Scan

  Adobe Scan

  Mostantól szkennere a farzsebében lapul
  Scan

  Mostantól nem kell papírhalmokat tartania asztalán, vagy kitömni pénztárcáját nyugtákkal. Az ingyenes Adobe Scan mobilalkalmazás mobileszközén használható, PDF-ekbe olvassa a dokumentumokat, és automatikusan felismeri a szövegeket.

  Áttekintés
   
   

  Alakítsa PDF-ekké a papíralapú dokumentumokat és prezentációs táblákat

  Bármit beszkennelhet egy pillanat alatt.

  Az Adobe Scannel könnyedén kitűnő minőségű Adobe PDF-ek formájában rögzíthet és alakíthat át dokumentumokat, űrlapokat, névjegykártyákat és prezentációs táblákat. A különböző rögzítési módok révén pedig biztosítható, hogy mindig a legolvashatóbb legyen a szkennelés.

  1

   

  2

   

  MI-val tökéletesített szkennelések

  Tisztább és olvashatóbb szkennelt dokumentumok intelligens megoldással.

  A számos intelligens funkció alapját képező hatékony mesterséges intelligencia, az Adobe Sensei használatával az Adobe Scan azonosítja és olvashatóbbá teszi a kézírásos vagy nyomtatott szöveget, miközben eltávolítja a túl világos és árnyékos részeket az egyéb nemkívánatos elemekkel együtt.

  Megnyitás Acrobat Readerben

  Használja ki a PDF-fájlok képességeit.

  A beszkennelt PDF-fájlt megnyithatja az Acrobat Readerben, jegyzeteket és megjegyzéseket szúrhat be, ezenkívül véleményezheti a fájlt a csapatával közösen. Ha még több PDF-fájlműveletre van szüksége (például szerkesztené a beszkennelt PDF-fájlokat az asztali gépén), fizessen elő az Acrobat Pro DC-re.

  3

   

  4

   

  Fill & Sign

  Gyors és egyszerű aláírás és űrlapkitöltés.

  Küszöbölje ki a nyomtatók keresésének, az űrlap kézi kitöltésének, majd újraszkennelésének nyűgét. Az Adobe Scannel olyan interaktív, digitális dokumentumokká alakíthatja a papíralapú űrlapokat, amelyeket könnyen kitölthet, aláírhat és megoszthat.

   

   

   

    android

   

    ios

   

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  iOS 12.0 vagy újabb
  Rendszer
  Android (eszköztől függ)
  Funkciók

  Névjegykártyák azonnali szkennelése Készítsen gyorsan névjegyeket. Az Adobe Scan automatikusan hozzáadja a beolvasott névjegykártya adatait készülékének névjegyzékéhez.

  Bárhonnan megoszthatja a szkenneléseket A beolvasásokat az Adobe Document Cloud tárolja, így ezek könnyen elérhetők, megoszthatók és feltölthetők e-mailekbe.