Premiere Rush CC

  Adobe Premiere Rush CC

  Filmezz! Vágj! Mutasd meg magad!
  Premiere Rush CC

  Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is.

  Áttekintés

  A forgatástól a megosztásig. Rekordidő alatt.

  Készítsünk profi minőségű felvételeket a telefonunk kamerájával. Az Adobe Premiere Rush CC egyszerűen használható eszközeivel elvégezhetjük a kép és a hang szerkesztését, a végeredményt pedig azonnal felölthetjük kedvenc közösségi oldalunkra, a YouTube-ra, a Facebookra vagy akár az Instagrammra.

   

   

  Profi eszközök. Erőteljesebb megjelenés.

  A rendelkezésre álló több száz profi sablonnal könnyedén lenyűgözhetjük a követőinket, és természetesen arra is van mód, hogy a saját stílusunknak megfelelő színeket és betűtípusokat használjunk.

  Alkotás bárhol és bármikor. Akár út közben.

  Rögzítsük a felvételeket a mobilunkkal, vágjuk meg a kész anyagot és töltsük fel a közösségi oldalakra. Az összes tartalom folyamatosan szinkronban van a felhőben, így bárhol rendelkezésünkre állnak.

  Elérhető iOS, Mac, Android és Windows kompatibilis készülékeken és számítógépeken.

   

  google play store apple app store

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel Core i5 vagy annak megfelelő AMD
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  8 GB
  Képernyő
  1280x*800
  Apple
  Rendszer
  macOS X v10.13 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core i5
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  8 GB
  Képernyő
  1280x800
  Rendszer
  iOS 12, Android 9
  Processzor
  A9 vagy annak megfelelő ARM
  Funkciók

  Egyszerű fogások, komoly eredmények Egy teljes videó szerkesztő mobiltelefonon? Pontosan. Az Adobe Premiere Rush CC szuper intuitív felhasználói felületén minden olyan eszközt megtalálunk, ami a feliratozáshoz, az átmenetekhez, a színek kezeléséhez és a hangszerkesztéshez kellhet.

  Forgatás, szerkesztés, megosztás Az iPhone, az iPad és az Android videók szerkesztése még sose volt ekkora szinkronban. A mobilon elkezdett munkát folytathatjuk a laptopunkon, a végeredményt meg gyakorlatilag bárhonnan megoszthatjuk. Minden fent van a felhőben.

   

   

  Kezdjük el most, fejezzük be később A rendelkezésre álló 100 GB felhő tárhelyben tárolt anyagokhoz és felvételekhez bárhol hozzáférhetünk.

  Premiere Pro kompatibilitás Ha még profibb megjelenést szeretnénk adni alkotásainknak, akkor csak annyi a dolgunk, hogy a már elkezdett projekteket átvigyük a Premiere Pro-ba. Az importálás egyszerű, az anyagok szinkronizálása alapértelmezett.

   

  Tippek, trükkök A rendelkezésre álló interaktív oktató anyagokkal könnyedén elsajátíthatjuk az Adober Premiere Rush CC kezelését, amik közül ráadásul mindig ki tudjuk választani azt, amire épp szükségünk van.

  Kristálytiszta hang A narrációtól az átkeverésekig, a némítástól a „duckinging” minden olyan eszközt megkapunk, ami a hangsáv megfelelő kezeléséhez kell.

  Feliratozás A YouTube-ra és az Instagrammra feltöltött videók feliratozása egyszerű és egyértelmű.
   

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!