Spyder4EXPRESS

  DataColor Spyder4EXPRESS

  Tökéletes színek a monitoron - egyszerűen
  Spyder4EXPRESS

  Árakhoz kattintson ide

  ColorVision Spyder4EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól kezdve a designereken keresztül a profi fotográfusokig, minden felhasználó könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatja a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk.

  Áttekintés

  A számítógépes színkezelés mindig is gondot jelentett a témával komolyabban foglalkozó fotográfusok, designerek, grafikusok, kiadványszerkesztők, nyomdai szakemberek stb. számára. Más színeket látunk egy fényképen, másokat a számítógépünk képernyőjén és megint másokat a kinyomtatott végterméken. Ezt a problémát orvosolják a ColorVision Spyder4 megoldásai. A ColorVision Spyder4EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól kezdve a designereken keresztül a profi fotográfusokig, minden felhasználó könnyedén, gyorsan és egyszerűen kalibrálhatja a CRT, LCD/TFT vagy laptop rendszerű monitorok színeit, így biztosak lehetünk abban, hogy képernyőnkön a valóságos, pontos színeket látjuk. A Spyder4EXPRESS megoldás előnye, hogy semmiféle szaktudást nem igényel, a kalibrációs szoftver ugyanis automatikusan elvégez minden mérést és beállítást: a fehérpont-értéket (színhőmérsékletet) 6500 K-re, a Gamma-értéket pedig 2.2-re állítja.


  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP 32/64, Windows Vista 32/64, Windows 7 32/64, Windows 8 32/64
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Apple
  Rendszer
  MacOS X Tiger (10.4), Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7), Mountain Lion (10.8)
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Funkciók

  Díjnyertes Spyder4 színmérő eszköz A csomagban található, monitorra szerelhető színmérő eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk a CRT, LCD/TFT és laptop rendszerű monitorok színeit. A Spyder4 Colorimeter sima felülete még az érzékeny LCD/TFT monitorokat sem sérti meg.

  Pontosabb színbeállítás A korszerű és folyamatosan fejlődő optikai technológiának köszönhetően a színbeállítás a korábbihoz képest ötször érzékenyebb skálán mozoghat, így az LCD/TFT képernyőinket is pontosabban állíthatjuk be.

  Finomhangolás A szürke-egyensúly módosításával (Gray Balance) és a tónusbeállítás (Tonal Response Algorithms) segítségével a profi felhasználók rendkívül finom szürkeárnyalatokat kaphatnak.

  Before és After nézet A két nézet lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a kalibrálás előtti és utáni képet. Mindenki látni fogja a különbséget!

  Egyszerű és gyors telepítés A telepítőszoftvernek köszönhetően a színkezeléshez nem értő felhasználók is gond nélkül elvégezhetik az eszköz kalibrálását.

  Kétéves garancia A színmérő eszköz meghibásodása esetén igénybe vehetjük a kétéves garanciát.

   

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision Spyder4EXPRESS csomaggal a kezdő felhasználóktól a profikig mindenki tökéletesen beállíthatja a számítógép monitorjának színeit - kevesebb beállítási lehetőséggel ugyan, de egyszerűen és gyorsan.