Acrobat

  Adobe Acrobat XI Standard

  Eljött az intelligens dokumentumkezelés kora
  Acrobat

  Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe Acrobat XI Standard szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakemberek számára, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni.

  Áttekintés

  Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással.

  Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldéséhez, azok átolvasásához és korrektúrázásához. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne. Microsoft Office, Internet Explorer, és Microsoft Outlook programokból hozhatunk létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával. Az Adobe Acrobat X Standard segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka és a szoros határidők betartása. Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testreszabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba. A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható. A PDF állományok a tartalom védelme szempontjából hozzáférési jogosultságokkal láthatók el. Az Adobe Acrobattal a Microsoft Outlookban írt és kapott e-mail-eket is PDF-fé alakíthatjuk a csatolt állományokkal együtt (néhány kivételtől eltekintve). Töltse le az ingyenes Adobe Reader szoftvert, amellyel megnyithatja, véleményezheti és digitális aláírással láthatja el a PDF formátumú dokumentumokat, sőt, munkatársaival élő online csoportmunkában is részt vehet.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows XP Home, Professional, vagy Tablet PC Edition Service Pack 2-vel vagy 3-al (32-64-bit); Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bit); vagy Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, vagy Enterprise Service Pack 1-el vagy nélküle (32-64-bit)
  Processzor
  1,3 GHz vagy gyorsabb processzor
  Memória
  512 MB (1 GB az ajánlott)
  Tárhely
  1,1 GB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • Internet Explorer 7.0 vagy 8.0; Firefox 3.5 vagy 3.6
  • DVD-meghajtó
  • Hardveres video gyorsító (opcionális)
  Funkciók

  Szövegek szerkesztése PDF-fájlban

  A gépelési hibák kijavítása, a betűtípus megváltoztatása vagy egy bekezdés hozzáadása a PDF-fájlhoz épp olyan egyszerűen megoldható az új, rámutatással és kattintással használható felületen, mint bármely más alkalmazásban.

  Közös munka a SharePoint alkalmazással

  Az Acrobat használatával gyorsan és egyszerűen lekérheti, megnyithatja és mentheti a vállalati SharePoint-kiszolgálón tárolt PDF-dokumentumokat.

  Képek szerkesztése PDF-fájlban

  A PDF-fájlban található képek átméretezhetők, áthelyezhetők és beállításaik is módosíthatók anélkül, hogy a forrásként szolgáló eredeti fájl vagy grafika helyét meg kellene keresnie.

  Konvertálás és szkennelés PDF-be

  Nem számít, hogy milyen típusú tartalmat kell átkonvertálnunk vagy beszkennelnünk PDF-be - papíralapú dokumentumot, e-mailt, fotót, táblázatot, weboldalt, Adobe Flash Player kompatibilis videót, stb. -, az Adobe Acrobat X-szel gyorsan és biztonságosan oldhatjuk meg a feladatot. Létrehozhatunk és megoszthatunk mobileszközökre és okostelefonokra optimalizált PDF-eket is.

  PDF konvertálás

  Minden olyan alkalmazásból készíthetünk PDF-et, ami képes nyomtatásra, anélkül, hogy ki kellene lépnünk az adott programból. Sőt, a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Acces, illetve a Firefox és Lotus Notes alkalmazásokból akár egy gombnyomással is létrehozhatunk PDF-et a megnyitott dokumentumból vagy weboldalból.

  Szkennelés PDF-be

  Papíralapú dokumentumok és űrlapok szkennelése PDF-be. Az Adobe Acrobat beépített OCR technológiájával a beszkennelt szöveg automatikusan kereshetővé válik, és így könnyedén kijavíthatók az esetlegesen felmerülő hibák. A létrejött szöveg természetesen megnyitható más alkalmazásokban is.

  HTML-ből PDF

  Az Internet Explorerben és a Firefoxban megnyitott weboldalakból egy kattintással hozhatunk létre PDF-eket, anélkül, hogy az oldalon lévő linkek megsérülnének. Létrehozhatunk PDF-et az adott weboldal általunk kiválasztott részeiből is.

  E-mailből PDF

  Az e-mail alapú kommunikáció sokkal hatékonyabbá, az e-mailek keresése pedig jóval egyszerűbb a PDF technológia használatával. A Microsoft Outlookból és az IBM Lotus Notes-ból egy gombnyomással archíválhatjuk az e-maileket.

  PDF-ek exportálása és szerkesztése

  Könnyedén szerkeszthetünk PDF file-okat, és exportálhatjuk azok tartalmait Wordbe vagy Excelbe. Kevesebb időt kell töltenünk az információk rendbetételével, és többet az újrahasznosításukkal. Az Acrobat X használatával csökkenthető a hibák száma, növelhető a produktivitás és hamarabb befejezhetők a futó feladatok.

  Word PDF-ből

  A PDF file-ok elmenthető Word file-okként is, megőrizve az eredeti PDF tördelési tulajdonságait. A táblázatok, a képek és még a több hasábba tördelt szövegek is megőrzik relatív helyüket, ugyanúgy ahogy megmaradnak az oldal, a bekezdés és betűkészlet attribútomok is.

  Excel PDF-ből

  Bővítse a tartalmak újrafelhasználását a PDF dokumentumokban tárolt adatok Excel file-ba történő konvertálásával. Arra is van lehetesőg, hogy egy PDF oldalnak csak bizonyos részeit alakítsuk szerkeszthető formába.

  PDF file-ok szerkesztése

   

  Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetők a PDF dokumentumok, anélkül, hogy vissza kellene térnünk az eredeti file-hoz. Időt takaríthatunk meg azzal, ha a szöveget és a képeket közvetlenül a PDF file-on belül szerkesztjük. Eltávolíthatunk és elforgathatunk PDF oldalakat, de akár a sorrendjüket is megváltoztathatjuk.

  Több különböző file kombinálása több különböző alkalmazásból

   

  Nem szükséges megtölteni az emberek postaládáját több különböző e-maillel és csatolt file-lal. Készítsünk és továbbítsunk professzionális megjelenésű PDF-eket, amiket egyszerű elküldeni, megnyitni és megtekinteni.

  Navigáció hozzáadása

  A PDF olvasói egyszerűen és gyorsan tudnak navigálni a könyvjezők, oldalszámok, fejlécek és láblécek segítségével. A beállításokat elmenthetjük, így más dokumentumokban is felhasználhatjuk őket.

  Nagyobb produktivitás

  Az innovatív, produktivitást növelő funkciókkal leegyszerűsíthető az összetett PDF-ek elkészítése, és jobb eredmények érhetők el.

  Dokumentumok online felülvizsgálása

  Visszajelzések hatékonyabb gyűjtése és a döntési folyamatok felgyorsítása. Az online megosztott dokumentumok felülvizsgálásával és a PDF-ek megjegyzésekkel történő ellátásával biztosítható, hogy minden, a munkafolyamatban résztvevő munkatárs végig rálátással legyen a feladatra.

  Megjegyzések eszköztár

  A PDF file-ok korrektúrája és jelölése könnyedén elvégezhető az Acrobat X által biztosított eszközökkel. Olyan, már régi ismerősnek számító eszközökkel dolgozhatunk, mint a ragadós feljegyzések, vonalak vagy a kiemelés.

  Dokumentumok online felülvizsgálása

  A szükséges visszajelzéseket gyorsabban megkaphatjuk a megosztott dokumentumokkal, a résztvevők pedig láthatják egymás megjegyzéseit.

  Megjegyzések

  Egy egyszerű, áttekinthető panelen keresztül férhetünk a kijelölő eszköztárhoz és a megjegyzések megtekintéséhez. Az összes megjegyzés egy listába rendezhető, amiket aztán oldal, szerző és dátum is rendezhetünk, és természetesen kereshetünk is bennük.

  Adatgyűjtés kitölthető PDF űrlapokkal

  A papíralapú dokumentumokhoz hasonló interaktív PDF űrlapokkal könnyedén végezhetünk adatgyűjtést anélkül, hogy az IT segítségét kellene kérnünk.

   

  Form Wizard

  Könnyedén készíthetünk dinamikus, kitölthető PDF űrlapokat papír alapú vagy más elektronikus dokumentumokból. A Form Wizarddal a statikus űrlapmezők automatikusan kitölthetővé alakulnak.

  Adobe Reader támogatás

  Az Adobe Reader felhasználók részére lehetővé tehetjük az űrlapok kitöltését és elmentését, függetlenül a platformtól és az operációs rendszertől.

  Terjesztés és követés

  Sokkal pontosabb és hatékonyabb adatgyűjést végezhetünk a követhető elektronikus űrlapok terjesztésével. A terjesztést és a követés elvégezhető az Acrobat.com szolgáltatásaival is.

  Adatelemzés

  Egyszerűsítsük le a jelentések és az analízisek elkészítését. A begyűjtött adatokat automatikusan egyetlen egy dokumentumba rendezhetjük. Az adatokat könnyedén exportálhatjuk egy táblázatba is.

  PDF file-ok és dokumentumok védelme

  Egyszerűen használható eszközökel gondoskodhatunk a bizalmas információk védelméről. A PDF-et védő jelszavakkal és a digitális aláírás technológiájával megbízható munkafolyamatokat építhetünk.

  Jelszavak és jogosultságok

  A jelszavak használatával kontrolálhatjuk a PDF dokumentumokhoz történő hozzéférést. Különböző jogosultságokat alkalmazhatunk a nyomtatásra, a másolásra és a módosításra. A jelszavak és jogosultságok elmenthetők, így más dokumentumokhoz is fel lehet őket használni.

  Olvasás, megosztás és keresés a PDF file-okban

  Tegyük lehetővé, hogy bárki megtekinthesse, kinyomtathassa a PDF file-okat, illetve kereshessen bennünk az ingyenes Adobe Readerrel. Osszuk meg a PDF-eket a kollégáinkkal és az ügyfeleinkkel abban a tudatban, hogy a munkánkat olyan formában tekinthetik meg, mint ahogy azt mi elképzeltük. Mindezt függetlenül a formátumtól, a platformtól, a böngészőtől és az eszköztől.

  Optimalizált megtekintés

  Az új Reading Module segítségével teljes képernyőn is megtekinthetjük a PDF file-okat. A menük és a panelek eltűnnek, hogy átadják a helyüket egy áttetsző eszköztárnak, amivel könnyedén navigálhatunk a megnyitott PDF-ben.

  Online megosztás

  Az Acrobat.com-on keresztül biztonságosan és egyszerűen oszthatunk meg nagy méretű file-okat. Az Acrobat.com-ra feltöltött dokumentumokat megoszthatjuk személyekkel, csoportokkal a vállalaton belül és kívül is.

  Kinek ajánljuk?

  Az Acrobatot mindenkinek ajánljuk, aki jelenleg papíralapú dokumentumokkal dolgozik, és szeretné ezt hatékonyabb, elektronikus megoldásra cserélni.