AnyDesk

  AnyDesk AnyDesk

  AnyWhere. AnyTime. AnyDesk
  AnyDesk

  Csatlakozzon távolról a számítógépéhez, legyen az irodán belül vagy akár a világ másik feléből. Az AnyDesk biztonságos és megbízható távoli asztali kapcsolatot biztosít az informatikai szakembereknek és az átlagos felhasználók számára egyaránt.

  Áttekintés

  Páratlan teljesítmény

  Alacsony késleltetés, gyors adatátvitel, 60 képkocka/másodperc: Tudjuk, mennyire kritikusak ezek a paraméterek egy távoli asztalon végzett munka során. Az AnyDesk innovatív DeskRT codecjének köszönhetően biztosított az alacsony késleltetés, akár nagy képernyőfelbontásnál vagy alacsony, 100 kB/s sávszélességnél is.

  Biztonságos működésre tervezve

  A felhasználók biztonsága az első naptól kezdve be van építve az AnyDeskbe. Banki szabványú TLS 1.2 technológiát használunk annak biztosítására, hogy számítógépe védve legyen az illetéktelen hozzáférés ellen, és az RSA 2048 aszimmetrikus titkosítással ellenőrzünk minden kapcsolatot. Ráadásul szervereink az Erlang telekommunikációs technológiát használják a maximális megbízhatóság érdekében.

   

   

  Profik számára készült, de a kezdők is szeretik

  Az AnyDesket az informatikai szakemberek szem előtt tartásával fejlesztették ki, verhetetlen szolgáltatást nyújtva azok számára, akiknek gyors, hatékony és megbízható távoli elérésre van szükségük. Az AnyDesk praktikus és teljesen ingyenes megoldás egyéni felhasználók számára is.

  Együtt nő az igényekkel

  Ahogy a csapatok növekednek, úgy bővülnek a szükségleteik is, és ezt követnie kell a használt szoftvereknek is. Az AnyDesk lehetővé teszi, hogy kicsiben induljon el a működtetése.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP vagy újabb
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1280x720
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.10 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1280x720
  Rendszer
  Linux, FreeBSD, iOS, Android, Raspberry Pi
  Funkciók

  anydesk_multiplatform.jpg

   

  Multiplatform támogatás Az AnyDesk az összes rendelkezésre álló eszközre telepíthető, függetlenül attól, hogy azon milyen operációs rendszer fut. Windows, macOS, iOS, Android, Linux, FreeBSD, sőt még Raspberry Pi is szerepel a támogatott rendszerek listáján.

  Online együttműködés Együttműködés és könnyű kommunikáció függetlenül attól, hogy online találkozókat vagy prezentációkat tart, esetleg ugyanazon dokumentumon dolgoznak-e többen a világ különböző pontjain.

  Beépített fájlátvitel Egyszerűen másolja és illessze be a szükséges fájlokat, vagy használja az új átviteli fület az átvitelhez a számítógépek között.

  Könnyűsúlyú Nincs szükség rendszergazdai jogosultságokra vagy telepítésre. Egyszerűen töltse le egy alig 3 MB-os telepítőt, és már készen is áll. Szüksége van felügyelet nélküli hozzáférésre a számítógépéhez, miközben úton van? Nem probléma, csak telepítenie kell és be kell állítania a jelszót.

  Tedd magadévá Testre szabhatja az AnyDesk felhasználói felületet, úgy hogy az ügyfelek a céges arculatnak megfelelő felületen férjenek hozzá a távoli asztalhoz.

  Találkozók rögzítése A rendszert használók bármilyen munkamenetet rögzíthet későbbi felhasználásra. Ez nem csupán plusz biztonságérzetet ad, de oktatási célokra is jól jöhet egy korábban rögzített asztali kapcsolat.

  Saját hálózat Ha teljes adatkezelésre van szüksége, a saját vállalati hálózat beállítása is egyszerű folyamat. A titkosítatlan adatok soha nem hagyják el a belső céges hálózatot.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!