Photoshop Elements

  Adobe Photoshop Elements 2018

  A fotók kreatív feldolgozása még soha se volt ilyen egyszerű
  Photoshop Elements

  Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe Photoshop Elements könnyed, mégis sokoldalú, professzionális tudást nem igénylő, mégis professzionális eredményt nyújtó képszerkesztő program otthoni képeink nyomtatására, internetes publikálására. A Windows-os verzióban egy képkatalogizáló program is segít, hogy ne vesszünk el a képrengetegben.

  Áttekintés

  Az Adobe Photoshop Elements szoftver egyesíti a tudást az egyszerűséggel, és mindezt egyetlen cél érdekében: hogy segítségünkre legyen fotóink retusálásában, katalogizálásában, és kreativitásunk korlátlan kiélésében. Az általános képhibákat egyetlen kattintással orvosolhatjuk, de ha haladó fotósok vagyunk, a csúszkák csak ránk várnak (pl. alul- vagy túlexponált képek fényértékeinek módosítása, ill. piros szemek eltüntetése). Digitális kameránkról letölthetjük képeinket, de a hagyományosan szkennelt fotót is ugyanolyan könnyedén szerkeszthetjük vele. Minden fotó helyét ismerhetjük és különböző kulcsszavakhoz rendelhetjük őket, így megkönnyítve bárminemű keresést. Végül pedig lenyűgözhetjük családtagjainkat képvetítésekkel, képüzenetekkel, online fotóalbumokkal, de még VCD-re is kimenthetjük képeinket kellemes zenei aláfestéssel fűszerezve. A program tele van ötletekkel és megoldási javaslatokkal arra, hogyan tehetjük képeinket élvezhetőbbé, érdekesebbé. 

  A program kezelőfelülete az Adobe Photoshop mintájára készült, mégis vannak lényeges különbségek. A Photoshop Elements csak RGB-ben tud dolgozni, tehát nem nyomdai kivitelre tervezték.

   

  Fáradtságmentes rendszerezés

  • A mappákba szétszórt képek automatikus vizuális rendszerezése.
  • A legjobb képek megtekintése és kiemelése minősége minőség, szereplők, tárgy és egyéb szempontok alapján.
  • Automatikus rendszerezés dátum, tárgy, karakterek és helyek alapján.

  ps_elements_2018_organizatio.png

  Intelligens szerkesztés

  • Az automatikus eszközök segítségével több időt fordíthatunk a képek kreatív szerkesztésére.
  • A csukott szemeket kinyithatjuk, és könnyedén eszközölhetünk kijelöléseket.
  • Részletes útmutatók a kreatív technikák és effektek elsajátításához.

  edit

  Elképesztő alkotások

  • Teljesen újraértelmezett diavetítések a kiválasztott fotókból, és rövid klipek készítése egyetlen kattintással.
  • Kinyomtatott kollázsok, képek és ajándékok.
  • Naptárak, emlékalbumok és díszkártyák nyomtatása.

  ps_elements_2018_creation.jpg

  Megosztható emlékek

  • Képek egyszerű nyomtatása és megosztása.
  • Képek gyors megosztása Facebookon, Twitteren és más közösségi oldalakon.
  • Diavetítések és klipek megosztása YouTube-on és Vimeón.

  ps_elements_2018_sharing.png

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1, Windows 8.x vagy Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  1,6 GHz vagy gyorsabb processzor SSE2 támogatással
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  5 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Microsoft DirectX 9 vagy 10 kompatibilis videovezérlő
  • DVD meghajtó az offline telepítéshez
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X v10.11 vagy újabb
  Processzor
  64 bites többmagos Intel processzor
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  5 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • DVD meghajtó az offline telepítéshez
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  Fáradtságmentes rendszerezés

  Automatikus rendszerezés A számítógépen lévő mappákba szétszórt több széz kép automatikus rendszerezése dátum, tárgy, szereplők és helyek szerint egy áttekinthető, vizuális felületen.

  A legjobb fotók megtalálása az Auto Curate segítségével A legjobb fotókra automatikusan rákereshetünk az Auto Curate funkció segítségével különböző szempontok alapján, mint például minőség, arc, tárgy, Smart Tag, stb. Így nem nekünk kell a kiemelkedő fotók után keresgélni.

  Okos címkézés A képek gyorsabb megtalálást segíti a Smart Tags funkció. A Photoshop Elements a fotó témája alapján javasol címkéket, így a később könnyedén előkeríthetőek még  a nagy gyűjtemények mélyéről is.

  Érintéses vezérlés Az Organizer és a Quick Edit nézet mostantól támogatja az érintőkijelzős készülékeket is, így jóval kényelmesebbé válik a képek rendszerezése és szerkesztése.

  Kötegelt feldolgozás Párhuzamosan több fotón is végezhetünk műveleteket, amik érinthetik a fényességüket, a színt, az élességet és a különböző effekteket. Ráadásul akár gesztusokkal is irányíthatjuk a beállításokat.

  Találjuk meg barátainkat, ismerőseinket Fényképeink garmadái között könnyedén rákereshetünk barátainkra, családtagjainkra, ismerőseinkre, mivel a programban most már arcokra is kereshetünk, így különböző személyes kulcsokat illeszthetünk képeinkhez.

  Keresés helyszín alapján Éljük át újra az utazás élményeit! A képeket és a videókat megtekinthetjük egy térképen is, ott ahol azok készültek.

  Keresés esemény alapján Rendszerezzük képeinket az alapján, hogy milyen eseményen készültek, legyen az születésnapi buli, nyaralás, esküvő, iskolakezdés vagy akármi más, jeles esemény.

  Szerkesztés útmutatók alapján

  Szerkesztés útmutatók alapján a fantasztikus eredményekért Készen áll arra, hogy kreatív technikák és effektek felhasználásával még jobb képeket készítsen? Összesen 49 részletes útmutató segítségével, lépésről lépésre sajátíthatja el a képszerkesztés kreatív technikáit.

  A háttér eltávolítása Másodpercek alatt eltávolíthatjuk egy tárgy vagy személy hátterét, hogy lecserélhessük valami érdekesebbre.

  Művészi hatású effektek Szépítsük fel képeinket különböző formájú szűrőkkel, melyektől igazán művészi hatású lehet egy-egy fotó. Kiváló eszköz csodálatos emlékalbumok és különleges nyomtatványok készítésére.

  Vízfesték hatás Csodálatos megjelenésű vízfesték stílusú festménnyé alakíthatunk bármilyen fotót, amire akár feliratokat is tehetünk.

  Dupla expozíciók készítése Két fotó egymásra keverésével szürreális hatást érhetünk el. A Photoshop Elements a munkafolyamat összes lépésénél segíteni fog.

  Elképesztő szövegek Lépésről lépésre sajátíthatjuk el annak a technikáját, hogy hogyan dobjuk fel látványos feliratokkal a fotóinkat, ami után a térbeli hatás elérése és az árnyékolás már csupán gyerekjáték. Ideális eszköz képeslapok, üdvözlőlapok és meghívások elkészítéséhez.

  Képfestés Használjuk ecsetként az effekteket a képeinken, és adjunk hozzájuk különböző textúrákat és színtémákat az egyedi hatás érdekében. Tökéletes technika, ha például közösségi oldalra szeretnénk képeket feltölteni.

  Akcióban A háttéren alkalmazott motion blur effekt segítségével izgalmas és akció dús jeleneteket hozhatunk létre.

  Több kép egyesítése egyetlen tökéletes fotóvá A Photomerge funkció segítségével kiválaszthatjuk a legjobb expoziciót, eltávolíthatjuk a felesleges elemeket, csoportképeket és panorámákat hozhatunk létre több különböző kép egyesítésével.

  Keverni a dolgokat A fotómontázsok készítése pofonegyszerű feladat. Válasszunk ki egy elemet egy képből, és illesszük be azt egy másikba. A színek és a megvilágítás keverésével pedig tökéletes lesz az összhatás.

  Tökéletes csoportképek Ne hagyjuk, hogy egy grimasz vagy egy pislogás tönkretegyen egy csoportképet! Egy sorazatképből kiválaszthatjuk a legjobb arcokat és testhelyzeteket, hogy a végeredményen már mindenki tökéletesen fessen

  Teljesebb panorámaképek Könnyedén készíthet lenyűgöző megjelenésű panorámaképeket. A Photomerge Panorama-val horizontálisan és vertikálisan is egymáshoz illesztheti a panorámakép részeit. Mindezt automatikusan, és az éles élek eltüntetésével.

  Intelligens szerkesztés

  Automatikus kijelölések A precíz kijelölések alkalmazása még sose volt ilyen egyszerű. Csak egy kattintás, néhány egérmozdulat, és már kész is.

  Felnyitni a szemeket Valaki kacsintott? A Photoshop Elements képes automatikusan másolatot készíteni a nyitott szemről, aminek a formáját aztán pillanatok alatt a csukott szeméhez igazít, így keltve azt az illúziót, hogy mind a két szem nyitva volt a fotó készítésekor.

  Rossz kedvből jó kedv Alakítsuk át a rosszkedvű arcokat mosolygóssá, igazítsuk ki a keresztbe álló szemeket, és egyéb módosításokkal érjük el, hogy a legjobb arcukat mutassák a fotón szereplő személyek.

  Nincs többé rossz idő Könnyedén eltávolíthatjuk a háttérből a homályosságot, így az pont olyan éles lehet, mint ami elől látható a képen.

  Viszlát kameraremegés A szelfi legjobb barátja. Egyetlen kattintással kiigazíthatjuk a bizonytalan kéz által okozott remegéseket.

  Haj és szőrzet kijelölése A haj, az állatszőr és a finom részletek kijelölése eddig igen csak fáradtságos feladat volt. Eddig. Elég nagy vonalakban kijelölnünk a kényesebb részeket, az Elements elvégzi a többit.

  Lenyűgöző képi effektusok Könnyedén használhatja a Photoshop Elements lenyűgöző új effektusait, amikkel professzionális hatásokkal dobhatja fel a képeit.

  Egyedi megjelenés Az Elements a tárgy, a színek és a megvilágítás kielemzése után képes ajánlatot adni arra az öt effektre, melyek a legjobban illeszkednek az adott fotóhoz.

  Elemek mozgatása A Content-Aware Move eszközzel úgy mozgathatjuk egy kép egyes elemeit, hogy közben a háttér automatikusan kitöltődik.

  Nagyszerű kompozíciók Az Elements akár négy javaslatot is tud arra tenni, hogy lenne a legjobb egy kép széleit levágni ahhoz, hogy a komopozíció tökéletes legyen.

  Képek azonnali javítása és tisztítása A fotó tele van nem kívánatos elemekkel? Telefondróttal, járókelőkkel, elsuhanó autókkal? Egy ecsetvonással eltávolíthatja ezeket a továbbfejlesztett Spot Healing Brush-sal, amivel fantasztikusan lehet dolgozni még a legösszetettebb képeken is.

  Oktató anyagok Az összes szükséges segítség egy helyen. Az eLive-on belül minden olyan segítséget megtalálhatunk, ami a munkánkhoz kell, még abban az esetben is, ha nem tudjuk pontosan körülírni, hogy mire is van szükségünk.

  Érintéses vezérlés Az Organizer és a Quick Edit nézet támogatja az érintőkijelzős készülékeket is, így jóval kényelmesebbé válik a képek rendszerezése és szerkesztése.

  Elképesztő alkotások

  Teljesen újraértelmezett diavetítések A diavetítésekkel mindig is szórakoztató módon oszthatunk meg emlékeinket. Az Elements egyetlen kattintással képes kiválasztani a legjobb fotókat, amikből aztán látványos és stílusos animációt készít egy diavetítés formájában.

  Effektek halmozás Művészi eredményeket érhetünk el azzal, ha egyszerre több effektust is hozzáadunk egy egyszerű fotóhoz. A Photoshop Elements részletes útmutatókkal, és számos sablonnal segíti a munkánkat.

  Friss megjelenés az új sablonokkal Nyűgözzük le a családunkat és az ismerőseinket az új fotóalbum sablonokkal, amiket nyomtatásban és akár online is használhatunk. 

  Személyre szabott keretek Hozzunk létre saját képkereteket kedvenc fotóink részére, így is szebbé téve a portréfotókat. A Guided Edit funkcióval pillanatok alatt  hozhatunk létre kereteket.

  Megosztható emlékek

  Képek és videók megosztása Az Elementsből közvetlenül is feltölthetünk diavetítéseket, montázsokat és naptárakat a népszerű közösségi oldalakra vagy megoszthatjuk őket barátainkkal e-mailben vagy pendrive-on.

  Kitűnni a Facebookon A Facebook profilkép és borítókép keverésével olyan hatást érhetünk el, amit a barátaink nem csupán lájkolni, de egyenesen imádni fognak!
   

  Kinek ajánljuk?

  Ezt a könnyen kezelhető, leleményes programot bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretné egyszerűen és fantáziadúsan formálni képeit, de nem szeretne elveszni a bonyolultabb képszerkesztő programok rengetegében. Emellett mindenkinek ajánljuk, akinek egyre bővülő fényképgyűjteménye van, és szeretné azt rendszerezni vagy az interneten közzétenni.