Most érdemes Adobe Creative Cloud-ra váltani

  A megújult Adobe Migration ajánlat keretében akár 33% kedvezménnyel vásárolható Adobe CC előfizetés.

  Most érdemes Adobe Creative Cloud-ra váltani, hiszen az Adobe az előfizetéses modellre történő átállás támogatására egy kihagyhatatlan ajánlatot készített. 2018. május 7-től 2018. június 1-ig az Adobe Value Incentive Plan (VIP) keretében a CCT Single App és CCT All Apps csomagokhoz kedvezményes áron lehet hozzájutni. Az ajánlat a CS3, CS4, CS5, CS5.5 és CS6 önálló termékeket és az Adobe Creative Suite licencet használó kereskedelmi és kormányzati ügyfelek részére készült. Az ajánlat kizárólag olyan Felhasználók számára érvényes, akik rendelkeznek az említett Adobe Creative Suite licencekkel és korábban még nem használták fel azokat hasonló jellegű, kedvezményes, áttérési promócióhoz. Jelen kedvezmény oktatási vagy egyéni ügyfelek számára nem elérhető, nem vonható össze más akcióval és az ajánlat megújításokra nem érvényes.

   

  Az akció részleteiről és az árakról érdeklődjön minősített viszonteladóinknál: https://www.kreativfelho.hu/viszonteladoink

   

  Adobe Creative Cloud for teams All Apps - A legfrissebb professzionális Adobe kreatív szoftverek egy csomagban, online hozzáféréssel és csak ebben a konstrukcióban elérhető kiegészítő alkalmazásokkal.

   

  Adobe Creative Cloud for teams Single App - Csak egy CC asztali alkalmazáshoz biztosít elérést, mint például a Photoshop CC vagy Illustrator CC. Ebben a konstrukcióban az InCopy CC és Acrobat Pro DC előfizetésekre nem él az ajánlat.

   

  Melyiket válasszam? Single App, vagy teljes verzió?

   

   

  Single App

  All Apps

  Felhő tárhely

  20 GB

  100 GB

  Központosított számlázás és licence adminisztráció

  Creative Cloud Packager a központosított telepítéshez

  Behance ProSite elérés

  Digital Publishing Suite Single Edition

   

  5 db weboldal hosztolása Business Catalyst-tal

   

  Adobe Typekit könyvtár hozzáférés

   

  Évente 2 alkalommal Adobe gyártói support igénybevételének lehetősége