Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe Photoshop név egyet jelent a profi képszerkesztéssel. Ez a konkurencia nélküli termék már régóta a kedvence a kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, fotósoknak, designereknek, web-oldal készítőknek, videos szakembereknek, orvosoknak, matematikusoknak, kutatóknak, tudosóknak, és mindenkinek akik képekkel foglalkoznak.

  Áttekintés

  Adobe Photoshop - Ahogy Elképzelted

  Az Adobe Photoshop CS5 név egyet jelent a profi képszerkesztéssel. Ez a konkurencia nélküli termék már régóta a kedvence a kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, fotósoknak, designereknek, web-oldal készítőknek, videos szakembereknek, orvosoknak, matematikusoknak, kutatóknak, tudosóknak, és mindenkinek akik képekkel foglalkoznak.

  Az Adobe Photoshop több, mint 15 éves pályafutása alatt valóban a képszerkesztés alapjává vált. Gyakorlatilag minden területen, ahol csak képekkel dolgoznak, megjelenik. Az program az évek során egyre több és több eszközzel bővült, így mára egy nagyon komplex termék lett, amivel gyakorlatilag bármit megtehetünk a képeken, fotókon, rajzokon. Éppen az az összett, sokfunkciós tulajdonsága nyitotta meg a kaput arra, hogy az Adobe több változatát is kifejlessze a Photoshop CS5 programnak.

  A klasszikus Adobe Photoshop CS6 terméket talán már nem kell bemutatni. Ő adja a törzsét az Adobe képszerkesztő programjainak. Évek óta a vezető képszerkesztő program, amelynek segítségével gyakorlatilag bármit megtehetünk digitalizált képeinkkel. A számtalan professzionális funkció révén - mint a réteg- és maszkkezelés, csatornánkénti és egyéb színkorrekciós lehetőségek, hibajavító eszközök, különböző szűrők, RGB, CMYK, LAB színtér használata, stb... - régóta az amatőrök és a szakemberek legkedveltebb programjává vált.

  Adobe Photoshop CS6 Extended változat a már megszokott képszerkesztő képességeken felül 3D, amináció, videó, és más professziónális grafikusoknak, designereknek, mérnőköknek, kutatóknak, és tudósoknak szánt funckcóval lett ellátva. E mellett MATLAB és DICOM támogatást is találunk a programban.

  Fényképészeknek és fotós szakemberknek az Adobe Photoshop Lightroom termék az ideállis, hiszen az egyszerű kezelésnek köszönhetően könnyedén átlátható. Mégis a professzionális minőségben, 16-bites színmélységben tudjuk a fényképeinket korrigálni, majd slide-showént, internetes web-oldalként, Flash animációkén vagy kinyomtatottan publikálni.

  Ha otthon szeretnénk a családi képeinket javítgatni vagy trükközni velük, akkor az Adobe Photoshop Elements programot ajánljuk. Ez a verzió kifejezetten az otthoni felhazsnálóknak lett fejlesztve. Nagyon egyszerű a kezelhetősége, de mégis a háttérben a "nagy" Photohsop dolgozik. E mellett a program ki lett egészítve egy Gyorsretus és egy Rendező felülettel. Az előbbin a képket tudjuk gyorsan és egyszerűen korrigálni, míg az utóbbin pedig rendezni, és internetre publikálhatjuk, slide show-t készíthetünk, fotó albumot nyomtathattunk, stb...

  Amennyiben nem csak digitális fotózással, hanem videozással is megörökítjők a család nagy pillanatait, akkor a Adobe Photoshop és Premiere Elements közös csomag a legjobb választás, ahol megtaláljuk mind a fényképezés, mind a videószerkesztés programjait megtaláljuk.

  Kinek ajánljuk?

  Az Adobe Photoshop CS6 programot ajánljuk kiadványszerkesztőknek, grafikusoknak, amatőr vagy profi fotósoknak, műkedvelőknek, és mindenkinek, aki digitális képekkel dolgozik. Akár szkennelés, akár retusálás vagy varázslatos képek készítése a feladat az Adobe Photoshop CS6 mindig a legjobb választás lesz. Az Adobe Photoshop CS6 program használatát könnyen elsajátíthatja magyar nyelvű multimédiás oktatóanyagunk, az Adobe Photoshop Gyorstalpaló DVD-nk segítségével.