Az EndNote 20 a világ egyik legmeghatározóbb hivatkozáskezelő eszköze, ami segít időt megtakarítani, szervezetten dolgozni, együttműködni a kollégákkal és publikálni. Így arra koncentrálhatunk, ami a legfontosabb: az ötletekre.

  Áttekintés

  Tudta, hogy a kutatók évente közel 200 000 órát pazarolnak el idézetek megfelelő feldolgozására? Képzelje el, ha ezt az időt visszanyerhetnénk, hogy a kutatásoka fordíthassuk azt. Az EndNote felgyorsítja a kutatási folyamatot, így Ön arra koncentrálhat, ami igazán számít - az úttörő kutatások elvégzésére és megosztására.

   

   
   
   
  1

   

  2

   

  3

   

  4

   

  Új felhasználói felület Írás közbeni idézés 6000+ hivatkozási stílus PDF-fájlok továbbfejlesztett beolvasása
  Az intuitív felhasználói felületen gyorsabbá válik a kéziratok előkészítése és az irodalomjegyzékek kezelése. Idézetek szövegbe illesztése a Microsoft® Wordben a bibliográfiai bejegyzés egyidejű létrehozásával. Az Apple Pageshez is készült hasonló bővítmény. Bibliográfia kialakítása a gyári vagy saját stílusokkal. Már az újabb, modern hivatkozási forrásokat, például a blogokat és a videókat is támogatjuk. Teljes méretű PDF-dokumentumok még egyszerűbb olvasása, még egyszerűbb jegyzetelés, a legfontosabb hivatkozási információk egyszerű azonosítása, és formázott hivatkozások gyors másolása.

  5

   

  6

   

  7

   

  8

   

  Fejlett keresés Egyszerűbb több feladatra koncentrálni Megosztás és csoportmunka Kopernio-integráció
  Könnyebben megtalálhatja, amit keres, legyen szó akár online adatbázisban, akár saját könyvtárban tárolt tartalomról. A tartalomfülekkel gyorsan válthat a csoportok és a hivatkozások között. Hivatkozások csoportjainak megosztása, csoportszintű hozzáférések kezelése, tevékenységek és változások nyilvántartása. Hivatkozások és teljes szövegű PDF-fájlok automatikus exportálása az EndNote-ba.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 11
  Processzor
  1 GHz vagy gyorsabb x86-bit vagy x64-bit
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  600 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Szövegszerkesztő szoftver
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.14 vagy újabb
  Processzor
  Intel vagy Apple Silicon
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  700 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Szövegszerkesztő szoftver
  Funkciók

  Gyorsabban írás A Microsoft® Word Cite While You Write (Idézés írás közben) funkciójával szöveges idézeteket illeszthetünk be a dokumentumba, miközben elkészíthetjük a bibliográfiát.

  Könnyebb együttműködés Könnyedén együttműködhet a kollégáinkkal a földrajzi határokat átlépve. Osszuk meg a könyvtárunk egy részét vagy egészét, és állítsuk be a hozzáférési jogosultságokat.

  Jobb kutatás Használjunk olyan eszközöket, amelyek a keresési folyamat során megtalálják a szükséges PDF-eket. Ezután könnyedén olvashatunk, ellenőrízhetünk és kereshetünk PDF-eket a könyvtárban.

  Publikálás A Manuscript Matcher segítségével összeválogathatjuk a tanulmányhoz illő releváns folyóíratokat.

  Jól szervezett munka Hozzunk létre szabályokat a hivatkozások automatikus rendszerezéséhez munka közben éss használjuk a Tabs funkciót a könnyebb multitaskinghoz.

  Dolgozzunk bárhonnan Bárhol és bármikor hozzáférhetünk kutatásainkhoz a felhőből. Zökkenőmentesen válthatunk az online, az asztali és az iPad alkalmazások között.