[Sajtóközlemény] Az Adobe felhőalapú webes élménymenedzsmentet biztosít

Átfogó, felhőalapú ajánlat gyorsítja fel a vállalati marketingkampányokat.

LONDON, Adobe Digital Marketing Summit EMEA – 2012. május 15.– Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) ma bejelentette az Adobe® CQ Cloud Manager elérhetőségét. A szolgáltatásként biztosított szoftver segítségével a vállalatok egyszerűen és gyorsan indíthatnak marketingkezdeményezéseket a felhőben. Az Adobe Digital Marketing Suite részeként elérhető CQ Cloud Manager alkalmazásnak köszönhetően az e-marketing szakemberek felhőben üzemeltetett, integrált webes élménymenedzsment (Web Experience Management, WEM) szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, és személyre szabott élményt hozhatnak létre, kezelhetnek, mérhetnek és optimalizálhatnak webhelyeken, mobileszközökön és közösségi hálózatokban egyaránt.

A szervezetek rugalmasan képesek együttműködni az interaktív ügynökségekkel és infrastruktúraszolgáltatókkal az Adobe CQ felhőalapú üzemeltetése és kezelése céljából. Az Adobe ma az általa kezelt és üzemeltetett Adobe CQ Cloud szolgáltatást is bejelentette.

Az Adobe CQ Cloud Manager használata a következő lehetőségeket biztosítja a vállalatok számára:

Marketingkampányok és elektronikus kereskedelemmel foglalkozó webhelyek gyors indítása

· Webes, mobil és közösségi kezdeményezések azonnali beállítása a vezető felhőalapú infrastruktúrákon

· Optimális teljesítmény biztosítása a fogyasztói kereslet váratlan megugrása esetén, így egyetlen lehetőség sem veszik el

Teljes felügyelet egy átfogó e-marketing megoldás felett

· Az Adobe CQ testre szabása és bővítése egy külön felhőalapú környezetben a biztonság és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében

· Marketingkezdeményezések mérése és optimalizálása az Adobe Digital Marketing Suite más termékeivel, például a Scene7®, Search&Promote, SiteCatalyst® és Test&Target™termékkel való szoros integrációnak köszönhetően

· A kiterjedt partnerrendszer biztosította további képességek kihasználása a PackageShare, az Adobe CQ alkalmazás-áruházának segítségével

Költségek csökkentése és az üzemeltetéshez kapcsolódó kiadások kézben tartása

· Fizetés csak a szükséges felhőalapú erőforrások használata arányában egy drága infrastruktúra megvásárlása helyett

· Az Adobe CQ és a felhőalapú infrastruktúra megfigyelése valós idejű mérési képességek használatával

A WEM új felhőalapú ajánlataival a marketingszakemberek egy szempillantás alatt, önállóan hozhatnak létre személyre szabott, üzemeltetett kezdőlapokat és mikrooldalakat az időtényezőre érzékeny kampányok során az értékesítési lehetőségek megszerzése és a bevételek növelése érdekében. Az Adobe CQ Cloud Manager az Adobe CQ eCommerce termékkel együtt használva lehetővé teszi a szervezetek számára a márkajelzéssel ellátott, személyre szabott elektronikus kereskedelmi oldalak létrehozásának és elindításának felgyorsítását a felhőben, valamint a folyamatos méretezést az interneten, mobileszközökön és közösségi érintkezési pontokon keresztül jelentkező keresletnek megfelelően.

Idézetek
    Brad Rencher, az Adobe e-marketing üzletágának alelnöke és vezérigazgatója

· „Soha nem nehezedett még ekkora nyomás a marketingszakemberekre, hogy kevesebb erőforrás felhasználásával még többet nyújtsanak, a marketingigazgatók pedig az adódó lehetőségek kihasználása érdekében rendkívül jó reakcióképességet várnak el. A saját márkák égisze alatt elérhető élmények személyre szabásának és optimalizálásának képessége kulcsfontosságú, a versenytársak megelőzéséhez és a siker eléréséhez azonban megfelelő rugalmasság szükséges az azonnali megvalósítás és méretezhetőség elérése érdekében. Az Adobe CQ Cloud Manager és a CQ Cloud egyesíti magában ezt a két követelményt, és biztosítja ügyfeleink számára a lehetőséget a kampányok azonnali elindítására az ötlet megszületését követően.”

Patrick Comboeuf, az SBB AG Swiss Federal Railwayselektronikus üzletvitelért felelős igazgatója

· „Az Adobe CQ Cloud Manager egy hatékony, szolgáltatásként kínált szoftver, amely támogatja arra irányuló törekvéseinket, hogy növeljük reakcióképességünket marketingkezdeményezéseink és közösségi kampányaink terén, a hagyományos kiadási ciklusokhoz kapcsolódó sallangoktól mentesen. Az új ajánlat kiváló méretezhetőséget, rugalmasságot és többnyelvű támogatást nyújt, könnyen érthető és használható módon.”

Christopher Rajiah, a Rackspace Hosting globális értékesítési csatornákért felelős alelnöke

· „A vállalatoknak manapság a lehető legfürgébbnek kell lenniük, hogy sikeresen versenyezzenek a digitális világban, és a felhőalapú technológia használata egyértelműen stratégiai fontosságú ennek eléréséhez. A Rackspace és az Adobe az élen járnak majd a felhőalapú számítási ajánlatok terén. Az Adobe CQ hatékony képességeit már bizonyított számítási környezetünkben biztosítva, közös partnereink és ügyfeleink a világszínvonalú digitális tartalmak tervezését és fejlesztését ösztönző, magas rendelkezésre állást biztosító környezetek előnyeit élvezhetik majd.”

Dan Barnicle, a SapientNitro Continental Europe alelnöke

· „A CQ 5.5 legutóbbi kiadásával és a legújabb WEM-megoldással az Adobe egy szorosan integrált ajánlatot hozott létre az e-marketing szakemberek számára. Az Adobe CQ Cloud Manager termékkel pedig az ehhez szükséges nagyobb rugalmasság nyújtotta jelentős teljesítményt biztosít a szervetek számára. A termékek együttes használata lehetővé teszi csapataink számára, hogy gyorsan fejlesszenek és telepítsenek olyan projekteket, amelyekkel közös ügyfeleink kiváló eredményeket érhetnek el.”

Miro Walker, a Cognifidevezérigazgatója

· „A felhőalapú Adobe CQ terméket most a CQ Cloud Manager egészíti ki, ami lehetővé teszi az e-marketing szakemberek számára lenyűgöző kampányok elindítását, rendkívül rövid idő alatt. Ügyfeleink és ügynökségi partnereink kiválóan teljesítenek, és kiemelkedő megtérülést biztosítanak lenyűgözött és elégedett ügyfeleik számára a marketingbefektetések terén.”

Arnaud Defrenne, a Digitas France technológiai igazgatója

· „Integrált márkaügynökségként arra összpontosítunk, hogy az embereket ügyfeleink nevében való cselekvésre ösztönözzük. Ügyfeleink és az ő ügyfeleik manapság pedig nem csak a személyre szabott megoldások biztosítása iránti elkötelezettséget várják el minden lehetséges területen, hanem azt is, hogy ezen megoldásokhoz azonnal hozzájussanak. Új CQ Cloud Manager termékével az Adobe tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. Új ajánlata lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is teljesítsük ígéreteinket – csak gyorsabban.”

Hasznos hivatkozások

·  Blog

·  Adobe CQ Cloud – webes előadás

·  Adobe CQ Cloud Manager – termékbemutató

·  Az Adobe CQ Cloud megoldás ismertetése

·  Adobe CQ Cloud fórum

Elérhetőség
    Az Adobe CQ Cloud Manager és a CQ Cloud már világszerte elérhető.

Az Adobe Digital Marketing Suite
    Az Adobe Digital Marketing Suite egy integrált és nyílt platformot nyújt az online üzleti megoldások optimalizálására, és az ügyfélvélemények összegyűjtésével támogatja az innovációt az egész vállalkozásban, illetve növeli a marketing hatékonyságát is. A szoftvercsomag integrált alkalmazásokból áll, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek véleményének összegyűjtését és a bennük rejlő lehetőségek maximális kihasználását az ügyfélszerzés, a bevételszerzés, illetve az ügyfelek megtartása, továbbá a tartalmak létrehozásának és közzétételének optimalizálása érdekében. A szoftvercsomag segítségével a marketingszakemberek például megtalálhatják a leghatékonyabb marketingstratégiákat és hirdetési helyeket, valamint releváns, személyre szabott és egységes vásárlói élményt biztosíthatnak olyan digitális marketingcsatornákon, amilyenek például a webhelyek, a megjelenített hirdetések, az e-mail, a közösségi, a mobil és a videós szegmens. A szoftvercsomag lehetővé teszi a marketingszakemberek számára a gyors módosítások végrehajtását, bizonyos ügyfél-interakciók automatizálását és a marketingköltségek megtérülésének hatékonyabb maximalizálását, ami végül pozitív irányban befolyásolhatja az eredményeket.