[MEGHÍVÓ]: PDF kezelése a webböngészőből - Acrobat online szolgáltatások! NYEREMÉNYJÁTÉK a webinár végén!

  Intézd online dokumentumaiddal kapcsolatos teendőidet gyorsan, egyszerűen. Vegyél részt ingyenes online webinárunkon! Nyerj egy 1 éves Acrobat Pro DC szoftver próbaverzió előfizetést!

  acrobat_slider_1.png

   

  A PDF (Portable Document Format) a világon az egyik leggyakrabban használt formátum a dokumentumok megosztására. A webböngészők ma már alapértelmezés szerint támogatják a PDF-ek megnyitását, de ha szükség van további funkciókra, mint például a szerkesztés, aláírás vagy konvertálás, akkor az Adobe Acrobat online szolgáltatásai nagyszerű választást jelentenek.

  NYEREMÉNYJÁTÉK a résztvevők között:

  • Még jobb hír, hogy a webinár végén kisorsolunk egy 1 éves Acrobat Pro DC szoftver próbaverzió előfizetést a jelenlévők között!

  Az Adobe Acrobat online szolgáltatásokat az Acrobat.com weboldalon érheti el. Itt találhatóak a PDF-ek szerkesztésére, aláírására és konvertálására alkalmas eszközök. Ilyen az alábbi két eszköz:

  • a "PDF szerkesztő" lehetővé teszi szöveg és képek hozzáadását, törlését és módosítását egy PDF dokumentumban,
  • míg az "e-aláírás" használatával egyszerűen írhatunk alá bármit egy PDF dokumentumban.

  Az Adobe Acrobat online szolgáltatásai ingyenesen is elérhetőek, de ha szüksége van további funkciókra, mint például a több oldalas dokumentumok kezelése, akkor előfizethet az Adobe Acrobat Pro DC szolgáltatásra.

  Mindezek mellett, a Adobe Acrobat Reader DC ingyenesen letölthető asztali alkalmazás is rendelkezik néhány hasznos funkcióval, amelyek segítségével javíthatja a PDF-ek kezelését. Például a "PDF egyesítése" lehetővé teszi több PDF dokumentum egybeolvasztását egyetlen dokumentumba.

  Összefoglalva, a Adobe Acrobat online szolgáltatásai nagyszerű választást jelentenek a PDF-ek kezelésére a webböngészőből, mivel lehetővé teszik a szerkesztést, aláírást és konvertálást, ezen kívül további hasznos funkciókkal is rendelkeznek.

  Következő webinárunk témája a "PDF kezelése a webböngészőből - Acrobat online szolgáltatások" melyben Olenyik Attila kollégánk segít minket eligazodni!

  A webinár időpontja: 2023. február 09. 11:00 óra

  Sok szeretettel várunk Téged!

  Regisztráció az űrlapon lehetséges: