InCopy

  Adobe InCopy CC

  Hatékonyabb együttműködés a szerkesztők között az Adobe InCopy CC segítségével
  InCopy

  Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe InCopy CC az Adobe InDesign CC szoftverrel szorosan integrált professzionális szerzői és szerkesztői alkalmazás, amely hatékonyabb együttműködést tesz lehetővé a tervezők és a szerkesztők között.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1 vagy Windows 8
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768 (1280x800 ajánlott) - 32 bit
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X v10.6.8, v10.7 vagy v10.8
  Processzor
  Többmagos Intel processzor
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768 (1280x800 ajánlott) - 32 bit
  Funkciók

  Modern UI Teljesen megújult az InCopy felhasználói felülete. Mostantól szabályozhatjuk a UI fényességét, így sokkal tisztábban láthatjuk a layoutokat.

  HiDPI és Retina display támogatás Az új MacBook Pro nagy felbontású Retina képernyőjének a támogatásának köszönhetően jóval kivehetőbbek részletek, legyen szó egy egyszerű szövegről, vagy egy összetett grafikai munkáról.

  Keresés a betűkészletek között Az új keresővel pillanatok alatt megtalálhatjuk a tökéletes betűkészletet. A kereső képes megtalálni egy fontot a nevének bármelyik részének a beírásával. A kedvenc fontokat megjelölhetjük. A nyíl gombokkal navigálva pillanatok alatt kiválaszthatjuk a legmegfelelőbb betűkészletet, hisz a képernyőn rögtön láthatjuk, hogy milyen lesz a végeredmény.

  Párhuzamos, együttműködésen alapuló munkafolyamat Az Adobe InDesign CC szoftverrel való szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy az írók, szerkesztők és grafikusok egy időben szerkesszék ugyanazt a dokumentumot anélkül, hogy felülírnák egymás munkáját.

  Rugalmas oldalnézetek A szerkesztést az adott feladathoz legjobban illő nézetben végezheti. Hasáb nézetben teljes pontossággal jelenítheti meg a sortöréseket. A Szövegegység nézet gyorsabb szövegszerkesztést tesz lehetővé. Elrendezés nézetben a látványtervhez viszonyítva módosíthatja a szöveget.

  Pontos illesztett másolás A munkafolyamat közben is megtekintheti az illesztett másolással kapcsolatos adatokat. Az állandó vizuális visszajelzés nemcsak arról tájékoztatja, hogy mennyi helyet használhat még fel, vagy éppen mennyivel lépte túl a rendelkezésre álló helyet, de a szövegegység mélységét, illetve a sorok, a szavak és karakterek számát is megtudhatja.

  Hatékony eszközök a szerkesztés szolgálatában A Pipetta eszközzel könnyen beállíthatja a szöveg stílusát, a Csatolások panelen egyszerűbben kezelheti az elhelyezett képeket és szövegfájlokat, a bekezdés- és karakterstílusokkal pedig tipográfiailag egységesítheti a dokumentumot.

  Hatékonyabb szerkesztőségi együttműködés A szövegmódosításokat a teljes dokumentumban (beleértve a táblázatokat is) könnyen követheti. Elrejtheti, megjelenítheti a változtatásokat, navigálhat közöttük, és dönthet egészben vagy felhasználónként való elfogadásukról. A megjegyzéseket szövegegységek vagy táblázatcellák adott pontjához rögzített jegyzetként tárolhatja.

  Rugalmas munkaterület A kulcsfontosságú vezérlők és eszközök könnyű elérhetősége növeli a munka termelékenységét. Az Adobe Mini Bridge panelen tallózhat a fájlok között, és megnyithatja őket az InCopy alkalmazásban. A speciális szerkesztői feladatokhoz egyéni munkaterületeket készíthet.

  Professzionális tipográfia A precíz tipográfiai korrekciók széles skáláját használhatja (például sorköz, betűköz és bekezdésköz); OpenType betűtípusokat és Unicode karakterkódolást használhat; és a Karaktertábla panelről pedig egyszerűen beszúrhatja a karakterjeleket.

  Hosszú dokumentumok kezelésének támogatása Minimálisra csökkentheti a frissítéseket és a pontatlanságokat. A feltételes szövegek támogatásának köszönhetően egyetlen forrásfájlból egyszerűen létrehozhat több dokumentumverziót, és a tartalommal együtt frissülő vagy az InDesign-dokumentum más részeire mutató kereszthivatkozásokat készíthet.

  Nyomtatott és digitális kiadás Nyomtatott és digitális dokumentumok készítésére és kiadására is lehetősége van. Használhatja a digitális dokumentumszolgáltatások támogatását az InDesign CC alkalmazásban, hivatkozásokat szúrhat be InCopy-fájljaiba, és a fájlokat Adobe PDF vagy XML formátumba exportálhatja.

  Hasábokon átnyúló bekezdések Bármely kijelölt szövegrészt könnyedén többhasábossá változtathat a meglévő szövegkereten belül.

  Több hasábon átnyúló bekezdések Az egyhasábos szövegeket egyetlen kattintással több hasábon átnyúló formátumúvá alakíthatja, ezzel lerövidítheti a munkafolyamatok idejét. A hasábokon átnyúló főcímek gyorsan elkészíthetők a meglévő szövegkeretben – nem szükséges a tervezővel külön keretet készíttetnie.

  Rétegek panel A többrétegű dokumentumokban elrejtheti vagy zárolhatja azokat a lapelemeket, melyek akadályozzák a szövegrészek szerkesztésében.

  Hivatkozások panel Ez a panel gyors és egyszerű megoldásokat nyújt az InCopy-dokumentumokban elhelyezett fájlok kezelésére, valamint a metaadatok megtekintésére, beleértve a kulcsszavakat, főcímeket és leírásokat.

  Buzzword-támogatás az Acrobat.com webhelyen Az Acrobat.com Adobe Buzzword szolgáltatásában írt kiadványokat egyszerűen az InCopy szerkeszthető szövegkereteibe helyezheti.

  Dokumentumokba telepített betűtípusok Elkerülhetők a hiányzó betűtípusok okozta kényelmetlenségek. Az InCopy-szövegek megnyitásakor az InCopy CC megkeresi a rendszerben a kívánt betűtípust, és automatikusan telepíti az operációs rendszeren az adott dokumentum nyitva tartásának idejére. A dokumentum bezárásakor a program automatikusan eltávolítja a betűtípust. Az InCopy megszabadítja a tervezési projekthez szükséges betűtípusok telepítésével járó feladatoktól, de a betűtípusok megfelelő licenceire minden kimeneti rendszeren szükség lesz.

  Kinek ajánljuk?

  Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.