FineReader OCR Professional Edition

  ABBYY FineReader OCR Professional Edition 9.0

  Az ABBYY FineReader-rel az OCR egyszerűen képes digitalizálni a papír alapú dokumentumokat
  FineReader OCR Professional Edition

  Az ABBYY FineReader 9.0 professzionális változata.

  Áttekintés

  Az ABBYY FineReader 9.0 professzionális változata.

  Az ABBYY FineReader 9.0 egy intelligens dokumentum és PDF konverziós alkalmazás, amellyel gyorsan és pontosan lehet a papír alapú dokumentumokat, a PDF-et vagy a digitális fényképezőgéppel készített képet szerkeszthető formába alakítani.

  A legmodernebb technológiának köszönhetően a ABBYY FineReader az első OCR szoftver, amely nemcsak megtartja a dokumentum formáját, de annak eredeti logikai szerkezetét is reprodukálja: fej és láblécek, címek, fontok és stílusok, stb.

  Az IT szaksajtóban több mint 150 elismerés dicséri világszerte a szoftver pontosságát, könnyű használhatóságát és nagy termel ékenységét.

   

   

  A szövegfelismerés pontossága

  Az ABBYY FineReader hűen felismer 184 nyelvet. Az ABBYY FineReader 9.0 felismerési pontossága akár 35%-kal, míg a formátum hűsége akár 32%-kal javult.

  Adaptív Dokumentum Felismerési Technológia (ADRT™)

  Az ADRT™ forradalmian új intelligens technológiának köszönhetően a FineReader az első OCR szoftver, amely az oldalankénti feldolgozás helyett az egész dokumentu mot, mint egységet kezeli precízen.

   

  A dokumentum logikai szerkezetének megőrzése

  Az ABBYY FineReader 9.0 felismeri a dokumentum legkülönfélébb belső szerkezeti elemeit, a hasábokat, a tábláza tokat, a fej és lábléceket, azok szintjeit és az oldalszámokat. Ezeket az elemeket pontosan rekonstruálja az eredeti fontokkal és stílusokkal egyetemben.

  Nyelvzseni

  A 38 fő nyelv (köztük a magyar is) beépített szótárral rendelkezik, ezáltal a ABBYY FineReader a szöveget egyedülálló pontossággal felismeri. Az ABBYY FineReader ezen nyelvek szavainak minden formáját ismeri, pl. az angolnál a „go”, „went” és a „gone”. A szótárral támogatott beépített helyesírás ellenőrző és az eredeti szöveget mutató korrekciós ablak biztosítja a bizonytalan karaktereknél is a precíz felismerést. A szótárral rendelkező nyelve knél a szoftver automatikusan felismeri, hogy melyik nyelvről van szó, akár vegyes nyelvű dokumentum esetén is, így nem kell a nyelvet dokumentumonként beállítgatni.

  • A teljes termékleírás és a FineReader verziók összehasonlító táblázata innen tölthető le.


   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows Server 2003, Windows XP, Windows 2000 (az adott nyelvi felülethez az adott nyelvű verzió kell)
  Processzor
  PC 1GHz CPU-val vagy jobb
  Memória
  512 MB RAM, plusz 512 MB RAM minden további CPU maghoz
  Tárhely
  250 MB merevlemez a tipikus telepítéshez és 512 MB merevlemez a program futásához
  Képernyő
  XGA (1024x768) vagy jobb VGA kártya és monitor
  Egyéb

  TWAIN vagy WIA szkenner, digitális fényképezőgép vagy faxmodem (opci.)
  Billentyűzet, egér vagy más windows kompatibilis mutatóeszköz