A szoftver.hu-t üzemeltető Trans-Europe Kft. lett a TeamViewer magyarországi disztribútora

  A világszerte több mint egymilliárd eszközön aktivált TeamViewer magyarországi képviseletet kapott, melyet a szoftverek forgalmazásban tapasztalt Trans-Europe Kft. lát el.

  De mire is jó ez a program és miért használják ilyen sokan?

  T ávoli hozzáférés

  E gyszerű kezelőfelület

  A lacsony költség

  M egbízhatóság

   

  A 2005-ben alapított TeamViewer elsősorban felhőalapú technológiákkal foglalkozik, amelyekkel valós idejű online támogatási és együttműködési szolgáltatásokat kínál világszerte.

  A szoftver lehetővé teszi a távoli hozzáférést és egyben támogatást, valamint  megbeszélések teljes biztonságban való levezényelését.

  Segítségével úgy irányíthatunk egy távoli számítógépet és - Android, vagy iOS rendszerű - mobileszközt, mintha csak előtte ülnénk elsődleges felhasználóként.

  Mindezt magas fokú biztonságban: munkamenet-titkosítással, egyszeri hozzáférés esetén véletlenszerű jelszó használatával, választható kétlépcsős hitelesítéssel és további szabályozással gondoskodik a biztonságról.

   

  teamviewer8-tablet-laptop-connection2.jpg

   

  Fontos megjegyezni, hogy a program kiegészíthető az ITBrains szolgáltatással, mellyel egy komplett informatikai irányítópultként használhatjuk a TeamViewer-t, ahol a felhasználótámogatás, a rendszerellenőrző szolgáltatások, és az alkatrész szintű leltározás is egy központi felületen keresztül oldható meg.

  "Nagy várakozással tekintünk a TeamViewer termékeinek forgalmazása elé. Véleményem szerint a TeamViewer szoftverek kiválóan illeszkednek a Trans-Europe kínálatába, hiszen a kreativitás és a kollaboráció minden kis- és nagyvállalat számára elengedhetetlen, és ezek az eszközök is könnyen kezelhető módon, magas biztonsággal, tetszőleges operációs rendszerekkel ezt hivatottak támogatni." - mondta Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

  A szoftver felhasználóbarát, intuitív és könnyen kezelhető felületet biztosít.

  Ingyenesen elérhető személyes használatra, valamint próbaverzióként üzleti használatra is.

  A TeamViewer professzionális szoftverei a Trans-Europe Kft. viszonteladói hálózatában vásárolhatók meg.