CINEMA 4D Visualize

  MAXON CINEMA 4D Visualize Release 15

  Professzionális megoldás az építészeknek, tervezőknek, fotósoknak.
  CINEMA 4D Visualize

  Árakhoz kattintson ide

  A MAXON CINEMA 4D Visualize-zal bármilyen tárgyat, épületet vagy helyszínt lemodellezhetünk, gyakorlatilag bármilyen minőségben. Nem csak fantasztikus képeket készíthetünk, de arra is van lehetőség, hogy animációkat hozzunk létre.

  Áttekintés

  A MAXON CINEMA 4D Visualize-ban minden olyan modellező és textúrázó eszköz megtalálható, ami a 3D-s modellek megalkotásához kellhet.

  A MAXON CINEMA 4D Visualize számos 2D-s és 3D-s formátumot képes importálni, így például több más mellett a .PSD, a JPEG, a DWG, a VRML és az OBJ formátumokat is. Lehetőségünk van arra, hogy fájlokat cseréljünk olyan ismert 3D-s CAD alkalmazás között, mint a VectorWorks, az ArchiCAD vagy Allplan.

  Létrehozhatunk egyszerű virtuális bejárásokat vagy állóképeket, de lélegzetelállítóan élethű animációkat is. A MAXON CINEMA 4D Visualize minden képzeletet felülmúl!

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit, Windows Vista 64 bit, Windows 2008 Server 64 bit, Windows 2012 Server 64 bit
  Processzor
  Intel Pentium 4, Athlon 64 Sempron
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibiliss videókártya
  Apple
  Rendszer
  Apple Mac OS X 10.6.8 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Solo
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Funkciók

  Modellezés A MAXON CINEMA 4D Visualize a tökéletes eszköz, ha kiváló minőségű vizualizációk létrehozása a cél. Számos formátumot támogat a szoftver, képes megbirkózni a legtöbb, ismert CAD szoftverben létrehozott modellel, de arra is van mód, hogy a MAXON CINEMA 4D-ben hozzunk létre új modelleket.

  Anyagok és textúrák A MAXON CINEMA 4D Visualize több száz előre elkészített textúrát tartalmaz. A rendelkezésre álló kiváló minőségű anyagokat egyszerűen csak be kell rántanunk a készülő jelenetbe. Természetesen a rendelkezésre álló textúrákat szabadon módosíthatjuk, és akár újakat is létrehozhatunk.

  Animáció A MAXON CINEMA 4D Visualize számos könnyen használható animációs funkciót kínál. Egyszerűen megoldható a kamera mozgatása a helyszínen, vagy a különböző tárgyak (például ajtók, ablakok) mozgása. A helyszíneken virtuális sétákat tehetünk, amelyhez külön eszközt biztosít a szoftver.

  Bevilágítás és renderelés A MAXON CINEMA 4D Visualize számos bevilágítási és árnyékolási opciót kínál, hogy a készülő vizualizációk még élethűbbek legyenek. A rendering engine képes kihasználni a hálózatba kötött számítógépek teljesítményét, hogy a lehető leghamarabb elkészüljön egy munka.

  A MAXON CINEMA 4D által támogatott fájlformátumokat tartalmazó táblázatot ITT találja.