Audition

  Adobe Audition CC

  A tökéletes hangzást az Adobe Audition CC segítségével megteremtheti
  Audition

  Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe Audition CC-vel tökéletes minőségben és egy kényelmes felhasználói felületen végezhetők el a hangszerkesztési munkák, legyen szó zenéről, videóról, játékról vagy rádiós produkciókról.

  Áttekintés

  A szorosabb együttműködés érdekében biztosított az átjárás az Adobe Premiere Pro és más DAW, illetve NLE szoftverek között. A legmagasabb követelményeknek megfelelően készíthetünk többsávos felvételeket, szerkeszthetünk, és gondoskodhatunk a gyengébb minőségű hanganyagok feljavításáról. A készülő munkák könnyedén megoszthatók az Adobe Premiere Pro CC-vel és az After Effects CC-vel, a beállításokat szinkronizálhatjuk a gépek között, és az új funkciókat azonnal még a megjelenés napján megkapjuk a Creative Cloudon belül.

   
  • Gyorsabb és precízebb szerkesztés Gyorsabban dolgozhatunk a tucatnyi új funkciónak köszönhetően. Olyan eszközökkel takaríthatunk meg időt, mint a klipcsoportosítás, a Jelölők panel, és az előhallgatás.
  • Real-time stretching A klipeket stretch-elési beállításai által okozott változások most már real-time-ban is meghallgathatók. Az új varispeed módnak köszönhetően egyszerre változtathatunk a sebességen és a pitch-en!
  • Automatikus szövegigazítás Gyorsan a megfelelő helyre tehetjük a szövegeket, vagy kicserélhetjük őket a felvételekben, még a zajos anyagok esetében is. Pillanatok alatt korrigálhatók a szinkronizálási problémák.
   
  EUCON és más külső kontrollerek támogatása Az Auditiont ezentúl irányíthatjuk Mackie Controllal, Logic eszközökkel, és természetesen az Avid Artist Series kontrollerekkel is, a natív EUCON támogatásnak hála.
   
  Automatizálás Teljes mixek automatizálhatók az új write, latch és touch paraméterek alkalmazásával.
   
  Erőteljes pitch korrekció A pitch problémákat automatikusan és manuálisan is korrigálhatjuk. A pitch módosításának az eredményeit összevethetjük az eredeti anyaggal a spektrális nézetben.
   
  Hatékony session menedzsment Jóval hatékonyabban dolgozhatunk az új Media Browser előhallgatási és importálási funkcióival, a Quick Search keresőmezővel és a személyreszabható session sablonokkal.
   
  Loudness igazítás Egy új funkciónak hála biztosak lehetünk abban, hogy a kész hanganyagok hangossága meg fog felelni az ITU BS.1770-2 szabványnak.
   
  Kibővített kimeneti opciók A kész anyagokat ezentúl CD-re is írhatjuk, és arra is van lehetőségünk, hogy automatikusan egy helyre mentsük egy session összes hanganyagát.
   
  HD lejátszás Konvertálás nélkül nyithatunk meg és játszhatunk le HD videókat.
   
  Új effektek A hangkép kialakításához az eddigiek mellé olyan új eszközök is a rendelkezésünkre állnak, mint a Pitch Bender, a Generate Noise, a Tone Generator, a Graphic Phase Shifter és a Doppler Shifter.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1 (64 bit), Windows 8 (64 bit)
  Processzor
  Intel® Core2 Duo vagy AMD Phenom® II
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis rendszer
  • QuickTime 7.6.6 vagy újabb
  • Internet kapcsolat
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X v10.7 vagy v10.8
  Processzor
  Többmagos Intel processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis rendszer
  • QuickTime 7.6.6 vagy újabb
  • Internet kapcsolat
  Funkciók

   

   


  Sound Remover Csupán néhány kattintás kell a nem kívánt hangrészletek eltávolításához. Elég mintát vennünk a nem kívánt hangrészletből, és a Sound Remover automatikusan eltávolítja azt a teljes hangfolyamból. Ezzel a módszerrel elképesztő eredmények érhetők el a hangrestaurálás során.
   
  Előnézeti szerkesztés Ellenőrizhetjük a szerkesztés eredményeit a véglegesítésük előtt. Az előnézeti szerkesztővel (Preview Editor) összehasonlíthatjuk egy-egy szerkesztési lépés eredményeit több különböző beállítás esetén.
   
  ITU hangosság mérő A beépített hangosság mérővel könnyedén leellenőrízhetjük, hogy a készülő spot vagy reklámfilm hangereje megfelel az EBU szabványoknak.
   
   

  Tökéletes illeszkedés az Adobe Premiere és After Effects programokkal Az Adobe Premiere Pro és az Adobe After Effects programokból hangokat importálhatunk. Használható az Edit Original parancs, amivel módosíthatók az eredeti WAV-fájlok, majd importálhatók a változások az Adobe Auditionbe.
   
  Resource Central A Soundbooth-ból ismerős Resource Central immár az Auditionben is elérhetó. Több ezer szabadon felhasználható hangeffektust, és egyéb hanganyagot tölthetünk le.
   
  Frequency Space Az Adobe Audition Frequency Space szolgáltatása tartalmazza a Spectral View-t, amellyel vizuálisan elkülöníthetjük és kiválaszthatjuk azokat a hangokat, amelyek egy adott ideig egy frekvenciatartományban vannak, illetve ezeket a hangokat effektezhetjük vagy szerkeszthetjük. Ezzel megtisztítható egy telefoncsörgéssel tönkretett interjú, vagy emelhető a professzionálisan rögzített felvételek hatása.
   
  Zenei feladatok Az automatikus Click/Pop Eliminatorral egyszerűen megtisztíthatjuk a hangokat, az új Center Channel Extractorral pedig az ének és a hangszerek relatív hangerejét keverve korrigálhatjuk őket. Az Adobe Audition szoftverhez több, mint 5000, nem jogdíjas előállítású végtelenített zenét, illetve 20 mintafelvételt is kapunk.
   

  Elképesztő teljesítmény A multicore processzorok támogatásának köszönhetően drámai mértékben megnövekedett az Audition teljesítménye. Az optimalizált mix engine ugyanazon a gépen több sávval és effektussal dolgozhatunk, mint korábban anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne.
   
  A legjobb hangminőség Felvételnél, szerkesztésnél, mixelésnél kiváló minőség érhető el a 32 bites fájlokkal. Mintavételezés akár 100 MHz felett is lehetséges, de beépítésre kerültek a leggyakoribb mintavételezések is (44.1 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 192 kHz). Könnyedén készíthetjük hanganyagainkat a 24 bit/96 kHz DVD-kész formátumra.
   
  Pontos mintavétel-szerkesztés A vágásoknál bármilyen precízen dolgozhatunk. Minden minta szerkesztése pontos lehet, automatikusan illeszkedhet a nullpontra, a kereszt halkítás (Crossfade) pedig finoman is hozzáadható.
   
  Hathatós DSP eszközök Dolgozhatunk több, mint 45 DSP-eszközzel (Digital Signal Processing = digitális jelfeldogozás), és effektussal, szabályzó- és analizálóeszközzel, audioretusáló funkciókkal. Az Adobe Audition támogat más külső DirektX plug-in-eket is.
   
  Precíz mintavétel-konvertálás Kiváló minőségű mintavétel-konvertálást használhatunk a tökéletes hang érdekében. Ideális a 44.1 - 48 kHz-es CD-hez, vagy akár a 96 kHz-es DVD-hez is.

  Valós idejű hangszerkesztés Az effektusokat valós időben dolgozhatjuk fel. A kisebb processzorteljesítmény-felhasználás érdekében a hangot a program lezárja, és a gyorsmemóriából (cache) rendeli hozzá az effekusokat. A lakat felnyitása után azonnal beilleszthető a megfelelő helyre.
   

  Szervezőablak (Organizer) A projektkészleteket egyszerűen a kezünk ügyében tarthatjuk az ablakban, ahol könnyedén elérhetők a megnyitott hangok, MIDI-fájlok, videók, effektusok és a kedvencek.
   
  VST Plug-In Manager Ezzel az eszközzel egyszerűen engedélyezhetjük és tilthatjuk le a VST plug-ineket.
   
  Többcsatornás, térhatású kódolás (Surround encoder) Használhatunk többcsatornás kódolót, így bármilyen többcsatornás hangból könnyedén készíthetünk tökéletes surround-élményt (a sorround-rendszer azt az illúziót kelti, mintha a hangok minden irányból érkeznének).
   
  Komplett hangszerkesztés Minden, ami egy hanggal digitálisan megtehető, az ezzel a porgrammal lehetővé válik. Az Adobe Audition programban megtalálható a beépített többcsatornás mixelő ablak, monó és sztereó hullámszerkesztő, hanghatások és loopolási lehetőség.
   
  Párhuzamos csatornák Egymás mellett akár 128 sztereócsatorna szerkeszthető, mixelhető, vehető fel. Külön minden egyes csatornán lehetséges hangerőszabályozás, pan, effektusok, EQ (Equalization=kiegyenlítés), stb. Egymás mellett más-más csatornában lehetséges a wav, avi, és más egyéb hang is. A megújult multitrack editorban lehetőségünk lesz egyszerre több audio clip hangerejének a megváltoztatására. Az automatikus crossfader használatával gysorsabban hozhatunk létre mixeket.
   
  Audio sávok duplikálása A Multitrack nézetben teljese audio sávokat duplikálhatunk.
   
  Hangok filmekhez Megnyithatunk AVI fájlokat a többcsatornás ablakban, és képkockánként szerkeszthetjük őket az Adobe Audition programban. Készíthetünk új hangokat a filmhez, lágyabbá tehetjük a már meglévő hangot, csökkenthetjük a zajt, stb...
   
  Testre szabható kezelőfelület Gyorsan és könnyedén használhatjuk az Adobe Audition programot az ösztönző kezelőfelületnek köszönhetően, amelyet úgy állíthatunk be, ahogy a leghatékonyabban tudunk dolgozni. Készíthetők alapértelmezett gyűjtemények, sablonok (templates) és projektek, amelyek egyszerűen paraméterezhetők és beállíthatók.
   

  Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

  Kinek ajánljuk?

  Az Adobe Audition CC programot azoknak ajánljuk, akik mesterien szeretnének hangokat és zenéket mixelni, szerkeszteni bármilyen célra. Az Adobe Audition a hagstúditók, zenestúdiók, rádiók, digitális TV-társaságok tökéletes munkatársa.