Spyder4HD TV

  DataColor Spyder4HD TV

  Élvezze a TV tökéletes színeit!
  Spyder4HD TV

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision Spyder4TV HD segítségével ellenőrizhetjük televíziónk beállításait és adott esetben módosíthatunk rajtuk, s ezáltal sokszorosára növelhetjük a TV-, video- és DVD-nézés élményét.

  Áttekintés

  A Spyder4TV HD segítségével ellenőrizhetjük illetve optimizálhatjuk televíziónknak illetve projektorunknak a beállításait. Színkalibráció segítségével energiamegktakarítást érhetünk el, illetve meghosszabbíthatjuk televíziónk illetve projektorunk élettartamát. Az eszköz megméri  a televíziónk világosságát, kontrasztját, színeit és a színhőmérsékletet és tanácsot ad a képminőség javítására.
  A szoftvert azoknak ajánljuk, akik szeretnék minél tökéletesebben beállítani televíziójukat, és ezáltal növelni szeretnék a TV és DVD nézés élményét.

   

  Bizonyára mindenkinek feltűnt már, hogy a nagyobb áruházak technikai részlegén található rengeteg különböző TV máshogy jeleníti meg a színeket. Ez azért van, mert minden TV-nek valamelyest mások a színbeállításai. A megvásárolt TV beállításain lehet ugyan kísérletezni, de mindez ritkán vezet tökéletes eredményre, mégpedig azért, mert az emberi szem szubjektív. Azt se felejtsük el, hogy a TV-re kötött minden további eszköz (pl. video- vagy DVD lejátszó) valamelyest módosít a TV teljesítményén, így a színek is eltorzulhatnak. Ezt a problémát orvosolja a ColorVision SpyderTV megoldása, ami egy speciálisan erre a célra kifejlesztett készülékkel helyettesíti az emberi szemet és beállítja a helyes színértékeket a TV-n. A képernyőre helyezett színérzékelő eszköz megméri a televízió kontrasztját (Contrast), világosságát (Brightness), színeit és a színhőmérsékletet (Color Temperature), majd tanácsokat ad, hogy hogyan javíthatnánk TV-nk képminőségén. Az eredményt természetesen ellenőrizhetjük, majd elmenthetjük a számítógépünkbe, de akár ki is nyomtathatjuk.

  A csomag összetevői a következők:

  • ColorVision SpyderTV Colorimeter eszköz + kiegészítők (tapadókorong, táska) + 2 éves garancia
  • ColorVision SpyderTV televíziókalibráló szoftver
  • tesztminta és bemutató DVD
   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP 32/64, Vista 32/64, Windows 7 32/64
  Képernyő
  1024x768 - 24 bit
  Egyéb
  • plazma, RPTV, DLP, LCD vagy CRT (hagyományos) televízió
  • DVD lejátszó
  • távirányító a TV-hez és a DVD lejátszóhoz
  • asztali vagy laptop számítógép közel a TV-hez és a DVD-hez
  • USB port
  Apple
  Rendszer
  Mac OSX 10.4 vagy újabb
  Funkciók

  Gyökeresen új megoldás A ColorVision Spyder4TV HD színmérő eszközt úgy alakították ki, hogy bármilyen TV-re könnyen fel lehessen helyezni. A Póknak nevezett szerkezet ezután megvizsgálja a TV beállításait, így lehetőségünk nyílik a lehető legjobb beállításokra.

  Kulcsszavak Egyszerűen és gyorsan A csomaghoz tartozó szoftver a telepítéstől kezdve a végső színbeállításig végigkíséri a folyamatot, így nekünk rendkívül könnyű dolgunk van.

  Elmenthető beállítások Az eszköz által mért adatokat elmenthetjük és/vagy kinyomtathatjuk, így később is kéznél lehet, ha netán szükségünk lenne rá.

  Before és After nézet A két nézet lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a kalibrálás előtti és utáni képet. Mindenki látni fogja a különbséget!

  Helyezze be a Spyder4HD TV-hez kapott DVD-t a lejátszóba. Csatlakoztassa a Spyder4HD TV-t a TV-hez vagy helyezze a projektor elé és csatlakoztassa egy USB porthoz. Indítsa el a programot. A Spyder4HD TV megvizsgálja a TV-t/Projektort és javaslatokat tesz, hogy milyen beállításokat kellene megváltoztatni.

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision SpyderTV eszközt azoknak ajánljuk, akik tökéletesen be szeretnék állítani a televíziójukat, hogy ezáltal növeljék a TV-, video- és DVD-nézés élményét.