Repair for Video

  Stellar Repair for Video 6

  Videójavító program sérült vagy hibás videófájlokhoz
  Repair for Video

  Javítsuk meg a sérült videofájlokat, a tönkrement, vagy nem lejátszható videókat a fejlett Stellar Repair for Video szoftverrel. Megjavíthatjuk a rögzítés, átvitel, szerkesztés vagy konvertálás során keletkezett problémákat.

  Áttekintés

  Javítja bármilyen kameratípusú fényképezőgép a sérült videóit

  A Stellar Repair for Video képes megjavítani az összes vezető kameramárka - Canon®, Sony®, Go Pro®, Olympus®, Nikon®, Fuji®, Samsung®, Panasonic®, DJI®, Parrot®, Skydio®, Blackmagic®, stb. - videofelvételeit.

  • Támogatja az összes adathordozót - SD kártyákat, USB flash meghajtót, HDD -t stb.
  • Javítja a sérült a sérült adathordozóról készült megsérült videofájlokat.
  • Javítja a DSLR, CCTV, drone, dash cam, point and shoot, tükör nélküli, android és iPhone által készített videókat.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 11, 10, 8.1, 8 és 7
  Processzor
  Intel (x86, x64)
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  250 MB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.11 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  250 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Teljes videó javító szoftver A Stellar Repair for Video megújítja és javítja a hibás videókat, beleértve az Apple QuickTime által támogatott QuickTime MOV fájlformátumokat. A szoftver hatékonyan eltávolítja a videoképen, a hangterületben, a fejlécben, a videó MOV mozgásában és a videóvezérlőkben található mindenféle sérülést és hibát. Kijavíthatja a videofájlt, amely azt mutatja, hogy "a médiafájl betöltése során nem sikerült lejátszani a hibát", a videó nem játszódik le, audio -video szinkronizálási problémák, homályos videó stb. Támogatja az AVI, ASF, WMV, MKV, FLV, DIVX, WEBM, MJPEG, MPEG, AVCHD, MTS, MOV, MP4, M4V, 3G2, 3GP és F4V videókat.

  Sikeresen tesztelve minden vezető gyártó kamerájával Szakértői csapatunk tesztelte a szoftvert a világ összes vezető fényképezőgépmárkájával és eszközével rögzített sérült videofájlok javítására. Ide tartoznak olyan márkák, mint a Sony®, Canon®, Nikon®, FujiFilm®, GoPro®, DJI® (Mavic, Phantom), Panasonic®, Samsung®, Olympus®, Flip Video®, Pentax®, Mamiya®, Sigma® és Blackmagic ®. A szoftver helyreállítja az Android® és iPhone® kamerákkal, műszerfalakkal, CCTV kamerákkal és egyebekkel létrehozott videofájlokat is. Mindegy, melyik kamera, a Stellar meg tudja javítani a videót.