FineReader OCR Corporate Edition

  ABBYY FineReader OCR Corporate Edition 9.0

  Az ABBYY FineReader-rel az OCR egyszerűen képes digitalizálni a papír alapú dokumentumokat
  FineReader OCR Corporate Edition

  Az ABBYY FineReader 9.0 egy intelligens dokumentum és PDF konverziós alkalmazás, amellyel gyorsan és pontosan lehet a papír alapú dokumentumokat, a PDF-eket vagy a digitális fényképezőgéppel készített képet szerkeszthető formába alakítani.

  Áttekintés

  Az ABBYY FineReader 9.0 egy intelligens dokumentum és PDF konverziós alkalmazás, amellyel gyorsan és pontosan lehet a papír alapú dokumentumokat, a PDF-eket vagy a digitális fényképezőgéppel készített képet szerkeszthető formába alakítani.

  Az ABBYY FineReader 9.0 a profi felhasználók részére készült intelligens alkalmazás, amivel szkennelt vagy digitális fényképezőgéppel lefotózott dokumentumokat valamint PDF fájlokat lehet kész, szerkeszthető dokumentummá alakítani. A forradalmi Adaptív Dokumentum Felismerési Technológiának (ADRT™) köszönhetően, ez az első szövegfelismerő (OCR) alkalmazás, amely teljesen megtartja a dokumentum formáját és logikai szerkezetét miközben a legnagyobb pontosságot nyújtja. S mindez egy célorientált felhasználói felülettel párosítva az elektronikus dokumentum létrehozását még gyorsabbá és könnyebbé teszi, mint valaha.

  Kimagasló pontosság

  Az ABBYY FineReader 9.0 a valaha volt legnagyobb pontosságot kínálja. Akár 35%-kal pontosabb felismerés, felügyelet nélkül konvertálhatók a beállított paramétereknek és az ütemezésnek megfelelően. Kevés betanulással elsajátítható Az ABBYY FineReader fő funkciói könnyen használhatók mindenféle betanulás nélkül is. Rugalmas és előnyös vállalati licencek Az ABBYY FineReader Corporate Edition – mennyiségi árfüggő konkurens licence lehetővé teszi, hogy a legoptimálisabb vállalti konstrukciót lehessen kialakítani, függetlenül attól, hogy hány dolgozó és milyen gyakran végez dokumentum átalakítási műveleteketelügyelet nélkül konvertál hatók a beállított paramétereknek és az ütemezésnek megfelelően. Kevés betanulással elsajátítható Az ABBYY FineReader fő funkciói könnyen használhatók mindenféle betanulás nélkül is. Rugalmas és előnyös vállalati licencek Az ABBYY FineReader Corporate Edition – mennyiségi árfüggő konkurens licence lehetővé teszi, hogy a legoptimálisabb vállalti konstrukciót lehessen kialakítani, függetlenül attól, hogy hány dolgozó és milyen gyakran végez dokumen tum átalakítási műveleteket jobb formátum hűség érhető el vele.

  Hatékonyság és időtakarékosság

  Az új ADRT™ segítségével az ABBYY FineReader 9.0 pillanatok alatt tud szerkeszthető dokumentumot előállítani, időt takarítván meg a felhasználója számára. Kevesebb kattintás és gyorsabb eredmények Az intelligens, célorientált, felhasználói felületnek, a háttérben futtatatható folyamatoknak és az egylépéses Gyorsgomboknak köszönhetően más megoldásokhoz képest 50%-kal kevesebb kattintás szükséges.

  Hatékony multitasking

  Többmagos CPU t használva az ABBYY FineReader a műveleteket párhuzamosan tudja futtatni. Már a feldolgozás közben lehet a dokumen tumot ellenőrizni.

   

  Könnyű használat

  A felhasználóbarát, intuitív felhasználói felület leegyszerűsíti a dokumentum átalakítást és segít a legjobb OCR eredmény elérésében.

  Szövegfelismerés automatizálása

  Az ABBYY FineReader Corporate Editionben található Forró mappa és Ütemezés funkció segítségével a kijelölt mappába, vagy postafiókba érkező dokumentumok automatiku san és felügyelet nélkül konvertál hatók a beállított paramétereknek és az ütemezésnek megfelelően.

  Kevés betanulással elsajátítható

  Az ABBYY FineReader fő funkciói könnyen használhatók mindenféle betanulás nélkül is.

  Rugalmas és előnyös vállalati licencek

  Az ABBYY FineReader Corporate Edition –mennyiségi árfüggő konkurens licence lehetővé teszi, hogy a legoptimálisabb vállalti konstrukciót lehessen kialakítani, függetlenül attól, hogy hány dolgozó és milyen gyakran végez dokumentum átalakítási műveleteket

  Rendszerkövetelmények:
  • PC 1GHz CPU-val vagy jobb
  • Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows Server 2003, Windows XP, Windows 2000 (az adott nyelvi felülethez az adott nyelvű verzió kell)
  • 512 MB RAM, plusz 512 MB RAM minden tov.bbi CPU maghoz
  • 250 MB merevlemez a tipikus telepítéshez és 512 MB
   merevlemez a program futásához
  • TWAIN vagy WIA szkenner, digitális fényképezőgép vagy faxmodem (opci.)
  • XGA (1024x768) vagy jobb VGA kártya és monitor
  • Billentyűzet, egér vagy más windows kompatibilis mutatóeszköz

  A teljes termékleírás innen tölthető le.