Acrobat

  Adobe Acrobat XI Pro

  Intelligens dokumentumkezelés professzionálisan
  Acrobat

  Árakhoz kattintson ide

  Az Adobe Acrobat szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakembereknek, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni.

  Áttekintés

  Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással. Az Acrobat XI Pro olyan további funkciókkal szolgál, amelyekkel magas szinten élhet az elektronikus dokumentumkezelés lehetőségeivel: Elektronikus űrlapok, színrebontás, nyomdai előkészítés, tervező programokkal együttműködés (AutoCAD, MSVision, stb...), és még sok más.

  Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldésére, azok átolvasására és korrektúrázására. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne. Microsoft Office, Internet Explorer, Microsoft Vision és AutoCAD programokból hozhat létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával és a nagy formátumú rajzok támogatásával.

  Az Adobe Acrobat segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka, a szoros határidők betartása és a precíz nyomdai előkészítés. Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testreszabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba. A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható.

  A PDF állományok a tartalom védelme szempontjából hozzáférési jogosultságokkal láthatók el. Az Adobe Acrobattal a Microsoft Outlook-ban írt és kapott e-mail-eket is PDF-fé alakíthatja a csatolt állományokkal együtt (néhány kivételtől eltekintve). Az Acrobat Professional segítségével könnyedén készíthet elektronikus űrlapokat, melyeket felrakhat internetre vagy elküldheti az ügyfeleinek, és így rengeteg papírmunkát takaríthat meg. Töltse le az ingyenes Adobe Reader szoftvert, amellyel megnyithatja, véleményezheti és digitális aláírással láthatja el a PDF formátumú dokumentumokat, sőt, munkatársaival élő online csoportmunkában is részt vehet.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows XP Home, Professional, vagy Tablet PC Edition Service Pack 2 vagy 3 (32-bit és 64-bit); Windows Server 2003 (Service Pack 2 64-bitre); vagy Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, vagy Enterprise Service Pack 1-el vagy nélküle (32-bit és 64-bit)
  Processzor
  1.3 GHz vagy gyorsabb processzor
  Memória
  512 MB (1 GB az ajánlott)
  Tárhely
  1,9 GB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • DVD-ROM drive
  • Hardveres video gyorsítás (opcionális)
  • Internet Explorer 6.0
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X v10.5.8 vagy v10.6.4
  Processzor
  PowerPC® G4 or G5 or Intel® processor
  Memória
  512 MB (1 GB az ajánlott)
  Tárhely
  1,2 GB
  Képernyő
  1024x768 - 16 bit
  Egyéb
  • Safari 4 vagy 5
  • DVD-ROM meghajtó
  Funkciók

  Szövegek szerkesztése PDF-fájlban

  A gépelési hibák kijavítása, a betűtípus megváltoztatása vagy egy bekezdés hozzáadása a PDF-fájlhoz épp olyan egyszerűen megoldható az új, rámutatással és kattintással használható felületen, mint bármely más alkalmazásban.

  PDF-fájlok konvertálása PowerPoint-dokumentummá

  Projektjeit gyorsan indíthatja a PDF-fájlok teljes körűen szerkeszthető PowerPoint-bemutatóként való mentésével.

  Új PDF- és webes űrlapok létrehozása

  Az Acrobat XI Pro szoftverhez tartozó Adobe FormsCentral asztali alkalmazásban professzionális sablonok testreszabásával és saját ötletei alapján is létrehozhatja űrlapjait.
   

  Űrlapokra adott válaszok begyűjtése a FormsCentral használatával

  Egyszerűen összegyűjtheti a válaszokat, ha az Adobe FormsCentral online szolgáltatás segítségével online felületen helyezi el a PDF- vagy webes űrlapokat.*
   

  Képek szerkesztése PDF-fájlban

  A PDF-fájlban található képek átméretezhetők, áthelyezhetők és beállításaik is módosíthatók anélkül, hogy a forrásként szolgáló eredeti fájl vagy grafika helyét meg kellene keresnie.

  Konvertálás és szkennelés PDF-be

  Nem számít, hogy milyen típusú tartalmat kell átkonvertálnunk vagy beszkennelnünk PDF-be - papíralapú dokumentumot, e-mailt, fotót, táblázatot, weboldalt, Adobe Flash Player kompatibilis videót, stb. -, az Adobe Acrobat X-szel gyorsan és biztonságosan oldhatjuk meg a feladatot. Létrehozhatunk és megoszthatunk mobileszközökre és okostelefonokra optimalizált PDF-eket is.

  Fájlok tárolása és elérése Acrobat.com webhelyen

  Az Acrobat.com webhelyen ingyenesen tárolhatja fájljait a felhőben, és asztali számítógépén vagy mobileszközén is elérheti őket az Acrobat vagy Reader alkalmazásból.

  PDF konvertálás

  Minden olyan alkalmazásból készíthetünk PDF-et, ami képes nyomtatásra, anélkül, hogy ki kellene lépnünk az adott programból. Sőt, a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher és Acces, illetve a Firefox és Lotus Notes alkalmazásokból akár egy gombnyomással is létrehozhatunk PDF-et a megnyitott dokumentumból vagy weboldalból.

  Szkennelés PDF-be

  Papíralapú dokumentumok és űrlapok szkennelése PDF-be. Az Adobe Acrobat beépített OCR technológiájával a beszkennelt szöveg automatikusan kereshetővé válik, így könnyedén kijavíthatók az esetlegesen felmerülő hibák. A létrejött szöveg természetesen megnyitható más alkalmazásokban is.

  HTML-ből PDF

  Az Internet Explorerben és a Firefoxban megnyitott weboldalakból egy kattintással hozhatunk létre PDF-eket, anélkül, hogy az oldalon lévő linkek megsérülnének. Létrehozhatunk PDF-et az adott weboldal általunk kiválasztott részeiből is.

  E-mailből PDF

  Az e-mail alapú kommunikáció sokkal hatékonyabbá, az e-mailek keresése pedig jóval egyszerűbb a PDF technológia használatával. A Microsoft Outlookból és az IBM Lotus Notes-ból egy gombnyomással archíválhatjuk az e-maileket.

  PDF-ek exportálása és szerkesztése

  Könnyedén szerkeszthetünk PDF file-okat, és exportálhatjuk azok tartalmait Wordbe vagy Excelbe. Kevesebb időt kell töltenünk az információk rendbetételével, és többet az újrahasznosításukkal. Az Acrobat X használatával csökkenthető a hibák száma, növelhető a produktivitás és hamarabb befejezhetők a futó feladatok.

  Word PDF-ből

  A PDF file-ok elmenthető Word file-okként is, megőrizve az eredeti PDF tördelési tulajdonságait. A táblázatok, a képek és még a több hasábba tördelt szöveg is megőrzik relatív helyüket, ugyanúgy ahogy megmaradnak az oldal, a bekezdés és betűkészlet attribútomuk is.

  Excel PDF-ből

  Bővítse a tartalmak újrafelhasználását a PDF dokumentumokban tárolt adatok Excel file-ba történő konvertálásával. Arra is van lehetesőg, hogy egy PDF oldalnak csak bizonyos részeit alakítsuk szerkeszthető formába.

  PDF file-ok szerkesztése

   

  Gyorsan és egyszerűen szerkeszthetők a PDF dokumentumok, anélkül, hogy vissza kellene térnünk az eredeti file-hoz. Időt takaríthatunk meg azzal, ha a szöveget és a képeket közvetlenül a PDF file-on belül szerkesztjük. Eltávolíthatunk és elforgathatunk PDF oldalakat, de akár a sorrendjüket is megváltoztathatjuk.

  Előkészítés a nyomtatásra

  Csökkentse a nyomtatás során jelentkező hibák számát. Az Acrobat X ideális eszköz ahhoz, hogy a PDF file-ok a lehető legjobb formájukban kerüljenek nyomtatásra.

  Több különböző file kombinálása több különböző alkalmazásból

   

  Nem szükséges megtölteni az emberek postaládáját több különböző e-maillel és csatolt file-lal. Készítsünk és továbbítsunk professzionális megjelenésű PDF-eket, amiket egyszerű elküldeni, megnyitni és megtekinteni.

  PDF Portfolio készítés

  Az új PDF Portfolio Wizard használatával gyorsan egyesíthetünk több különböző formátumú file-t - audiót, videót, média tartalmakat - egyetlen letisztult és áttekinthető PDF Portfolióba.

  Személyre szabott PDF Portfoliók

  A PDF Portfoliók könnyedén alakíthatók az Acrobat X beépített sablonjaival, vizuális témáival és színpalettáival. A céges logó és színkód utalhat a cégünkre. Flash Builderben és Flash-ben pedig akár új sablonokat is létrehozhatunk.

  Rich media

  Valósítsuk meg ötleteinket gazdag, interaktív dokumentumokban. Illesszünk a PDF-be Flash Player kompatibilis videókat és interaktív média anyagokat, amik akadás nélkül fognak megjelenni az Adobe Reader X-ben és 9-ben.

  Navigáció hozzáadása

  A PDF olvasói egyszerűen és gyorsan tudnak navigálni a könyvjezők, oldalszámok, fejlécek és láblécek segítségével. A beállításokat elmenthetjük, így más dokumentumokban is felhasználhatjuk őket.

  Nagyobb produktivitás

  Az innovatív, produktivitást növelő funkciókkal leegyszerűsíthető az összetett PDF-ek elkészítése, és jobb eredmények érhetők el.

  Action Wizard

  Automatizáljuk a rutinszerű, ismétlődő feladatokat egyetlen Actionben. Készítsünk, menedzseljünk és osszunk meg gyakran megismételt lépéseket, amiket később más PDF-eken vagy PDF-ek gyűjteményén alkalmazhatnak a munkatársaink.

  Dokumentumok online felülvizsgálása

  Visszajelzések hatékonyabb gyűjtése és a döntési folyamatok felgyorsítása. Az online megosztott dokumentumok felülvizsgálásával és a PDF-ek megjegyzésekkel történő ellátásával biztosítható, hogy minden, a munkafolyamatban résztvevő munkatárs végig rálátással legyen a feladatra.

  Megjegyzések eszköztár

  A PDF file-ok korrektúrája és jelölése könnyedén elvégezhető az Acrobat X által biztosított eszközökkel. Olyan, már régi ismerősnek számító eszközökkel dolgozhatunk, mint a ragadós feljegyzések, vonalak vagy a kiemelés.

  Dokumentumok online felülvizsgálása

  A szükséges visszajelzéseket gyorsabban megkaphatjuk a megosztott dokumentumokkal, a résztvevők pedig láthatják egymás megjegyzéseit.

  Az Acrobat Reader kibővítése új funkciókkal

  Engedélyezze az Adobe Reader X és Reader 9 felhasználóknak az űrlapok kitöltését és elmentését, a digitális aláírást és a PDF dokumentumok elfogadását.

  Megjegyzések

  Egy egyszerű, áttekinthető panelen keresztül férhetünk a kijelölő eszköztárhoz és a megjegyzések megtekintéséhez. Az összes megjegyzés egy listába rendezhető, amiket aztán oldal, szerző és dátum szerint is rendezhetünk, és természetesen kereshetünk is bennük.

  Adatgyűjtés kitölthető PDF űrlapokkal

  A papíralapú dokumentumokhoz hasonló interaktív PDF űrlapokkal könnyedén végezhetünk adatgyűjtést anélkül, hogy az IT segítségét kellene kérnünk.

   

  Form Wizard

  Könnyedén készíthetünk dinamikus, kitölthető PDF űrlapokat papír alapú vagy más elektronikus dokumentumokból. A Form Wizarddal a statikus űrlapmezők automatikusan kitölthetővé alakulnak.

  Adobe Reader támogatás

  Az Adobe Reader felhasználók részére lehetővé tehetjük az űrlapok kitöltését és elmentését, függetlenül a platformtól és az operációs rendszertől.

  Űrlaptervezés szabadon

  Az Adobe LiveCycle Designer ES sablonjai alapján készíthetünk professzionális megjelenésű űrlapokat, de természetesen arra is van lehetőség, hogy teljesen új űrlapot tervezünk.

  Terjesztés és követés

  Sokkal pontosabb és hatékonyabb adatgyűjést végezhetünk a követhető elektronikus űrlapok terjesztésével. A terjesztést és a követés elvégezhető az Acrobat.com szolgáltatásaival is.

  Adatelemzés

  Egyszerűsítsük le a jelentések és az analízisek elkészítését. A begyűjtött adatokat automatikusan egyetlen egy dokumentumba rendezhetjük. Az adatokat könnyedén exportálhatjuk egy táblázatba is.

  PDF file-ok és dokumentumok védelme

  Egyszerűen használható eszközökkel gondoskodhatunk a bizalmas információk védelméről. A PDF-et védő jelszavakkal és a digitális aláírás technológiájával megbízható munkafolyamatokat építhetünk.

  Digitális aláírás

  PDF digitális aláírása és időbélyegzővel történő igazolása. A címzettek leellenőrizhetik a digitális aláírással hitelesített dokumentumok valódiságát és integritását.

  Aláírás az Acrobat Readerben is

  Az Acrobat segítségével engedélyezhetjük az Acrobet Reader X és 9 felhasználóknak is a PDF dokumentumok aláírását és az időbélyegző használatát.

  Jelszavak és jogosultságok

  A jelszavak használatával kontrolálhatjuk a PDF dokumentumokhoz történő hozzéférést. Különböző jogosultságokat alkalmazhatunk a nyomtatásra, a másolásra és a módosításra. A jelszavak és jogosultságok elmenthetők, így más dokumentumokhoz is fel lehet őket használni.

  Információk végleges eltávolítása

  Egyes bizalmas információkat (szövegeket, képeket, stb.) akár végérvényesen is törölhetünk a dokumentumokból. Egyetlen kattintással semlegesíthetjük a dokumentumokat, törölhetünk olyan rejtett információkat, mint a meta-adat, értesítések, csatolt file-ok, űrlapmezők rétegek és könyvjelzők.

  Olvasás, megosztás és keresés a PDF file-okban

  Tegyük lehetővé, hogy bárki megtekinthesse, kinyomtathassa a PDF file-okat, illetve kereshessen bennünk az ingyenes Adobe Readerrel. Osszuk meg a PDF-eket a kollégáinkkal és az ügyfeleinkkel abban a tudatban, hogy a munkánkat olyan formában tekinthetik meg, mint ahogy azt mi elképzeltük. Mindezt függetlenül a formátumtól, a platformtól, a böngészőtől és az eszköztől.

  Optimalizált megtekintés

  Az új Reading Module segítségével teljes képernyőn is megtekinthetjük a PDF file-okat. A menük és a panelek eltűnnek, hogy átadják a helyüket egy áttetsző eszköztárnak, amivel könnyedén navigálhatunk a megnyitott PDF-ben.

  Online megosztás

  Az Acrobat.com-on keresztül biztonságosan és egyszerűen oszthatunk meg nagy méretű file-okat. Az Acrobat.com-ra feltöltött dokumentumokat megoszthatjuk személyekkel, csoportokkal a vállalaton belül és kívül is.

   

  Kinek ajánljuk?

  Az Adobe Acrobat Prót azoknak ajánljuk, akik ki szeretnék használni az elektronikus dokumentumkezelés legújabb és legbővebb lehetőségeit, és az Adobe Acrobat Standard programhoz képest további szolgáltatásokra van szükségük.