A Creative Cloud Expresszel gyorsan, könnyedén és ingyen készíthet grafikákat, weblapokat és videoelbeszéléseket bárhol. És a prémium funkciókat is tartalmazó Adobe Sparkkal – ami most bármely Creative Cloud-csomagnak része vagy önálló előfizetésként vásárolható – hozzáadhatja céges arculatjegyeit, amitől minden alkotása egyedivé válik.

  Áttekintés

  Közösségi közzétételt készíthetünk másodpercek alatt

  A Creative Cloud Expresszel a szöveg és a fényképek professzionális kinézetű, figyelemfelkeltő grafikává válnak. Mindössze ki kell választani egy tervsablont, hozzáadni szöveget és képeket, majd gyorsan átméretezni alkotását, hogy illeszkedjen kedvenc közösségi médiahelyébe vagy blogjába.

   

   

   

  template

   

  Időt takaríthat meg sablonokkal

  A Creative Cloud Express megkönnyíti a kezdést több ezer gyönyörű sablonnal, valamint a közösségi médiatartalmakhoz, logókhoz és más eszközökhöz szükséges eszközökkel. Olyan az élmény, mintha bármikor számíthatnánk egy megbízható tervező segítségére, hiszen a teljes Adobe Stock* jogdíjmentes fotógyűjtemény, valamint az Adobe betűtípusok teljes könyvtára a rendelkezésünkre áll.

  Böngészés a sablonok között

  Professzionális ismeretek nélkül

  Készítsünk el bármit, amire szükségünk van, egy helyen, intuitív eszközökkel, amelyekkel eltávolíthatjuk a háttereket, animálhatjuk a szöveget, alkalmazhatjuk a brandinget, stb. Néhány érintéssel átméretezhetjük a tartalmakat bármely közösségi médiaoldalhoz, és pillanatok alatt Adobe Photoshop minőségű effekteket adhatuk a képekhez.

  designer

   

  work

   

  Hatékonyabb közös munka

  Osszunk meg logókat, betűtípusokat és más márkaelemeket  a csapatunk tagjaival, a PDF-dokumentumokat pedig nyomtassuk ki és osszuk meg az Adobe Acrobat által támogatott funkciókkal - így mindig a legjobb munkánkat adhatjuk át.

   

   

   

  Szeretné kipróbálni?

    android

   

  windows_store_ico.png ios

   

   
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 vagy újabb
  Processzor
  x86, x64, ARM, ARM64
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Rendszer
  Android 8.0 vagy újabb; iOS 14 vagy újabb
  Funkciók

  Fotó, ikon és betűkészlet galériák használata A Creative Cloud Express lehetővé teszi, hogy olyan képet használjunk, amilyet csak szeretnénk. Képeket feltölthetünk a saját eszközünkről vagy a felhőből, de választhatunk a több ezer ingyenes online fotó közül is.

  Tanuljuk meg a hatásfokozás titkait! A Creative Cloud Express Blog valódi aranybányaként szolgálhat mindazon felhasználónak, aki szeretni kitűnni alkotásával a közösségi oldalakon. A blog közösségében számos olyan szakember van, aki tanácsaival szívesen segít a kezdőknek.

  Gyönyörű tipográfia Professzionális minőségű betűkészletek széles választéka áll rendelkezésünkre, melyek között minden bizonnyal meg fogjuk találni azt, amelyik a legjobban illik az aktuális projekthez.

  Profi sablonok Az osztályon felüli elrendezések, színpaletták és betűkészletek garmadája csak arra vár, hogy a projekt igényei szerint módosítsuk őket.

  Megosztás bárhol és bármikor Valósítsuk meg ötleteinket, a végeredményt pedig osszuk meg a közösségi oldalakon vagy e-mailben. Nyűgözzük le a barátainkat vagy akár az egész világot!

  Mobil és web A készülő projektek szinkronban vannak a weben és az iOS-en, így bárhol, bármilyen rendelkezésre álló eszközön dolgozhatunk rajtuk.

  Képek azonnali átméretezése Használjuk online fotó átméretezőnket bármely kép méretének megváltoztatásához.

  Háttér eltávolítása a fényképekről Könnyedén eltávolíthatjuk a háttereket, hogy formákat, színeket, grafikákat és egyebeket adjunk a kompozíciókhoz.

  PNG-k átalakítása JPG-fájlokká Használjuk online képkonvertálónkat a fájlméret csökkentéséhez és a minőség javításához a PNG képek JPG fájlokká történő átalakításával.

  JPG-k átalakítása PNG-fájlokká Mentsük el JPG képeinket PNG fájlokként a fájlminőség javítása vagy átláthatóság hozzáadása érdekében azonnali online átalakítónkkal.

  Videoklipek vágása és szerkesztése Online vágóeszközünkkel másodpercek alatt levághatjuk a videója hosszát.

  Videók GIF-ekké alakítása Alakítsuk át videóinkat GIF-ekké online átalakítónkkal, és osszuk meg őket villámgyorsan.

  Videótartalom átméretezése Könnyedén, másodpercek alatt átméretezhetjük a videókat. Válasszunk egyet az előre beállított méretek közül, hogy megváltoztassuk a videó méreteit bármilyen digitális rendeltetési helyhez.