Revu for Mac

  Bluebeam Revu for Mac 2.0

  A jobb produktivitásért
  Revu for Mac

  Nem csak a Windows felhasználóknak jelenthetnek kihívást az összetett tervrajzok és kiadványok, így a Revu Mac verziója is sokat fejlődött. Úgy alkották meg a Bluebeam szakemberei, hogy könnyedén beilleszthető legyen a már meglévő munkafolyamatokba, lehetővé téve a projekten dolgozó csapatnak a munkához tartozó információk hatékonyabb megosztását.

  Áttekintés

  Intuitív felhasználói felület

  A Revu for Mag legújabb verziója számos intelligens és tartalom érzékeny fejlesztést tartalmaz. Az új Properties Toolbar például csak a töredékét foglalja el a képernyőnek, mégis minden fontos információt tartalmaz.

  Egyszerűbb navigáció

  A szükséges fájlokat, eszközöket és információkat pillanatok alatt megtalálhatjuk. Áttekinthető panelek, dashboard stílusú Studio Projects interfész és szabadon konfigurálható billentyűparancsok segítik a munkát.

  Jobb teljesítmény

  A Revu for Mac 2.0 egy teljesen új rendering engine köré épült. Még az átlagosnál nagyobb méretű vagy a szokásosnál összetettebb dokumentumok esetében se fogjuk azt érezni, hogy kényelmetlenebbé vált a navigáció és a munka.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  macOS Sierra (10.12) vagy újabb
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  5 GB
  Képernyő
  1024x765
  Funkciók

  Markups lista Az összes jelölés egy integrált, személyre szabható listán jelenik meg a könnyebb követhetőség érdekében. A jelölésekből és a hozzájuk tartozó megjegyzésekből összegző listákat készíthetünk.

  Eszköztár A személyre szabott jelöléseket elmenthetjük és külön rendszerezhetjük későbbi felhasználásra. A gördülékenyebb kommunikáció érdekében pedig akár meg is oszthatjuk őket a kollégák között.

  Rétegek A jelöléseket az egyes rétegekhez is hozzárendelhetjük, amik ki és bekapcsolásával jeleníthetjük meg őket.

  revu_ui_0.jpg

  Multiview Egy PDF különböző részeit akár 16 különböző ablakban tekinthetjük meg, amikben egymástól függetlenül navigálhatunk.

  Fájlkezelés A legutóbb megnyitott fájlokról listát kapunk, és könnyedén kereshetünk a helyi és a hálózati meghajtókon tárolt anyagok között.

  PDF szerkesztés A PDF-eket felbonthatjuk, kombinálhatjuk és rendszerezhetjük alapvető jellemzőik megőrzése mellett.

  Hyperlinkek A PDF-ekbe ágyazott hyperlinkek mutathatnak egy weboldalra, hálózati fájlra vagy egy oldalra a PDF-en belül.

   

  revu_extended_menus.jpg

   

  Blubeam Studio A Revu-ban minden olyan eszköz megtalálható, ami a dokumentumok menedzseléséhez és a valós idejű együttműködéshez kell. A Studio Projects biztosítja a dokumentumok tárolás a felhőben, míg a Studio Sessions biztosítja a csapatmunkához és a megosztáshoz szükséges eszközöket.

  Fedő oldalak Könnyedén megtalálhatjuk a különbségeket két egymásra helyezett PDF között a különböző színek hozzárendelésével az egyes oldalakhoz.