet.

  A MAXON CINEMA 4D Visualize számos 2D-s és 3D-s formátumot képes importálni, így például több más mellett a .PSD, a JPEG, a DWG, a VRML és az OBJ formátumokat is. Lehetőségünk van arra, hogy fájlokat cseréljünk olyan ismert 3D-s CAD alkalmazás között, mint a VectorWorks, az ArchiCAD vagy Allplan.

  Létrehozhatunk egyszerű virtuális bejárásokat vagy állóképeket, de lélegzetelállítóan élethű animációkat is. A MAXON CINEMA 4D Visualize minden képzeletet felülmúl!

  Újdonságok

  Reflectance Channel Az új Reflectance channel lehetővé teszi, hogy lélegzetelállító minőségben hozhassunk létre többrétegű anyagokat és felületeket. Számos új lehetőségét fedezhetjük fel az összetett felületek létrehozásának, legyen szó egy autófényezéséről vagy textíliáról.

  Motion Tracker A kameramozgás pontos rekonstrukciója alapvető fontosságú, ha 3D-s elemeket szeretnénk kombinálni élő felvételekkel.  Az új Motion Tracker-rel ez csupán néhány egérkattintással elérhető.

  Poly Pen Az újonnan kifejleszett, többfunkciós Poly Pen eszközzel - a modellezők svájci bicskájával - intuitív módon rajzolhatunk polygonokat a 3D-s térben.

  Sculpting A Sculpting eszközkészletben az R16-os széria sok javítást és újdonságot hozott, amely még rugalmasabbá és könnyen irányíthatóvá tette ezt a funkciót. A nagy felbontású szemek importálhatók külső alkalmazásokból is és könnyedén átalakíthatók kis felbontású CINEMA 4D objektumokká anélkül, hogy elvesznénk a részletekben.

  A program próbaváltozatát a következő linkről lehet letölteni: http://www.maxon.net/en/products/demo-version/download-form.html

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8.1/ 8.0 / 7 / Vista 64 bit, Windows 2008 Server 64 bit, Windows 2012 Server 64 bit
  Processzor
  Intel Pentium 4, Athlon 64 Sempron
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Apple
  Rendszer
  Apple Mac OS X 10.7 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Solo
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Funkciók

  Modellezés A MAXON CINEMA 4D Visualize a tökéletes eszköz, ha kiváló minőségű vizualizációk létrehozása a cél. Számos formátumot támogat a szoftver, képes megbirkózni a legtöbb, ismert CAD szoftverben létrehozott modellel, de arra is van mód, hogy a MAXON CINEMA 4D-ben hozzunk létre új modelleket.

   

  Anyagok és textúrák A MAXON CINEMA 4D Visualize több száz előre elkészített textúrát tartalmaz. A rendelkezésre álló kiváló minőségű anyagokat egyszerűen csak be kell rántanunk a készülő jelenetbe. Természetesen a rendelkezésre álló textúrákat szabadon módosíthatjuk, és akár újakat is létrehozhatunk.

   

  Animáció A MAXON CINEMA 4D Visualize számos könnyen használható animációs funkciót kínál. Egyszerűen megoldható a kamera mozgatása a helyszínen, vagy a különböző tárgyak (például ajtók, ablakok) mozgása. A helyszíneken virtuális sétákat tehetünk, amelyhez külön eszközt biztosít a szoftver.

  Bevilágítás és renderelés A MAXON CINEMA 4D Visualize számos bevilágítási és árnyékolási opciót kínál, hogy a készülő vizualizációk még élethűbbek legyenek. A rendering engine képes kihasználni a hálózatba kötött számítógépek teljesítményét, hogy a lehető leghamarabb elkészüljön egy munka.

  A MAXON CINEMA 4D által támogatott fájlformátumokat tartalmazó táblázatot ITT találja.