Space

  JetBrains Space

  Integrált fejlesztői környezet csapatok számára
  Space

  A Space egy olyan eszköz, amivel lefedhetjük az együttműködős és a fejlesztési folyamat összes területét egy webes felhasználói felületen keresztül. Használatával nem csupán a csapatmunka lehet hatékonyabb, de a kommunikáció és magának a cégnek a működése is.

  Áttekintés

  Nagy teljesítményű Kiváló technikai megoldások és innovatív munkafolyamatok.

  Barátságos A rendszerhez bárki hozzáférhet a szervezeten belül, függetlenül a betöltött szereptől.

   

   
  Szinergiák az összes területen

   

  Csapatok Egységes jogosultság kezelés egy integrált struktúrában. Határozzuk meg a csapatot a saját elvárásaink szerint, és használjuk ezt a definíciót több területen. Amikor hozzáadunk egy csapatot egy projekthez, a csapat összes tagja automatikusan megkapja a hozzáférést a feladat összes csatolmányához, beleértve a verzió kontrollt, a kód felülvizsgálatát, az automatizált folyamatokat, a CI/CD-t és a kiadásokat.

  Chatek Kíméljük meg a kollégákat az extra értesítésektől és attól, hogy több kommunikációs programot kelljen használni.  A munkatársak azonnal értesítést kapnak a Space-en belül, ha frissült a kód felülvizsgálat, ha új kiadás készült vagy ha új komment került a közös blogba. Az új infókra azonnal és helyben reagálhatunk vagy hozzáadhatjuk őket a to-do listához.

  Rendelkezésre állás Beállíthatunk házon kívüli státuszt, ami a kollégák számára is látható. Az elérhetőségünk beállításával a munkatársak azonnal láthatjuk, hogy elért-e hozzánk az üzenetük vagy bármilyen, a projekttel kapcsolatos frissítés.

  IDE integráció A Space első osztályú IDE integrációt biztosít. A projektekhez tartozó raktárokat klónozhatjuk. Megnézhetjük, hogy egy adott pillanatban kik dolgoznak ugyanazon a fájlon. Az értesítéséket pedig némíthatjuk a kóddal való munka alatt.

   

  jetbrains_ui.jpg

  Funkciók

  Önkiszolgáló üzemmód Az új projekteket az IT csapat bevonása nélkül is elindíthatjuk. Egyszerre akár több munkatársat is meghívhatunk résztvevőnek a friss projektekhez.

  Space Appok Az asztali és a mobilos app segítségével akár útközben is hozzáférhetünk a projekt az összes részletéhez, így az ütemezéshez, a státusz update-ekhez és a kapcsolatokhoz.

  Konfigurálhatóság A Space-t a saját igényeink szerint formálhatjuk, hogy megfeleljen a cégünk igényeinek.

  • HTPP API, Webhookok és Client SDK a külső eszközök integrálásához.
  • Szabadon konfigurálható automatizálások saját mezőkkel és Kotlin munkafolyamatokkal.
  • Full-blown pluginok.

  Hozzáférés helyben vagy a felhőn keresztül A Space rendszerét igény szerint üzemeltethetjük a JetBrains által üzemeltetett felhőben vagy hamarosan már helyben is.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!