Spyder4ELITE

  DataColor Spyder4ELITE

  Monitorkalibráció - profiknak
  Spyder4ELITE

  Árakhoz kattintson ide

  A ColorVision Spyder4 Elite eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk monitorunk színeit, legyen szó akár CRT (katódsugaras), LCD/TFT vagy laptop kijelzőről. A Spyder4Elite bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder4Pro, így a fehéregyensúlyt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.

  Áttekintés

  Ma már minden profi grafikus és designer tudja, mennyire fontos a monitor kalibrálása a digitális munkaállomásokon. Ahol kritikusan fontosak a pontos színek, ott precízen be kell állítani a monitorokat is. A díjnyertes Spyder technológia következő generációját képviselő ColorVision Spyder4Pro eszköz kifejezetten a designerek igényei szerint lett tervezve.

  A ColorVision Spyder4ELITE új szabványt teremtett a monitor kalibrációjában. Kombinálja az összes új Spyder4 színmérési technológiát és a Spyder4 monitorkalibráló szoftvert. Ez az újító, riválisok nélküli termék tökéletes monitorkalibrációt nyújt a profi grafikusoknak és designereknek.

   

   

  A sima és a kétfázisú Spyder4 külső egység precíz kalibrációt, magas színvonalú ICC (International Color Committee = Nemzetközi Színbizottság) színprofilokat lészít a CRT (katódsugaras, vagyis hagyományos monitor), LCD/TFT vagy laptop rendszerű kijelzőkhöz. A ColorVision Spyder3 hétrészes új fénydetektora és a "művészeti méltóság" technológia még jobb érzékenységet biztosít. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia tovább javítják a színmegbízhatóságot. Még jobbak lettek a kalibráló szoftver szürkeegyensúly, fehéregyensúly és színvisszaadás algoritmusai, így még tökéletesebb színeket kapunk, beleértve a zavartalan színátmenetet (Smooth Gradient), valamint az élethű színtónusokat és a semleges szürkét. Az eszköz kezelésére hivatott szoftver grafikus kezelőfelülete és logikus felépítése nagyban megkönnyíti a munkát. A Spyder4ELITE bővebb beállítási lehetőséget nyújt, mint a Spyder4PRO, így a fehéregyensújt, gammát, stb... is szabályozhatjuk. Ezen kívül az eszközzel kisebb projektorokat is kalibrálhatunk.

   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP 32/64, Windows Vista 32/64, Windows 7 32/64, Windows 8 32/64
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Apple
  Rendszer
  MacOS X Tiger (10.4), Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7), Mountain Lion (10.8)
  Memória
  128 MB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • CRT (katódsugaras), LCD/TFT monitor vagy laptop kijelző
  • USB csatlakozó
  Funkciók

  ColorVision Spyder4ELITE eszköz és szoftver: Díjnyertes Spyder4 színmérő eszköz A csomagban található, monitorra szerelhető színmérő eszköz segítségével tökéletesen kalibrálhatjuk a CRT, LCD/TFT és laptop rendszerű monitorok színeit. A Spyder4 Colorimeter sima felülete még az érzékeny LCD/TFT monitorokat sem sérti meg.

  Támogatott ICC szabványok A szoftver az ICC szabvány 2.0-ás és 4.0-ás verzióját támogatja.

  Pontosabb színbeállítás A korszerű és folyamatosan fejlődő optikai technológiának köszönhetően a színbeállítás a korábbihoz képest ötször érzékenyebb skálán mozoghat, így az LCD képernyőinket is pontosabban állíthatjuk be.

  "Művészeti méltóság" technológia Továbbfejlesztett fotóérzékelő és színszűrő rendszerek gondoskodnak a megnövelt színérzékenységről és a következetes színbeolvasásról. Az új precíziós szűrőcsomag és az egyedülálló, szabadalmaztatott megvilágítási technológia megbízható LCD karakterizációt nyújt.

  Tökéletes színek minden monitoron A szoftver lehetővé teszi, hogy egy számítógéphez csatlakoztatott többféle monitorhoz vagy akár egy egész stúdióhoz készítsünk színbeállításokat.

  Egyszerű kalibrálás A kalibrálási folyamatot varázsló és súgó segítik.

  Before és After nézet A két nézet lehetővé teszi, hogy összehasonlítsuk a kalibrálás előtti és utáni képet. Mindenki látni fogja a különbséget!

  Kétéves garancia A színmérő eszköz meghibásodása esetén igénybe vehetjük a kétéves garanciát.

  Kinek ajánljuk?

  A ColorVision Spyder4ELITE megoldást azon professzionális fotográfusoknak, kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, designereknek stb. ajánljuk, akik azt szeretnék, hogy munkájuk közben a legtökéletesebb, legpontosabb színeket lássák a monitoron, hiszen ez alapfeltétele annak, hogy a kinyomtatott vagy Interneten publikált végtermék tökéletes legyen.