Photoshop & Premiere Elements

  Adobe Photoshop Elements & Premiere Elements 2021

  Képek- vagy videók készítése otthon - a tökéletes kombináció
  Photoshop Elements & Premiere Elements

  Árakhoz kattintson ide

  A közös rendező egyesíti a hatékony fénykép- és videoszerkesztő programot.

  Áttekintés

  Íme a tökéletes kombináció állóképeink és mozgóképeink szerkesztésére: az Adobe Photoshop Elements könnyed, mégis sokoldalú, professzionális alapokat nem igénylő képszerkesztő program, mely ideális az asztali (otthoni) nyomtatásra vagy az internetre szánt képek szerkesztésére, kezelésére. Az Adobe Premiere Elements az a rég várt szoftver, amivel végre kiélhetjük kreativitásunkat az otthoni videószerkesztésben, a lehető leggyorsabb és leginteraktívabb módon.

   

   

  A közös rendező egyesíti a hatékony fénykép- és videószerkesztő programot

  Az új kiadással az Adobe egy továbbfejlesztett rendezőt mutat be, amellyel a felhasználók az összes digitális emléküket kényelmesen, egy helyen kezelhetik, így egyszerűbbé válnak az olyan időigényes feladatok, mint a címkézés és a keresés. Az új Auto-Analyzer funkció automatikusan elemzi és címkézi a legérdekesebb és legjobb minőségű fényképeket és videókat, a People Recognition pedig intelligensen felismeri az embereket a fényképeken. Az új, teljes képernyős előnézetekkel a felhasználók közvetlenül a rendezőben megjeleníthetik a fényképeiket és videóikat diavetítés módban, és gyors szerkesztési műveleteket hajthatnak végre a fényképeken, vagy felcímkézhetik a videókat megtekintés közben. Emellett az összes fájl automatikusan szinkronizálható akár több gép között is.

  Az intelligens technológiának köszönhetően a fényképkészítés szórakoztatóvá válik

  Az Adobe Photoshop Elements fejlett, könnyen használható technológiát nyújt a felhasználóknak. Az Adobe Photomerge® Exposure segítségével egyszerűen összeillesztheti az egy helyszínen, vakuval vagy anélkül készült képeket egyetlen, tökéletesen megvilágított képpé, amelyen minden részlet tisztán látszik. Az Adobe Photoshop CC technológiájára épülő új Recompose funkció használatával úgy méretezheti át a fényképeket, hogy a legfontosabb részek nem torzulnak. A Quick Fix előnézetei egy automatikusan beállított fényképsorozatot jelenítenek meg, és segítségükkel a felhasználó személyesen választhatja ki azt a képet, amelynek a színe, kontrasztja és megvilágítása a legjobban tetszik neki.

  Az automatizálás kijavítja a videókat és jobb kreatív irányítást biztosít

  Az Adobe Premiere Elements új automatikus lehetőségeket kínál, amelyekkel könnyedén alakíthatja a videoklipeket professzionális megjelenésű filmekké. Az intelligens beállításokkal a szoftverre bízhatják a munka nehezét: a program azonnal kijavítja a remegő felvételeket, valamint a szín- és megvilágítási problémákat, azonosítja és kihagyja a nem kívánt részeket, illetve intelligensen kiegyensúlyozza a hangelemeket. Az izgalmas új mozgáskövetési képességekkel a felhasználók könnyen adhatnak hozzá olyan grafikákat, szövegeket és effektusokat a videóhoz, amelyek a jelenetekben követik a szereplőket.

  A Plus szolgáltatás bővíti a szoftver képességeit

  Az Adobe Photoshop Elements és az Adobe Premiere Elements programot csomagban megvásárló felhasználók jobban kihasználhatják kreatív képességeiket és megvásárolhatják a Plus szolgáltatást. Az előnyök közé tartozik egy 20 GB méretű (15 000 fénykép vagy négyórányi, DVD minőségű videó tárolására alkalmas) automatikus online tár- és megosztóhely, valamint a gyakorlatokat, tippeket és trükköket, szezonális műalkotásokat, mozitémákat, videoeffektusokat és interaktív, online sablonokat tartalmazó segédanyagok, amelyek közvetlenül a szoftverbe érkeznek. A felhasználók továbbá bármilyen internetkapcsolattal rendelkező helyről elérhetik a videókat és a fotókat a Photoshop.com webhelyen.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 64-bit
  Processzor
  6. generációs Intel vagy annak megfelelő AMD SSE4 támogatással
  Memória
  9,3 GB
  Tárhely
  7,3 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Microsoft DirectX12 kompatibilis videovezérlő
  • Internet kapcsolat az internet alapú funkciókhoz
  • DVD-ROM
  Apple
  Rendszer
  macOS v10.14 vagy újabb
  Processzor
  6. generációs Intel vagy újabb
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  10 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Internet kapcsolat az Internet alapú funkciókhoz
  • DVD-ROM
  Funkciók

  Fáradságmentes rendszerezés

  • A mappákba szétszórt képek és videók automatikus vizuális rendszerezése.
  • A legjobb képek és videók megtekintése és kiemelése minőség, szereplők, tárgy és egyéb szempontok alapján.
  • Automatikus rendszerezés dátum, tárgy, karakterek és helyek alapján.

  ps_elements_2018_organizatio.png

  Intelligens szerkesztés

  • Az automatikus eszközök segítségével több időt fordíthatunk a képek kreatív szerkesztésére.
  • Automatikusan levághatjuk egy felvétel kevésbé jól sikerült részeit, és megtarthatjuk a jobbakat. A Smart Trim funkció képes megtalálni a legjobb jeleneket a videó stílusa alapján.
  • A csukott szemeket kinyithatjuk, és könnyedén eszközölhetünk kijelöléseket.
  • Részletes útmutatók a kreatív technikák és effektek elsajátításához.

   

  edit

   

  Elképesztő alkotások

  • Teljesen újraértelmezett diavetítések a kiválasztott fotókból, videókból, és rövid klipek készítése egyetlen kattintással.
  • Kinyomtatott kollázsok, képek és ajándékok.
  • Naptárak, emlékalbumok és díszkártyák nyomtatása.
  • Stílusos videók készítése feliratokkal, átmenetekkel és filmes hatásokkal.

   

  ps_elements_2018_creation.jpg

   

  Megosztható emlékek

  • Képek egyszerű nyomtatása és megosztása.
  • Képek gyors megosztása Facebookon, Twitteren és más közösségi oldalakon.
  • Diavetítések és klipek megosztása YouTube-on és Vimeón.

   

  ps_elements_2018_sharing.png

  Kinek ajánljuk?

  Ezt a verhetetlen összeállítást mindenkinek ajánljuk, aki gyorsan és egyszerűen, ugyanakkor igényesen és fantáziadúsan szeretné kezelni fotóit, videóit, de nem szeretne elveszni a bonyolultabb videó- vagy képszerkesztő programok rengetegében.

  Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.