CINEMA 4D Prime

  MAXON CINEMA 4D Prime Release 15

  A professzionális 3D itt kezdődik!
  CINEMA 4D Prime

  Árakhoz kattintson ide

  A MAXON CINEMA 4D Prime teljes egészében megújult, hogy minél hatékonyabb kiszolgálója legyen azoknak a grafikus szakembereknek, akiknek munkájuk során 3D-s anyagokkal is dolgozniuk kell.

  Áttekintés

  A MAXON CINEMA 4D Prime intuitív felhasználói felületét úgy tervezték meg, hogy a lehető legkönnyebb legyen a belépés a 3D grafika izgalmas világába. A MAXON CINEMA 4D Prime-mal pillanatok alatt lehet létrehozni nagyszerű 3D képeket. A beépített oktatóanyagok pedig segítenek az eligazodásban.

  A MAXON CINEMA 4D Prime és a 2D-s alkalmazások együttes használata új lehetőségeket nyit meg a felhasználók számára. Például az Adobe Illustrator vagy az Adobe Photoshop 2D-s képet 3D-ssé alakíthatjuk, de arra is van lehetőség, hogy képeket vagy filmeket kombináljunk 3D-s elemekkel.

  A MAXON CINEMA 4D Prime nagy teljesítményű eszközparkjával olyan képeket és animációkat hozhatunk létre, melyek bármilyen területen használhatóak. 3D-s logók, illusztrációk, épületmodellek, bármi, amit csak szeretnénk.

  A MAXON CINEMA 4D-vel a költségek alacsonyan tartása mellett léphetünk be a 3D világába. Ha viszont többet szeretnénk, akkor bármikor upgrade-elhetünk a MAXON CINEMA 4D nagyobb tudású verzióira.

  Maxon Cinema 4D

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit, Windows Vista 64 bit, Windows 2008 Server 64 bit, Windows 2012 Server 64 bit
  Processzor
  Intel Pentium 4, Athlon 64 Sempron
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibiliss videókártya
  Apple
  Rendszer
  Apple Mac OS X 10.6.8 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Solo
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Funkciók

  Modellezés A legtöbb esetben az első lépést egy 3D-s munka esetében az objektumok megalkotása jelenti. A legalapvetőbb alakzatok mind megtalálhatók a CINEMA 4D Prime-ban. A parametrikus objektumok poligonokká alakíthatók, hogy az összetettebb projektek elemei lehessenek. Számos formázási funkció áll a rendelkezésünkre.

  Maxon Cinema 4D

  A MAXON CINEMA 4D UV szerkesztési megoldások teljes arzenálját tartalmazza, amelyek biztosítják a modellek és anyagaik tökéletes felsorakoztatását.

  Maxon Cinema 4D

  Anyagok létrehozása Legyen szó mesterséges vagy természetes hatású anyagokról, a MAXON CINEMA 4D anyagmodellező rendszere teljes kontrollt ad a 3D-s objektumok felületének a létrehozása felett. A legtöbb channel alapja egy textúra vagy egy shader. A textúrák jobb kezelése érdekében a MAXON CINEMA 4D Prime támogatja a legtöbb elterjedt és népszerű formátumot, így a rétegelt .PSD fájlokat is.

  Maxon Cinema 4D

  3D Painting A MAXON CINEMA 4D kínálja a végső simítást textúrái felett komplett réteg, szűrő és felület támogatással. A program segítségével akár 10 csatornán is festhet egyszerre.

  Projection Patinting Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy átfessen több UV összetevőt egyszerre, vagy akár több objektumot egy jeleneten belül.


  Maxon Cinema 4D


  Grafika mozgásban 3D-s animációk készítése még sose volt ilyen egyszerű és intuitív. A MAXON CINEMA 4D-vel mozgásba hozhatjuk a jeleneteket! Gyakorlatilag bármilyen objektum, anyag keyframe-ezhető egy szimpla kattintással. A keyframe-ek a megadott paraméterek alapján akár automatikusan is létrehozhatók.

  Direkt képszerkesztés A MAXON CINEMA 4D képnézegetőjében azon túl, hogy megnézhetjük a képeket teljes animációval és hanggal, lehetőségünk van azokon kisebb változtatásokat, módosításokat is végrehajtani.

  Timeline A Timeline ablak még nagyobb ellenőrzési lehetőséget kínál minden animálható objektumhoz, beleértve a rétegek ellenőrzését és rendszerezését, a tárgyak, pályák és kulcsképek láthatóságát. A Master Tracks lehetővé teszi az egyszerű manipulációt minden keyframe-hez csatolt tárgy, vagy jelenet esetén, a Region tool eszköz pedig segít a könnyed mozgatásban.

  Non-Linear animation Ezzel az eszközzel könnyű építeni, rétegezni, és hurkolni az apróbb mozgásokat, amely akár több száz keyframe-et is magába foglalhat. Könnyedén blokkolhatjuk az animációkat az előre meghatározott mozgások alapján, majd egymásra építhetjük őket újra, átírva a szükséges keyframe-ket és mozgásokat.

  Audio support Ha a képeihez szükséges audio hatásokat is szinkronizálni, könnyen importálhat hangot és nézheti meg azt  a Timeline-on.

  Világítás A különböző típusú fény és árnyék variációk adnak alapot a rendkívül hatékony világítási rendszernek.

  A MAXON CINEMA 4D által támogatott fájlformátumokat tartalmazó táblázatot ITT találja.