CorelCAD

  Corel CorelCAD 2023

  2D-s és 3D-s tervezőszoftver - megfizethető áron
  CorelCAD

  Árakhoz kattintson ide

  A CorelCAD egy nagy teljesítményű DWG kompatibilis tervezőszoftver, az átlagos CAD szoftvereknél jóval előnyösebb árfekvésben. A könnyebb együttműködés érdekében a file-okat DWG formátumban nyissuk meg és mentsük el.

  Áttekintés

  A CorelCAD minden olyan szabványos eszközt tartalmaz, melyek egy olyan komfortos munkafelületet jelentenek, mely lehetővé teszi a produktív munkavégzést. Ötleteinket személyreszabható 2D-s és 3D-s tervezőeszközökkel kommunikálhatjuk. A VoiceNotes használatával üzeneteket és instrukciókat helyezhetünk el rajzunkban, a CorelDRAW és a Corel Designer kompatibilitás pedig a hatékonyabb együttműködésben segít. A CorelCAD egyaránt elérhető Windows és Mac OS operációs rendszereken, így még könnyebb a platformok közötti átjárás.

   

   

  CAD program 2D rajzoláshoz, 3D tervezéshez és 3D nyomtatáshoz

   

  1

   

  Gyors koncepció készítés

  Engedjük szabadjára a CorelCAD-et, ezt a kifejezetten gyártási, építőipari és mérnöki szakemberek számára kifejlesztett erőteljes tervezőeszköz-gyűjteményt. Konceptualizáljunk, tervezzünk, készítsünk vázlatokat és szerkesszünk egy vezető CAD-szoftver segítségével. A kiterjedt funkciókészletnek köszönhetően a 2D-s rajzok professzionális minőségben fognak összeállni.

  Könnyedén átalakítani

  Használjuk a CorelCAD fejlett eszközeit és funkcióit a 2D-s rajzok 3D-s modellé alakításához. A CorelCAD segítségével gyorsan befejezhetjük a projekteket; következetesen tartva azokat a specifikációkhoz és at elvárt paraméterekhez.

  2

   

  3

   

  Kimenet pontossággal

  Tegyük hatékonyabbá a munkát a szöveges, grafikus és tapintható kimenetekre alkalmas, nagy teljesítményű 3D tervezőszoftverrel. A CorelCAD teljes funkciókészlete szinte bármilyen műszaki tervezési feladatot kezel, így a kollégákkal vagy az érdekelt felekkel való együttműködés gyerekjáték. A 3D nyomtatás egyszerű az .STL támogatással és a 3D nyomtatókhoz vagy a kimeneti csatlakozáshoz.

  Hatékony végrehajtás

  A CorelCAD használatával magabiztosan, pontosan és időben készíthetjük ela a részletesen kidolgozott projekteket. A legújabb AutoCAD, a teljes natív és .DWG fájlformátum támogatás lehetővé teszi a tervezők számára a zökkenőmentes együttműködést. A CorelCAD bármilyen munkakörnyezethez igazodik, kihasználva a hihetetlen testreszabási és automatizálási támogatási lehetőségeket a gazdag felhasználói élmény érdekében.

  4

   

   

   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon x2 Dual-Core
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1,5 GB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • OpenGL 1.4 (vagy újabb) kompatibilis VGA
  • Egér vagy tablet
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz és a kiegészítők letöltéséhez
  • CD meghajtó a CD-ről történő telepítéshez
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X v10.14 vagy újabb, macOS Big Sur
  Processzor
  Többmagos Intel vagy Apple M1
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1,5 MB
  Képernyő
  1280x768
  Egyéb
  • OpenGL 1.4 (vagy újabb) kompatibilis VGA
  • Egér vagy tablet
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz és a kiegészítők letöltéséhez
  • CD meghajtó a CD-ről történő telepítéshez
  Funkciók

  Natív DWG file-ok Mivel a szoftver tökéletesen képes kezelni a DWG formátumú file-okat, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy az esetleg más szoftverrel dolgozó partnereink meg tudják-e nyitni az általunk készített tervrajzokat. A CorelCAD a DWG formátumot használja natív formátumként, de képes kezelni az AutoCAD által használt DXF és DWF formátumokat is.

  Szabványos CAD eszköztár A produktív munkát az ismerős funkciókkal és eszközökkel ellátott felhasználói felület garantálja. A CorelCAD kompatibilis az összes jelentős CAD alkalmazással, így a tapasztalt felhasználók könnyen eligazodnak a már jól ismert parancsok, menük és eszközsávok között.

  3D-s tervező és modellező eszközök Felbecsülhetetlen értékű időt spórolhatunk meg a rendelkezésre álló szerkesztő eszközökkel. A továbbfejlesztett EntityGrips és Properties palettákkal lehetséges a kivételesen magas szintű és precíz 3D-s szerkesztés. A tervrajzokhoz elemi 3D-s objektumokat adhatunk, a Boolean műveletekkel pedig egyesíthetjük, szétválaszthatjuk és kivonhatjuk az elemeket.

  Táblázatok támogatása Az új ExportTable paranccsal CSV formátumban exportálhatjuk a táblázatokat, illetve importálhatjuk őket Microsoft Excelből és más adatbázis alkalmazásokból. A táblázatokban függvényeket hozhatunk létre a cellákban. A cellákat, a sorokat és az oszlopokat törölhetjük, egyesíthetjük és átméretezhetjük.

  Objektumok egymáshoz illesztése és az EntityGrips A CorelCAD okos eszközökkel, mint például az objektumok egymáshoz illesztése, gyorsan megoldható az objektumok pozicionálása, igazítása, másolása és átméretezése. A továbbfejlesztett EntityGrips lehetőséget ad a 3D-s szerkesztésre és az intuitív manipulációkra.

  Helix eszköz Az új Helix eszközzel 2D-s spirálokat és 3D-s csigákat hozhatunk létre, így egy egyszerű rétegből is háromdimenziós alakzatot hozhatunk létre, így könnyedén hozhatunk létre például csigalépcsőket egy egyszerű objektumból.

   

  helix

   

  MultiLeader és Smart Dimension eszközök A calloutok rajzolása, szerkesztése és konfigurálása lehetséges több vezetővonal nélkül is. Ezzel a hasznos megoldással könnyedén adhatunk és vehetünk el vezetővonalakat a MultiLeaderektől. A Smart Dimension eszköz pedig minden esetben a legjobb dimenzió típust fogja ajánlani a pontos mérések érdekében.

  Entitások inkrementális mozgatása Felgyorsíthatjuk a munkafolyamatokat a Copy paranccsal, amivel gyorsan másolhatunk objektumokat az aktív rétegekbe a forrás rétegekből. A továbbfejlesztett Paste paranccsal kijelölhetjük a vágólapra helyezett elemek új helyét.

  Gyors bevitel Akár a rajzterületen is létrehozhatunk egy parancssort a projekt részére a kurzor használatával. Hatékony és időtakarékos funkció, ami a parancsokat rögtön a kurzor mellé helyezi, és így sokkal kényelmesebb megadni a koordinátákat, hosszakat, szögeket és egyéb paramétereket.

  Automatikus kiegészítés A felhasználói felület automatikus kiegészítés funkciójával áramvonalasíthatjuk a munkafolyamatokat. A parancsok és a változók nevei automatikus kiegészítést kapnak, ahogy elkezdjük őket begépelni, ráadásul a felületen javaslatok segítik a gyorsabb munkát.

  Rétegek A Layer Preview és a Layer Transparency funkciókkal nagy magabiztossággal kezelhetjük a projektek egyes elemeit, beleértve az AutoCAD .DWG fájlokét is. A Layer States ablakban tökéletes sorrendben tarthatjuk a rétegeket.

  Réteg paletta A rétegeket anélkül menedzselhetjük, hogy el kellene hagyni a rajzoló felületet. A MergeLayer funkció segítségével pedig egy vagy több réteget illeszthetünk egy másikba.

   

   

  Személyre szabható blokkok A személyre szabható blokkok használatával csökkenthetjük a vázlatok elkészítésére fordított időt. Szabályok és korlátozások felállításával szabályozhatjuk a blokkok megjelenését és méretét.

  STL importálás Megoldható a sztereográfiás képekben tárolt 3D-s objektumok importálása is, amiken további módosításokat végezhetünk immár a CorelCAD-ben.

  Korlátozások A különböző geometrikus alakzatok formájának az alakítása az általunk meghatározott keretek között történik. Pontosan meghatározható az aránya, a fekvési szöge és a mérete a 2D-s alakzatoknak. Ezen felül még az egyes alakzatok kapcsolatát és függőségeit is meghatározhatjuk.

  Minták ösvények mentén A Pattern parancs segítségével egy ösvény mentén hozhatjuk létre egy alakzat többszörös másolatát. Egy létrehozott ösvény számos alakzatot felvehet, lehet vonal, töröttvonal, körív, ellipszis vagy szplájn. Természetesen plusz opciókkal részletesen befolyásolható ezen ösvények megjelenése.

  Középvonalszerkezet Munkaigényes középvonalakat hozhatunk létre vonalpárok és szegmensek között. A középvonalak stílusa automatikusan készül el.

  Levágási opciók A kézre álló Trim és PowerTrim eszközökkel precízen formázhatjuk az alakzatokat, beleértve a kitöltéseket is.

  64 bites támogatás A CorelCAD Windows rendszerek alatt immáron 64 bites verzióban is elérhető, mely lehetővé teszi, hogy jóval nagyobb méretű file-okkal dolgozhassunk, egy jóval rugalmasabb és nagyobb teljesítményű környezetben.

  2D-s eszközpark Az olyan új eszközökkel, mint az ExplodeBlockX vagy a DiscardDupliacates jóval kényelmesebben és precízebben dolgozhatunk, mint korábban. Az interaktív Trim Path eszközzel pontos trimmeléseket végezhetünk, a QuickModify paranccsal pedig gördülékenyen mozgathatunk, forgathatunk és másolhatunk elemeket.

   

  2d

   

  Felugró dimenzió panel Jóval hatékonyabb dolgozhatunk a dimenziókkal az azonnal elérhető rajzeszközökkel, melyek az új dimenzió palettáról érhetők el, így gyorsabb a navigáció és egyszerűbb az irányítás.

  Migráció asszisztens A korábbi CorelCAD verziókból pár kattintással exportálhatunk profilokat, beállításokat és felhasználói felületeket a CorelCAD 2018 felé. A CorelCAD 2018 első indításakor automatikusan megjelenik a migrációt segítő panel.

  Örökölt formátumok támogatása A rajzokat elmenthetjük hagyományos R12 DWG vagy DXF formátumban is, hogy a régebbi szoftverekkel dolgozó partnerek és munkatársak is meg tudják nyitni őket.

  Tulajdonság paletta A Properties palettával módosíthatók az entitások olyan tulajdonságai, mint a például a réteg, a szín vagy a vonalstílus, de arra is van mód, hogy átmásoljuk más entitások jellemzőit.

  Saját koordináták A saját koordinátarendszert készíthetünk, melyben könnyebben elrendezhetjük az elemeket.

  3D-s nézet A 3D-s modelleket több különböző nézőpontból is megvizsgálhatjuk, és arra is van mód, hogy interaktív módon mozgassuk őket a 3D-s térben. Egy 3D-s modellt egyszerre több nézetből is megtekinthetünk: elölről, jobbról, felülről vagy izommetrikus módban.

  3D-s egér támogatás A 3Dconnexion eszközök támogatásának hála, 3D-ben is navigálhatunk. Egyszerre zoomolhatunk és forgathatjuk a 2D-s és a 3D-s elemeket a 3D-s egér mozgatásával.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!