Capture CC

  Adobe Capture CC

  Kattintás. Rögzítés. Alkotás.
  Capture CC

  Hatékony vektorátalakítónkkal képeit összes terve számára kreatív építőblokkokká alakíthatja mobileszközén.

  Áttekintés

  Mobileszközét vektorátalakítóként használva alakítsa fényképeit színtémákká, mintázatokká, szöveggé, anyagokká, ecsetekké és alakzatokká. Majd hozza át ezeket a kellékeket kedvenc asztali vagy mobilalkalmazásába – köztük az Adobe Photoshop, Illustrator, Dimension, XD és Photoshop Sketch alkalmazásba – összes kreatív projektjeiben való felhasználásra.

   

  Funkciók

  Kamera A Capture megnyitása után kezdjen el felvételeket és kellékeket készíteni. Az alkalmazás kamera módban könnyen válthat kelléktípusok között.

  Szűrők Játsszon el a Capture-kellékek átalakító szűrőivel, és gyönyörű és meglepő eredményekre számíthat.

  Anyagok Mobileszközén bármely képből valósághű PBR anyagokat és textúrákat készíthet, majd a Dimension programban 3D-objektumaira alkalmazhatja azokat.

  Szöveg Ha lefényképez egy betűtípust, az Adobe Sensei technológiát használó Capture felismeri az alakzatokat, és hasonló betűtípusokat javasol. Mentse őket karakterstílusokként a Photoshop, InDesign, Illustrator vagy XD alkalmazásban való használatra.

  Ecsetek Kiemelkedő minőségű egyéni ecseteket készíthet különböző stílusokban, majd az Animate, Dreamweaver, Photoshop és Photoshop Sketch alkalmazásokban festhet velük.

  Mintázatok A Capture-készletekkel valós időben készíthet geometriai mintázatokat, amelyeket további finomításra vagy kitöltésekhez a Photoshopba vagy az Illustratorba küldhet

  Alakzatok A kézzel rajzolt alakzatoktól a nagy kontrasztú fényképekig bármely kép egy számos Creative Cloud-alkalmazásban használható vektoros alakzattá változtatható.

  Színek A rögzített és szerkesztett színtémákat testre szabható palettákká alakíthatja, amelyeket szinte minden Creative Cloud-alkalmazásban használhat.

  appstore

   

  googleplay