Windows 11 Pro

  Microsoft Windows 11 Pro

  Önnek készült, mindenki számára tervezve
  Windows 11 Pro

  A Windows 11-ben minden egyetlen helyen megtalálható. A friss, új külsővel és a hatékony munkát megkönnyítő eszközökkel megkapja mindazt, amire szüksége lehet a következő lépésekhez.

  Áttekintés
  • A Windows 11 nagyobb nyugalom és rendezettséget árasztó frissített dizájnja lehetővé teszi, hogy könnyedén elvégezhesse a kívánt műveletet.
  • Biometrikus bejelentkezések. Titkosított hitelesítés. És, természetesen, fejlett víruskereső védelem. Minden, amire szüksége van, valamint a legújabb kiberfenyegetések elleni védelemhez.
  • A dokkolt elrendezésekkel, asztalokkal és zökkenőmentes újradokkolással maximális hatékonysággal használhatja ki a képernyőterületet.
  • A vezérlők segítségével naprakész maradhat a kedvelt tartalmakkal és a fontos hírekkel kapcsolatban, egyszerűen.
  • A tálcán zökkenőmentesen integrálható Microsoft Teams segítségével kapcsolatban maradhat barátaival és családtagjaival.
  • A legújabb, a valósággal vetekedő grafikájú játékokkal játszhat. A DirectX 12 Ultimate készen áll a hardver képességeinek maximális kiaknázására.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Processzor
  1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis, 64 bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC).
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  64 GB
  Képernyő
  800x600
  Egyéb
  • UEFI, biztonságos rendszerindítás.
  • Platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) 2.0.
  • DirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal rendelkező VGA
  Funkciók

  Rendezze az ablakokat a Dokkolósegéd segítségével Hívásindítás. Válaszok keresése. Egy írnivaló befejezése. Ha sok a dolga, a dokkolás segítségével egyszerűen összerendezheti a képernyőt.

  Válogatott tartalmak Önnek A kedvenc fényképei. Hírek a nagyvilágból. A mai teendőlista és a holnapi időjárás. A minipanelek segítenek megtalálni a fontos tartalmakat. Minden, ami fontos. Mindig elérhető egy mozdulattal.

  Fókuszált munkavégzés PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams – a szükséges alkalmazások* zökkenőmentesen használhatók a több feladat egyidejű futtatását segítő új eszközök, például a dokkolt elrendezések, az asztalok és az új, még intuitívabb újradokkolás révén.

  Együtt jobb az élet A Microsoft Teams Csevegés szolgáltatásával bárkit elérhet, ahogyan szeretné (hívás, csevegés, szöveges üzenet, videó), közvetlenül az asztaláról.

  A böngésző, amelynek Ön az első! Munka, játék, vásárlás, streamelés, kapcsolattartás - bármiről is legyen szó, a Windows 11 rendszer Microsoft Edge böngészőjével minden gyorsan és biztonságosan elvégezhető. 

  Munka és játék A szükséges alkalmazások. A kedvenc műsorai. Az új Microsoft Store áruházban gyorsan megtalálhat mindent. 

  A legújabb PC-s játékteljesítmény A valósággal vetekedő grafikával játszhat a legújabb játékokkal. Konzolos játékosokkal is játszhat. A kedvenc perifériaeszközeit használhatja a játékhoz. A Windows 11-ben a saját szabályai szerint játszhat.

  Microsoft Edge A gyors, szórakoztató és biztonságos böngésző.

  Microsoft Store Új funkciók és több alkalmazás.

  Dokkolt elrendezések A megnyitott ablakokat tökéletes rácsokba rendezheti.

  Asztalok Válthat az asztalok között a jobb szervezés érdekében.

  Microsoft Teams Bárkit elérhet közvetlenül az asztaláról.

  Érintés, toll, hang használata Úgy fejezheti ki magát, ahogyan a legjobban tudja.

  Minipanelek Gyorsan megtalálhatja a fontos dolgokat.

  Játék Élvezheti az epikus és magával ragadó grafikát.

  Kiterjedt védelem

  BitLocker eszköztitkosítás Ha az eszköze elvész vagy ellopják, a BitLocker mindent lezár, így senki más nem férhet hozzá a rendszeréhez vagy az adataihoz.

  Eszköztitkosítás Ha bekapcsolja az eszköztitkosítást, csak a jogosult személyek férhetnek hozzá az eszközéhez és az adataihoz.

  Eszköz nyomon követése Nyomon követheti az eszközeit, még a digitális tollát is!

  Tűzfal- és hálózatvédelem Windows-eszköze beépített biztonsági funkciókat tartalmaz, így védelmet biztosít a vírusok, a kártékony szoftverek és a zsarolóprogramok ellen.

  Internetes védelem A Windows Biztonság alkalmazás- és böngészőfelügyelete segít megvédeni az eszközét a potenciálisan veszélyes alkalmazásoktól, fájloktól, webhelyektől és letöltésektől.

  Szülői felügyelet és védelem Kezelheti a képernyő előtt töltött időt, korlátozhatja a felnőtt tartalmakhoz való hozzáférést, és ellenőrizheti az online vásárlásokat, ha összekapcsolja a család Microsoft-fiókjait.

  Biztonságos rendszerindítás Segít megakadályozni a rosszindulatú szoftverek és az illetéktelen operációs rendszerek betöltését a rendszerindítás során.

  Windows Hello Arcfelismerést, ujjlenyomatot vagy PIN-kódot használ a kompatibilis Windows-eszközök gyors, biztonságos és jelszómentes feloldásához.

  Windows Információvédelem (WIP) Segít megvédeni a vállalati alkalmazásokat és adatokat a véletlen adatszivárgástól a vállalati tulajdonú eszközökön és a munkatársak által a munkahelyre hozott saját eszközökön.

  Windows rendszerbiztonság Megtekintheti és kezelheti eszközének biztonságát és állapotát.

  Üzleti funkciók – felügyelet és telepítés

  Dedikált hozzáférés A Windows 11 Pro rendszerű eszközök a felhasználótól függően különböző alkalmazásokat futtatnak, és az egyes identitásokat elkülönítve és biztonságban tartják.

  Dedikált hozzáférés A Windows 11 Pro rendszerű eszközök a felhasználótól függően különböző alkalmazásokat futtatnak, és az egyes identitásokat elkülönítve és biztonságban tartják.

  Vállalati szintű profilközpontosítás az Azure segítségével Az Azure AD Premium vagy Enterprise Mobility + Security (EMS) licenccel rendelkező bármely szervezet számára elérhető vállalati szintű profilközpontosítás egységes élményt nyújt a felhasználóknak a Windows-eszközeiken, és csökkenti az új eszközök konfigurálásához szükséges időt.

  Csoportházirend A Windows 11 Pro és a Windows Server párosával felügyelhetők a PC-k, a felhasználói fiókok és csoportok, továbbá könnyen elérhetők a fájlok és a nyomtatók.

  Kioszk mód beállítása Az eszközt konfigurálhatja helyben az eszközön vagy távolról a mobileszköz-felügyeleti funkció segítségével.

  Microsoft Store Vállalatoknak A Windows 11 rendszert futtató készülékek nagybani áruháza keresési, felügyeleti és terjesztési funkciókkal.

  Mobileszközök felügyelete A mobileszköz-felügyelet (MDM) a hagyományos számítógép-felügyeleti folyamatok alternatíváját kínálja, így a saját tempójában térhet át felhőalapú felügyeletre.

  Az Active Directory támogatása Csatlakozás tartományhoz és csoportházirendek: Az informatikusok a Windows 11 Pro és a Windows Server párosával könnyen felügyelhetik a számítógépeket, a felhasználói fiókokat és csoportokat, a biztonsági házirendeket, továbbá könnyen elérhetik a fájlokat és a nyomtatókat.

  Az Azure Active Directory támogatása A munkatársak egyetlen bejelentkezést használhatnak a Windows 11, a Microsoft 365** és más Microsoft-szolgáltatásokhoz, ami megkönnyíti a bejelentkezések és a jelszavak kezelését.

  Windows Update for Business Segít csökkenteni a felügyeleti költségeket, ellenőrzést biztosít a frissítések telepítése felett, lehetővé teszi a frissítések hatékony biztosítását, és hozzáférést nyújt a legújabb innovációkhoz.