VEGAS Edit

  MAGIX VEGAS Edit 20

  Nagy teljesítményű video- és hangszerkesztés
  VEGAS Edit

  A VEGAS Pro Edit 18-cal hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Edit funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon.

  Áttekintés

  SZERKESZTÉS. Okosabban dolgozunk, ne keményebben.

  Senki se dolgozik gyorsabban, mint az, aki járatos a VEGAS Edit kezelésében. Az idővonalhoz tartozó szerkesztési funkciók gyors és egyszerű munkafolyamatot biztosítanak. Egy jó eszköztár nem öncélú dolog. Egy korszerű és gazdag eszköztár használatával a kreatív ötletek is gyorsabban jönnek, és a kész munka is magasabb színvonalú. Nincs még egy olyan NLE, amivel olyan hatékonyan szerkeszthetnénk és alkothatnánk, mint a VEGAS Edit.

  FÉNYELÉS. Egyszerű akár egy ecsetvonás.

  A nagy teljesítményű, professzionális szintű fényelési eszközökkel a lehető legjobbat hozhatjuk ki a felvételekből. A VEGAS Pro Edit által biztosított fényelési rendszer gyors, nagy teljesítményű munkafolyamatot jelent, amiben számos rugalmasan beállítható opció áll rendelkezésünkre a jobb eredmények elérése érdekében. Tökéletes megjelenésű filmek, akár HDR formátumban is.

   

   

  KÜLÖNLEGES HATÁSOK. Lenyűgözött nézők.

  Az Open FX plug-inok teljes körű támogatásának köszönhetően a VEGAS Edit számos különleges speciális effektussal rendelkezik, melyekhez akár külső gyártók effektjeit is hozzáadhatjuk. Az effektek láncba rendezésével a kreatív lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előttünk. Egyszerre négy szinten fűzhetünk egymás mellé akár 32 plug-int is.

  HANGSZERKESZTÉS. Állítsuk be a hangzást!

  Egy film mit sem ér kiváló minőségű hangzás nélkül, legyen szó zenéről, dialógusokról vagy zörejekről. A VEGAS Edit egy teljes hangstúdióval áll a rendelkezésünkre, amiben minden olyan eszköz megtalálható, ami a professzionális hangminőség eléréséhez kell.  Teljes VST támogatás, több tucat gyári effekt és valós idejű feldolgozás.

  LEADOTT MUNKA. Jól végzett munka.

  A befektetett idő és kemény munka mit sem ér, ha nem a megfelelő formátumban adjuk le a kész filmeket és produkciókat. A VEGAS Edit számtalan kimeneti formátumot ismer, amiket a saját és az ügyfelek igényei szerint módosíthatunk.

  Címszavakban a legfontosabb újdonságok

  • Piacvezető hardveres gyorsítás
  • Mesterséges intelligencia alapú eszközök
  • Kifinomult fényelési opciók
  • Piacvezető HDR támogatás
  • Plug-inok teljes körű támogatása
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, Windows 10 (64-bit)
  Processzor
  6. generációs Intel Core i5 (vagy annak megfelelő AMD)
  Memória
  16 GB
  Tárhely
  1,5 GB
  Képernyő
  1920x1080
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  • Intel GPU HD Graphics 530 vagy jobb VGA
  Funkciók

  Beágyazott idővonalak A beágyazott idővonalak segítségével felgyorsíthatjuk a munkafolyamatokat és jobb áttekintést kaphatunk a készülő projektekről. A Master projekten belül könnyedén mozoghatunk az egyes idővonalak között, vagy külön projektként dolgozhatunk a beágyazott idővonalakon elhelyezett anyagokkal.

  VEGAS Hub A VEGAS Hub segítségével könnyedén átmásolhatjuk a számítógépünkre az iOS és az Android eszközökkel készült felvételeket további szerkesztésre.

  Smart Split A Smart Split funkció segítségégével észrevétlenül távolíthatunk el teljes szekvenciákat az idővonalról. A vágás helye észrevétlen marad, így gyorsan és hatékonyan távolíthatunk el akár nagy mennyiségben is felesleges felvételeket.

  "Hamburger" menü rendszer Az innovatív menürendszer lehetővé teszi, hogy igényeink szerint alakíthassuk át a felhasználói felületet, gyors elérést biztosítva a leggyakrabban használt eszközökhöz. A hatékony munkavégzés fontos feltétele a jól összerakott munkafelület, és a VEGAS Edit tudja ezt.

  1

  Stílustranszfer Használjuk a világ legjobb festőinek a stílusjegyeit a saját filmjeink egyedivé tételéhez. Az Intel OpenVINO technológiának köszönhetően a VEGAS Style Transfer az egyik legizgalmasabb módját kínálja a mesterséges intelligencia kreatív használatának.

  Színezés Elképesztő hatást érhetünk el a régi fekete-fehér felvételek kiszínezésével. Az Intel OpenVINO hardveres gyorsítás segítségével a Colorization szűrő képes kiszínezni bármilyen fekete-fehér filmet.

  Motion Tracking A Motion Tracking megújult felhasználói felületén gyorsabban férhetünk hozzá ehhez a nagy teljesítményű eszközhöz. A motion tracking információkat mozgathatók az egyes plug-inok között is.

  Páratlan fényelési munkafolyamat A fényelési panelen minden olyan eszközt megtalálunk, amivel magasabb szintre emelhetjük a készülő produkció megjelenését. LUT-okat importálhatunk és exportálhatunk, a színeket speciális tárcsák és görbék segítségével módosíthatjuk, és természetesen támogatott a HDR technológia is.

  2

  VEGAS Content A felhasználók részére több mint 1,5 millió online és ingyenesen elérhető stock videó és hanganyag áll a rendelkezésére, melyeket szabadon felhasználhatnak a videóikban. A VEGAS Edit felhasználók havonta 20 ilyen tartalmat tölthetnek le.

  Color grading munkafolyamat Készítsünk lenyűgöző megjelenést a nagy teljesítményű és rugalmas color gradinggel és korrekcióval. Hangoljuk a színeket az érzelmeknek megfelelően. A Hue Adjustment színgörbékkel a tartománykorlátozott színkerékkel, a számlapbeállítással és még sok mással teljes kontrolt kapunk a színek kezelése felett.

  Hangszerkészítés VST3-mal Tökéletesítsük a hangzást a legújabb VST3 plug-inekkel a visszhangok, késleltetések, EQ-k és egyéb effektusok számára.

  Fájlformátum-támogatás Használjunk a professzionális videóformátumok széles skáláját, beleértve az Apple ProRes és a Blackmagic RAW formátumokat.

  Közösségi média munkafolyamatok Vágjuk automatikusan a videót a közösségi médiaformátumokra, és használjunk sablonokat a gyors beállításhoz és feltöltéshez.

  3

  Hardveres gyorsítás A zökkenőmentes előnézetek és a gyors renderelés érdekében anélkül tölthetjük le a legújabb GPU-illesztőprogramokat, hogy el kellene hagynunk a projektet.

  Optical Flow mozgás Készítsünk sima lassított mozgást és gördülékeny warp-flow mozgást a zökkenőmentes mintavételezéssel együtt.

  Motion Blur FX Teremtsünk természetes érzetet a mozgássorozatokhoz, és célozzuk meg a felvételek meghatározott területeit.

  Animált átmenetek és effektek Építsünk dinamikus animációt az átmenetekbe és effektekbe a teljes Bézier-görbe vezérlésével.

  Automatikus projektgyűjtemények Könnyen hozzáférhetünk az összes projekthez és médiafájhoz az automatikus fájlrendezéssel.

  Jelenetfelismerés Automatikusan felismeri a jeleneteket a renderelt videóból. Jelöljük meg őket régióként vagy bontsuk szét őket, hogy külön-külön dolgozhassunk velük.

  Modern rugalmas átmenetek Készítsünk saját átmeneteket, vagy válasszunk több tucatnyi előbeállítás közül, hogy feldobjuk a történetet.

  LUT export Elkészítettük a tökéletes színösszeállítást? Szeretnénk használni más projektekben is vagy csak szeretnénk átadni más VEGAS Edit felhasználóknak? A fényelési beállításokat .CUBE formátumú LUT fájlokként exportálhatjuk más alkalmazások és felhasználók részére.

  HLG és HDR támogatás Dolgozhatunk akár HLG és HDR10 fájlokkal is az ACES 1.1 szín területen. A HDR anyagokat megnézhetjük a VEGAS Edit előnézeti ablakában, de akár egy külső HDR monitoron is.

  Mesh Warp A videókat kedvük szerint nyújthatjuk és torzíthatjuk a Mesh Warp effektus segítségével. Legyen szó akár arról, hogy egy ház falára kell feltenni egy videót, vagy arról, hogy egy teljesen örült és torz formát hozzunk létre, a lehetőségek végtelenek.

  Lassított felvételek A VEGAS Edit szabadalmaztatott optikai folyam technológiája képes kitölteni a lassított felvételekben a képkockák közötti réseket, így teremtvén meg a folyamatos mozgás illúzióját, akár extrém lassítás esetében is.

  4

  Kreatív kompozit eljárások Kompozit eljárások teljes tárháza áll a VEGAS Edit felhasználók részére. Összeadhatunk két klipet, de ki is vonhatjuk őket egymásból, vagy számolhatunk a különbségekkel is. A lehetőségek száma végtelen.

  Robusztus többsávos hangszerkesztés A VEGAS Pro Edit minden olyan funkcióval rendelkezik, ami a hangfelvételek készítéséhez és azok szerkesztéséhez szükséges. Készíthetünk többsávos felvételeket, akár bemeneti buszok használatával is, professzionális mastering modul, végtelen számú hangsáv és számos más eszköz áll a rendelkezésünkre a tökéletes hangzás kialakításához.

  Hatásos hangeffektek A VEGAS Edit támogatja a szabványos VST interfészeket. Az effekteket alkalmazhatjuk egy teljes sávon, egy adott klipen, aux vagy master buszon. 40 előre telepített effekt áll a rendelkezésünkre a hangzás további csiszolásához. A VST támogatás miatt külső partnerek plug-injeit is használhatjuk.

  5

  Multicam támogatás A több különböző kamerával készült felvételek hangsávjait automatikusan szinkronizálhatjuk a többsávos szerkesztő felületen, így gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk.

  GPU által gyorsított renderelés Az NVIDIA, az AMD és az Intel GPU-k támogatásának köszönhetően akár kétszer olyan gyors is lehet az AVC és a HEVC formátumú fájlok renderelése.

  8K támogatás A modern produkciók időről időre magasabbra teszik a lécet a minőség terén és egyre nagyobb felbontásban van rájuk igény az ügyfelek részéről. A VEGAS Pro Edit teljes körű támogatást kínál a 8K felbontású filmekhez a felvételtől a szerkesztésen keresztül a renderelésig.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!